Şimdi Ara

BU KONUYU AÇMA VAKTİM GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler diliyorum. Lafı çok uzatmayacağım. Pm'den yardımcı olan hocalarıma da teşekkür ederim. @Ulpro @laue planck @isimkalmamışyavve yazamadıklarım...

1.mezun yılımdı. Ayt kimya 10 Net Ayt biyoloji 10,50 net yaptım. Son 2 ay bu derslerden net koparacağımı anladım.

Ama gel gör ki Ayt matematik 7 Net, fizik 1 Net yaparak çok kötü mezun yılımdı. Ders çalışmak için acemiliğimi attım diyebilirim.

2.mezuna kalıp çoğunlukla matematik, geometri ve fizik çalışmak istiyorum.

Matematikte elimde olan kaynaklar:

Tyt karekök 2019 basım @Yks2022Hedef15k ve @cpugoesbrr hocalarım tavsiye etti.

345 Ayt matematik var. Geometri için ise karekök 0 var. Fizik yok.

Şimdi. Birkaç sorum var:

1. Haftada 5 gün Matematik geometri ve fizik çalışıp 2 gün biyo,kim,dil bilgisi çalışmak nasıl olur?

2. Tyt matematik 10-15 net bandında geliyor.

Kaynak önerileriniz ve bu sırayla çöz dediğiniz kaynaklar var mı?

3. Fizikte 21/21 yapmak istiyorum bunun için hangi kaynaklara başvurmalıyım? Ücretli de olabilir.

4. Geometrim sıfır gerçekten. Başlangıç olarak hangi kaynakla başlamalıyım? Kenan hocanın pdfleri ile birlikte. İlaç geometri, birey A, karekök 0 geometri, eis föyleri.. Hangisi uygun bana?

Artık bu son şansım 2.mezun senemde hata yapmamalıyım. Geçen sene yaptığım psikolojik ve ders boğuşması bu sene tekrar olmamalı.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LIU KANG -- 28 Haziran 2022; 12:27:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ertan sinan sahin cok oneriliyor forumda, ben paralisini kullanmadim ama 2020 gibi youtube deneme cozumlerini izlemistim. Yuz yuze dersine katilan arkadasim da ove ove bitiremedi. Kullananlar daha iyi yorum yapabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SoulsOfHolyWarsTornado kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim. Sorulardan birine yanıt verebilir misiniz? Ne kadar çok yorum benim için o kadar önemli.

• Teşekkür ederim hocam. Okuyacağım elbet.

• Up lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sanırım mat için kaynak önerisini konuşmuştuk hatta sıraya da sokmuştuk diye hatırlıyorum. O yüzden diğerlerini cevaplayayım.

Plan konusunda en iyisini siz bilirsiniz. Söylediğiniz plan benim de aklıma yattı. Ama deneyip görmek lazım. 1 hafta uygulayın değiştirmek istediğiniz kısmı 2. hafta düzeltirsiniz. Sürekli plan yapıp bozmak sıkıntı oluyor ama size en uygun planı da, ilk yaptığınız planı zamanla kendinize uydurarak oluşturursunuz.

Fizikte bildiğim esş var paralısını ablam kullandı memnundu.

Geoda sadece Kenan hocanın pdfini çözdüm. Bi de katı cisimler fasikülünü.
    Üçü arasından karekök 0'ı tercih ederdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni konu yok.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2. soruya cevap vereyim. Önce 345 tyt mat soru bankası, sonra Bilgi Sarmal tyt mat soru bankası, daha sonra 3D tyt mat soru bankası. Bunlardan sonra 345 tyt matematik denemesi, sonra 3d tyt matematik denemeleri, en son orijinal tyt matematik denemelerini öneririm.

• Up

• quarterbat Q kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi sarmal 345ten daha kolay değil miydi öyle hatırlıyorum

• Valla, hocam bana 345 daha kolay geldi. Ama seviye olarak uçurum yok ama 345'in Ösym tadında sorular ksımının son testleri de zorlayıcı oluyor. Bilgi Sarmal ile 345'in yerinin pek önemi yok ama 3D son kaynak olmalı bence.

Aynen öyle. Bilgi sarmalın da son testleri zordur da 345te bu zorluk daha belirgin. 3D ise en son

• Hocam ben bu sorulara pek cevap verebileceğimi düşünmüyorum ama yine de vereyim yks22hedef15k hocam daha iyi bilir

1.Denemen lazım sana göre değişir

2.345 tyt mat ile bs problem çöz mutlaka

3.Vip fizik+fizik evim'den mutlaka yararlan.Ve ayt fizik meb kitabını en az 2 tur dön.Vip fizik+eğitim vadisi+testokul+345 öneririm.Testokul yerine 345'te olabilir belki.

4.Kenan hoca ile birey b çöz ama eski olanını almanı öneririm.Arkadan da bilgi sarmal çözebilirsin.Ama ana hedefin birey b bitirmek olsun.

• Hocam başlangıç için birey b zor gelmez mi? Yorumlarınız için teşekkür ederim bu arada

• hocam esş aklıma yattı bakacağım. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Yorumlarınız için teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.