Şimdi Ara

Bu lagg ne zaman düzelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dandrik ash knightları bile kesemiyom..
    laggg laggg lagggg oyun oynanmaz halde iğrençleşti..
    abbsy yapam dedim kutular açılmıyoo laggtan. :(((

• bilen yokmuu...
  • şuan yeni server la ilgili çalışmalar ve normal serverler 1 er tane artrıldığı için düzenlemeler var o yüzdende süerkli lag olşuyo server boş bile olsa hep lag lag gine iyi tam bişi kesiyon 5 dk sonra lagdan büyüler düşmüyor o yüzden bu aralar biraz oynamayın charınızın sağlığı açısından oynamayın hemde biraz kafanız dinlesin yok eğer ben oynarım diosanız % kayıplarınız kolay gelsin
  • Sebeb bence bu değil.. çünkü oyunu oynayan ispanyol , alman , amerikalı larla konuştum onlarda herşey normal,, bizim telekom yine yaptı yapacagını yurtdışı hatlarında sorun var bence yedek hatlarla işi götürüyoo.. dikkat edin msn bile sapıttı..

Telekom a BANNNNNNNN
  • ya ben bilmiyorum tam olarak üç gündür tam oynamadım zzaten 2 dk durum hemen dc yerim ve o gün birdaha hiç girmem yani günde 2 dk oynuyorum ama dediğin gibi telekomda da sorun olabilir da benim msn de hiç sorun yok gayet iyi çalışıyor
  • Dün GM Türkçe notice geçti. Lag sebebi içinde TTnet yurtdışı çıkışlarında problem olduğunu söyledi...
  • YENİ SERVERDE DE DC VERDİ 10 KERENE YAPACAZ VALLA BİLMİYORUM ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gene Ne Oldu İnternete?
    14 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorun telekomda sadece türklerde var dikkat edin oyunda

sorunu telekomla görüşerek halledebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Druigard -- 25 Kasım 2005, 12:23:46 >
  • Telekomla görüştüm bizde sorun yok diyor bence oyundan kaynaklı lag var baska online oyunlar da yok böyle bir şey sadece knight ta var
  • bence bu lag bitmez boşuna hayal kurmayın derim
  • her oyuna girişimden 2dk sonra dc oluyom ne bu yaaa

• bENCE DE TELEKOMDAN KAYNAKLANIYO BU..ÇÜNKÜ PARTİDEKİ DİĞER YABANCILARDA LAG YOK...NEDİR BU ÇİLEMİZ DÜN ÜÇ DEFA YATTIM KORKUDAN KUŞ KESİYORUM..O BİLE AZ KALDI YATIRIYODU YAF
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.