Şimdi Ara

Bu konuda kendimi ifşa ediyorum. (!) Hayat hikayesi içerir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Iyisin iyi , biraz tombis sevimli insanlarla yildizim hep barismistir gozum tuttu seni , spor yapan akli basinda genc adamsin birak 4 yil daha sabret internetsiz oyunsuz iyi bir universiete kazan ondan sonra ne istersen yaptirirsin he birde annenle babanla elbette tartisacaksin ama kalp kirma onlar senin kotulugunu istemez bundan emin ol bisikleti aman diyim birakma son bir tavsiye gurkan genc reyisi takip et cok enfes bir gezgin suan afrikada pedalliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutunkolonyasi -- 22 Mayıs 2014; 22:28:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden böyle bir konu açma gereğini hissettin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

Iyisin iyi , biraz tombis sevimli insanlarla yildizim hep barismistir gozum tuttu seni , spor yapan akli basinda genc adamsin birak 4 yil daha sabret internetsiz oyunsuz iyi bir universiete kazan ondan sonra ne istersen yaptirirsin he birde annenle babanla elbette tartisacaksin ama kalp kirma onlar senin kotulugunu istemez bundan emin ol bisikleti aman diyim birakma son bir tavsiye gurkan genc reyisi takip et cok enfes bir gezgin suan afrikada pedalliyor

Hocam öncelikle iyimser yorumun icin tesekkurler. İnteret konusunda zaten 4 yildir yok artik olmamasina alistigim icin omur boyu bile internet ile oyun oynamadan durabilirim. Ama insan alistigi zaman birakamiyor bu internet oyunlarini. Su an Bilgisayar-Teknik bolumundeyim , Uni nasil olacak hic bilmiyorum. Bisikleti birakmam zaten.gurkan abi yi de uzun zamandir takip ediyorum. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Olum madem bisiklet sürüyosun bu kilolar nelan dombul dombul dolaşıyosun kilo sağlığını ve özgüvenini kötü yönde etkiler hadi kolay gelsin.

Niye ozguveni etkilesin ki ? Hic de cekingen veya toplumdan uzak biri degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

quote:

Olum madem bisiklet sürüyosun bu kilolar nelan dombul dombul dolaşıyosun kilo sağlığını ve özgüvenini kötü yönde etkiler hadi kolay gelsin.

quote:

Hayatimda hatunum bir kez oldu lanet girsin ki bidaha da olmadi. Cevremde adam akilli 2 arkadasim var.

Ne kadar kabul etmesende fiziksel kusurunu yüzüne vursalar üzülürsün.
  • Gun.geliyor 100 km yol yapiyorum demişsinde Lance Armstrong yapamaz o kadar km yi 1 günde, gel 20-30 km de anlaşak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enesgs35

quote:

quote:

Hayatimda hatunum bir kez oldu lanet girsin ki bidaha da olmadi. Cevremde adam akilli 2 arkadasim var.

Ne kadar kabul etmesende fiziksel kusurunu yüzüne vursalar üzülürsün.

Yapma yaww :p Saka bir yana oyle bir sey yapmazlar ya . Zaten millet alisti beni boyle gormeye. Okudugum bolumd kizlarin cogunluk oldugu da. soylenemez

• Sempatik bir tipin var kardeşim ama biraz kilo ver bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1000000

Gun.geliyor 100 km yol yapiyorum demişsinde Lance Armstrong yapamaz o kadar km yi 1 günde, gel 20-30 km de anlaşak

Hocam oturdugum yerden Sasali parki 50km gidis gelis ve saatte kayidi duruyor . Yani siz suremiyorsunuz diye surulemez anlamina gelmez. Buradan cesme 100 km hatta haftaya kus adasi programi var bence yapilir. Zaten her gun degil 2-3 ayda bir oluyor bu organizasyonlar. Gunluk standart olarak en az 5 km yaparim o da en az.

• Iyisin

• Konuyla alakası yok ancak imzanda çok saçmalamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBallers

Konuyla alakası yok ancak imzanda çok saçmalamışsın.

Eyvallah. Canım istedi ben de oyle yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

dalga mı geçtim şimdi sadece silme ihtimaline karşı arkadaşlar merak eder diye kalkana aldım yoksa tipi gayet düzgün efendi bir arkadaş niyeyse fake sisin gibi geldi

Ne fakesi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.