Şimdi Ara

Bu Krampon'a Yorum Yaparmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu yeri burasımı bilmiyorum ama krampon almayı planlıyorum.. Önerilerinizi bekliyorum kafamda ik tane var..

Mercurial Victory II Fg
    http://store.inter.it/images/products/7a/951/116de2a4c23c74733d76046a5b4/hd_G2160.jpg
    Total 90 Shoot Iv Fg
    http://www.tribalfootballstore.com/products/11663.jpg

Bana verebilceğiniz başka öneriler varmı.. Teşekkürler..

• Güncell...

• Ayakların taraklı ise nike kramponlar can yakabilir. Adidas öneririm o durumda. Lottolar süperdir ama ülkemize gelmez oldu güzel modelleri.

Bu arada Murat Makar ile akrabalık var mı?
  • Krampon ayağa göre seçilir. Önemli olan yere bastığında ayak parmaklarını rahat hissetmen ve bileklerinin çok sıkı olmaması. Yanlış kramponu devamlı giyersen bileğinde nasır çıkabilir sıkılıktan dolayı.

Bunun haricinde krampon şekli vuruşların yapılmasını etkiler. Mesela ilk mesajındaki ikinci link ile kesme vuruşları daha rahat yapabilirken, ilk mesajındaki ilk linkteki krampon ile sert vuruşları daha düzgün yapabilirsin.

Ben Total 90 ilk versiyonunu çok seviyordum. 2004'te. 10 numaraydı benim ayağıma göre.
  • Total 90 falan eskidi artık. Sadece yeni renk çıkarmaktan ibaret.

Bir kere amatör veya yarı profesyonel kramponları tercih ediyorsan, aralarında pek fazla fark olmaz. Genellikle deri kumaşı olan kramponlar, amatör ve yarı prof. serisinde daha çok tercih edilir. Amatör ve yarı prof.larda, kullanılan kumaş malzemesinden, ayakkabı tabanına kadar dandik malzeme kullanılır. Dolayısıyla alacağın mercurial ya da total 90 ile arada belirgin fark göremezsin.

Birçok ayakkabı ile oynadım ve hepsini tecrube etme imkanım oldu. Copa Mundial, Mercurial Vapor, Nike Total 90 Classic- Laser I-II, Nike Tiempo Classic, Nike Tiempo mystic, Adidas F10-F30, CTR360 Trequartista, Adidas adizero, Adidas adipure, Adidas Adipower Predator serisi.

Orta saha mevki için önerebileceğim yegane iki ayakkabı, Predator ve CTR360 serisidir. Üstteki kullandığım cümle ile çelişse bile amatör ve yarı proflarında bile kaliteyi farkettirir.

Adidas'ın Predator serisinde, Electrical olarak geçen ( Blue -Yellow ) modelinin absolado versiyonuna ( 40 Dolar) bir gözatmanızı tavsiye ederim. Profesyonel tatta, ekonomik ve kaliteli bir ayakkabıdır.

Forvetler için ise, hafif diye Mercurial alacağıma, F-50 Tunit ( f-50'nin eski versiyonu) alırım, rahatıma bakarım. Mercurial'den çok daha başarılı bir model. Amatörü olan F10 serisi bile, dünyada yok sattı.

Soracağın bir şey varsa sor. Piyasayı iyi biliyorum, yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Total 90 falan eskidi artık. Sadece yeni renk çıkarmaktan ibaret.

Bir kere amatör veya yarı profesyonel kramponları tercih ediyorsan, aralarında pek fazla fark olmaz. Genellikle deri kumaşı olan kramponlar, amatör ve yarı prof. serisinde daha çok tercih edilir. Amatör ve yarı prof.larda, kullanılan kumaş malzemesinden, ayakkabı tabanına kadar dandik malzeme kullanılır. Dolayısıyla alacağın mercurial ya da total 90 ile arada belirgin fark göremezsin.

Birçok ayakkabı ile oynadım ve hepsini tecrube etme imkanım oldu. Copa Mundial, Mercurial Vapor, Nike Total 90 Classic- Laser I-II, Nike Tiempo Classic, Nike Tiempo mystic, Adidas F10-F30, CTR360 Trequartista, Adidas adizero, Adidas adipure, Adidas Adipower Predator serisi.

Orta saha mevki için önerebileceğim yegane iki ayakkabı, Predator ve CTR360 serisidir. Üstteki kullandığım cümle ile çelişse bile amatör ve yarı proflarında bile kaliteyi farkettirir.

Adidas'ın Predator serisinde, Electrical olarak geçen ( Blue -Yellow ) modelinin absolado versiyonuna ( 40 Dolar) bir gözatmanızı tavsiye ederim. Profesyonel tatta, ekonomik ve kaliteli bir ayakkabıdır.

Forvetler için ise, hafif diye Mercurial alacağıma, F-50 Tunit ( f-50'nin eski versiyonu) alırım, rahatıma bakarım. Mercurial'den çok daha başarılı bir model. Amatörü olan F10 serisi bile, dünyada yok sattı.

Soracağın bir şey varsa sor. Piyasayı iyi biliyorum, yardımcı olurum.

F10 TRX HG

Hocam anladım ki iyi biliyorsun işi. bi sorum olcak sana

Dün bi avm ye gittim krampon bakmaya. adidas ta zaten %35indirim vardı ayrıyetten numaraları kalmadığını için çok ucuzdu..

aslında yukarda gördüğün kramponun rengini beğenmemiştim almıcaktım ama yetkili geldi bunu kaçırma falan dedi gerçek fiyatı 174 olması lazım ben 110 liraya aldım.

yarı prof dedi ayrıca. ama eve gelince anladım ki bu tam bir stoper ayakkabısına benziyor. ben ise sürekli orta saha da oynuyorum dolayısıyla sürekli koşmam ve gerekecek ve bilek

hareketleri de yapmam gerekecek. sence yanlış bir tercih mi yaptım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 174 liradan düştüğüne göre yarı profesyoneldir. Adidasın F10 ve F30 modellerinde mevki ayrımı yapmaya pek gerek yok. Gerek malzeme kalitesi, gerek ağırlığı ve gerek tabanı olsun standart bir kalitede üretilmiş ve tüm kullanıcı kitlesine hitaben sunulmuş. Ancak bana sorarsan bu ayakkabı defans oyuncusunun ayakkabısı değil. Darbeyi hissetirme özelliği ve hacmi dolayısıyla hücum oyuncularının tercih etmesi daha doğru olur. Stoper ve defansa yönelik oyuncuların futbolu hamleye dayalı olduğundan bu ayakkabı pek uygun olmaz. Tabi bu ayakkabının bir özelliği de uzun ince ayaklı oyuncular için ideal olması. Ayağı taraklı olanların F serisi ile başının dertte olduğunu biliyorum.

Sonuç olarak yanlış bir tercih yaptığını düşünmüyorum. Ancak merkez orta saha oyuncusuysan ve işin hem savunma hem hücum ise Adidas'ın predatör serisini ve Nitrocharge'ın yeni çıkan modelinin yarı profesyoneline bakmanı tavsiye ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

174 liradan düştüğüne göre yarı profesyoneldir. Adidasın F10 ve F30 modellerinde mevki ayrımı yapmaya pek gerek yok. Gerek malzeme kalitesi, gerek ağırlığı ve gerek tabanı olsun standart bir kalitede üretilmiş ve tüm kullanıcı kitlesine hitaben sunulmuş. Ancak bana sorarsan bu ayakkabı defans oyuncusunun ayakkabısı değil. Darbeyi hissetirme özelliği ve hacmi dolayısıyla hücum oyuncularının tercih etmesi daha doğru olur. Stoper ve defansa yönelik oyuncuların futbolu hamleye dayalı olduğundan bu ayakkabı pek uygun olmaz. Tabi bu ayakkabının bir özelliği de uzun ince ayaklı oyuncular için ideal olması. Ayağı taraklı olanların F serisi ile başının dertte olduğunu biliyorum.

Sonuç olarak yanlış bir tercih yaptığını düşünmüyorum. Ancak merkez orta saha oyuncusuysan ve işin hem savunma hem hücum ise Adidas'ın predatör serisini ve Nitrocharge'ın yeni çıkan modelinin yarı profesyoneline bakmanı tavsiye ederim.

bi de bu ayakkabı da micoach özelliği varmış bunu aktif etmenin yolu o satılan cihazı almak sanırım. android markette de programını buldum ama bi işe yaramadı.

illa almak gerek değil mi o cihazı?

• Benim nike adını söyleyemedigim m ile başlayan aytakkabıdan vardı. Ayagımı acayip agırtıyordu. Ve hız için iyi şut için çok kötü. F-50 aldım nike ile hız açısında aynı rahatlık ve şut açısından F-50 çok daha önde. Birde nike çok kalitesiz 3 maç yaptım o ayakkabıyla bildigin kullanılmaz halde dışı .. Adidas ise en az 15 maç yapmışımdır hayla yeni gibi ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nike tiempo ya da mercurial tavsiye ederim ama mevkiine de bağlı tabi
  • quote:

174 liradan düştüğüne göre yarı profesyoneldir. Adidasın F10 ve F30 modellerinde mevki ayrımı yapmaya pek gerek yok. Gerek malzeme kalitesi, gerek ağırlığı ve gerek tabanı olsun standart bir kalitede üretilmiş ve tüm kullanıcı kitlesine hitaben sunulmuş. Ancak bana sorarsan bu ayakkabı defans oyuncusunun ayakkabısı değil. Darbeyi hissetirme özelliği ve hacmi dolayısıyla hücum oyuncularının tercih etmesi daha doğru olur. Stoper ve defansa yönelik oyuncuların futbolu hamleye dayalı olduğundan bu ayakkabı pek uygun olmaz. Tabi bu ayakkabının bir özelliği de uzun ince ayaklı oyuncular için ideal olması. Ayağı taraklı olanların F serisi ile başının dertte olduğunu biliyorum.

geniş ayak için hangi markadan hangi model almalıyız hocam. adidas ve nike tan örnek verebilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: ulan64ude

quote:

geniş ayak için hangi markadan hangi model almalıyız hocam. adidas ve nike tan örnek verebilir misin

Nike Tiempo al kafan rahat etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: ulan64ude

quote:

Nike Tiempo al kafan rahat etsin.

hocam tiempo nun 170 liralık modeli de var 400 lük modeli de var. bunların farkı ne bu kadar fiyat var arada

• Yorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.