Şimdi Ara

Bu konuda kendimi ifşa ediyorum. (!) Hayat hikayesi içerir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayatimi anlatacak olursam :

5 yasinda bicirik bir kiz kardesim , annem ve babam var. Annem calismiyor. Babam sanayide sirket sahibi. Hayat standardim normalin bir tik altinda. Genel olarak ev-okul-dersane arasinda gidip geliyorum. 2 Adet Pc , 2 adet bisiklet (biri kaliteli) , 1 adet casio kol saati (250 lira) ve bir galaxy ace ye sahibim. Evde yillardir internet yok. İnternet kafeye yilda en fazla 4 kere giderim. Aylik 20 lira bazen 30 lira harclik aliyorum. Hayatimda hatunum bir kez oldu lanet girsin ki bidaha da olmadi. Cevremde adam akilli 2 arkadasim var. Kalanlar hep menfaatci. En buyuk sorunum evde herkesin benle tartismasi oluyor genelde. En.cok bisiklet surmeyi severim. Gun.geliyor 100 km yol yapiyorum. Bacaklar full kas. Onun haricinde en buyuk istegim internet baglanmasi onun haricinde bir de ekran karti istiyorum o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 25 Haziran 2015; 2:57:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Bide tipini atta gorelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Adam Sabri

Bide tipini atta gorelim

Cepten atiliyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ama hayatım normalin üstünde kardeş öyle deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

quote:

Bide tipini atta gorelim

Cepten atiliyor mu ?

Evet fotografini hizliresim e girip ordan resim yukle de galerinden sec ve paylaaaas

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bide tipini atta gorelim

Cepten atiliyor mu ?

Evet fotografini hizliresim e girip ordan resim yukle de galerinden sec ve paylaaaas

Ekledim ama yanlis foto

• quote:

Orijinalden alıntı: ElmaninKafasinDusenNewton

Yasitlarimla oranla daha ciddi ve saygiliyim +resp.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bide tipini atta gorelim

Cepten atiliyor mu ?

Ekledim ama yanlis foto

Dostum önceki fotoğraftaki bayan kim oluyordu? Neden koydun ayıp değil mi? Burda ne psikopatlar var sen yeni üye misin?

Edit: önceki resim yan sekmede, bir daha baktım da.Eğer ablan ise, kusura bakma kardeş bütün tohumu, bütün malzemeyi ailen ablanda bitirmiş.

Sana tavsiyem kendine bak.Cilt bakımı falan yap.Spor yap.Kilo ver vs hayatında başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyWizard007 -- 22 Mayıs 2014; 21:50:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba arkadaslar.

Yasim : 15
    Boyum : 1.80
    Kilom : 84
    Memeleket : Konya
    Yasadigim Yer : İzmir
    Lise 1 ogrencisiyim.

5 yasinda bicirik bir kiz kardesim , annem ve babam var. Annem calismiyor. Babam sanayide sirket sahibi. Hayat standardim normalin bir tik altinda. Genel olarak ev-okul-dersane arasinda gidip geliyorum. 2 Adet Pc , 2 adet bisiklet (biri kaliteli) , 1 adet casio kol saati (250 lira) ve bir galaxy ace ye sahibim. Evde yillardir internet yok. İnternet kafeye yilda en fazla 4 kere giderim. Aylik 20 lira bazen 30 lira harclik aliyorum. Hayatimda hatunum bir kez oldu lanet girsin ki bidaha da olmadi. Cevremde adam akilli 2 arkadasim var. Kalanlar hep menfaatci. En buyuk sorunum evde herkesin benle tartismasi oluyor genelde. En.cok bisiklet surmeyi severim. Gun.geliyor 100 km yol yapiyorum. Bacaklar full kas. Onun haricinde en buyuk istegim internet baglanmasi onun haricinde bir de ekran karti istiyorum o kadar.

Neyse bu kadar simdilik yeter yorumlari bekliyorum.

Tipim SS :D

koruma kalkanı

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

quote:

Merhaba arkadaslar.

Yasim : 15
    Boyum : 1.80
    Kilom : 84
    Memeleket : Konya
    Yasadigim Yer : İzmir
    Lise 1 ogrencisiyim.

Neyse bu kadar simdilik yeter yorumlari bekliyorum.

Tipim SS :D

koruma kalkanı

Dalga geçme adamla kendi tipini atta gorelim

• Santa Clausdan iste diyeceğim ekran kartını ama 5 ay geçtik Noeli.

Ama gerçekten Umarım internette bağlanır.
  • Izmir Izmir olali böyle tip gormedi

• dalga mı geçtim şimdi sadece silme ihtimaline karşı arkadaşlar merak eder diye kalkana aldım yoksa tipi gayet düzgün efendi bir arkadaş niyeyse fake sisin gibi geldi
  • Retrica bile kurtaramamış
    konyalılarda nedense hep bi tipsizlik oluyor ya ben nasıl konyalıyım diyorum bazen kendime
    annemde sen konyalı değilsin der zaten ühü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

quote:

quote:

quote:

Bide tipini atta gorelim

Cepten atiliyor mu ?

Ekledim ama yanlis foto

Dostum önceki fotoğraftaki bayan kim oluyordu? Neden koydun ayıp değil mi? Burda ne psikopatlar var sen yeni üye misin?

Edit: önceki resim yan sekmede, bir daha baktım da.Eğer ablan ise, kusura bakma kardeş bütün tohumu, bütün malzemeyi ailen ablanda bitirmiş.

Sana tavsiyem kendine bak.Cilt bakımı falan yap.Spor yap.Kilo ver vs hayatında başarılar

Ya ablam degil de abla diyorum onun abisi var o kendi öz abim gibidir. İkisi de teyzemin evladı. Ama öz abim-ablam gibidir ikisi de. (sekmeyi kapatirsaniz sevinirim.)

• Virus detected 😎

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

Retrica bile kurtaramamış
    konyalılarda nedense hep bi tipsizlik oluyor ya ben nasıl konyalıyım diyorum bazen kendime
    annemde sen konyalı değilsin der zaten ühü

Yapacak bir sey yok Allah(C.C) bizi böyle yaratmis. Kimseye kendimi guzel gostermek zorunda da degilim. Zaten benim gozumde ve yetistirilmememde dahil hep asilanan sey herseyden once SAYGI olmalidir bir insanda.

• Olum madem bisiklet sürüyosun bu kilolar nelan dombul dombul dolaşıyosun kilo sağlığını ve özgüvenini kötü yönde etkiler hadi kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.