Şimdi Ara

Bu konuda herkes içini döküyo !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şeye küfür edesim var, öyle bi efkar var ki içimde..

Büyük sınav yaklaşıyor, çok az kaldı. Dertlerim üst üste bindi, en yakın arkadaşımla aram bozuldu.. Her yer buz, tatil yok. Hava soğuk... Ülke moka sardı, hiç bi söz hakkımız kalmamaya başladı.

Yazın, içinizden ne geçiyosa yazın yahu. İçinizde kalacağına konuda kalsın. Birbirimizle dertleşelim konuşalım. Çok efkarlıyım bu akşam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedenAllahım -- 19 Şubat 2015; 20:39:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NedenAllahım kullanıcısına yanıt
    Yapcak birşey yok herkezin sorunları var kafaya çok takma

• Hayat beni neden yoruyosun

• Yaz yaz bitmez...

• Moralimi bozdun mutlu musun şimdi?

• Nick-mesaj uyumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

Yaz yaz bitmez...

Yaz abi yaz, dertleşelim be. Pek bi derdim yok yani çok şükür ufak tefek sorunlarım var ama öyle kasvetli bi havadayım ki, yaz bi de senin için üzüleyim yaz gözünü seveyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sende mi son senesin kardes. Stres cok var bu aralar millet haril haril calisiyor ben yapamiyorum. Senelerdir yalnizim biraz sevilmeye ihtiyacimiz var ama sevenimiz yok. Allah baska dert vermesin tabi sukur ediyoruz yine. Belki seneye baska biri olarak baska bi hayat kurabilme ihtimalimiz var.
    Bazen yalniz basima gidip bi kahvede oturuyorum cayimi yudumluyorum dusunuyorum, belki de hayatin donum noktasi olan bi olay var ama biz hala cokta farkinda degiliz.
    Acaba yapabilecez mi kendi ayaklarimizin ustunde durmayi, senelerdir ailemiz ile yasadik, acaba nasil bi hayat bekliyor bizi.
    Surekli yalniz mi olucaz, yalniz olmayi gec mutlu olabilecekmiyiz acaba?
    Dusunmek cok iyi geliyor dusunun kardesler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep onu düşünüyorum eminim onun bir gram umrunda değilim. Bu sene dedim tamam kazanacağım üniversiteyi gittim ona aşık oldum. Derste çalışamadım. Forum tek dostum sevgiye ihtiyacım var hayatımda bir kişiden bile değer görmedim . Aynaya bakınca ben de sevilecek bir insan göremiyorum zaten. Neyse öyle işte güzel insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Sende mi son senesin kardes. Stres cok var bu aralar millet haril haril calisiyor ben yapamiyorum. Senelerdir yalnizim biraz sevilmeye ihtiyacimiz var ama sevenimiz yok. Allah baska dert vermesin tabi sukur ediyoruz yine. Belki seneye baska biri olarak baska bi hayat kurabilme ihtimalimiz var.
    Bazen yalniz basima gidip bi kahvede oturuyorum cayimi yudumluyorum dusunuyorum, belki de hayatin donum noktasi olan bi olay var ama biz hala cokta farkinda degiliz.
    Acaba yapabilecez mi kendi ayaklarimizin ustunde durmayi, senelerdir ailemiz ile yasadik, acaba nasil bi hayat bekliyor bizi.
    Surekli yalniz mi olucaz, yalniz olmayi gec mutlu olabilecekmiyiz acaba?
    Dusunmek cok iyi geliyor dusunun kardesler.

Gerçekten bu nokta bütün dünyanı değiştirebiliyo.. Şu ana kadar aile ile birlikteydik. Allah başımızdan eksik etmesin... Şu anda ne yapabiliyosam ailem sayesinde yapıyorum zaten.

Gelecek seneyi düşünemiyorum abi ben, başka bi yerde olursam? Şehir dışında? Tanımadığım bi şehirde, yepyeni arkadaşlar, her akşam yalnız kaldığım (belki 1-2 ev arkadaşıyla kalınan) eve/yurda dönmek? Telefonda ailenin ne zaman geleceksin soruları, sınavlardan geçebilecek miyim korkusu, 1 sene daha uzar mı korkusu, paran ay sonuna yetecek mi sorusu...

Belki de yine İstanbul'da olacağım. Her akşam ailemin yanına döneceğim, belki de istemediğim bi bölümde olacağım, belki hayallerimin kızıyla üniversitede bile tanışamayacağım. Bu kadar çalıştıktan sonra en dandik hocalardan dolayı okulum moka dönecek belki..

Konuların hepsi birbirine girdi, bütün düşüncelerim birbirine girdi. Sadece tek bi kelimeyle işin içinden çıkmaya çalışıyorum; Hayırlısı.

• aşk acısı çekiyorum

• çok fazla takıntım var
  • Sinava gircem daha kimse bilmiyo evde gizli gizli calisiyorum yoruldum artik
    Hic aklima gelmezdi ama lise gunlerimi ozluyorum. O zamanki yaptigim etkinlikler simdi tat vermiyor. Ozledim eski gunleri.
    Canim cok sıkkin yani gulmuyorum hep bi rahatsizim. Pazartesi dersler basliyo igrenc kisiler igrenc yuzler.
    Bu kadar yeter daha varda onlar bende kalsin.

• valla ben böyle sıkıntılı anlarda genelde müziğimi takar hayal kurarım ama şükretmekte önemli sonuçta iki elimiz ayağımız tutuyor başımızı sokabileceğimiz sıcak bir evimiz var.Kendim için söylemek gerekirse hayatta bazı amaçlarım var kendime çok inanıyorum o amaç uğruna çabalamak istiyorum ama iş icraata gelince hiç bir şey yapamıyorum buna tembellik diyebilirsiniz gerçekten sinir bozucu
  • Toplum olarak psikolojimiz bozuk be anasını satıyım bende kötüyüm bakmayın lan güldüğüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 19 Şubat 2015; 20:53:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Zebani

aşk acısı çekiyorum

Keske duygusal yanim biraz korelseydi. Bi ara bi kiza o kadar baglanmistim ki sonraki her kiz da o ozellikleri bulamadim diye soguyordum. Hos zaten olmayacak seyden sogusam ne yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.berk

Sinava gircem daha kimse bilmiyo evde gizli gizli calisiyorum yoruldum artik
    Hic aklima gelmezdi ama lise gunlerimi ozluyorum. O zamanki yaptigim etkinlikler simdi tat vermiyor. Ozledim eski gunleri.
    Canim cok sıkkin yani gulmuyorum hep bi rahatsizim. Pazartesi dersler basliyo igrenc kisiler igrenc yuzler.
    Bu kadar yeter daha varda onlar bende kalsin.

Bende de hiçbir şey tat vermemeye başladı. Resmen hissizleştim. Arkadaşımın yarıla yarıla anlattığı şeyi sadece tebessüm ederek dinliyorum.

Sanki boğazımda simsiyah bi boşluk, içimde simsiyah bi yokluk var bomboş oldum be. Bi kez daha böyle olmuştum babamla çok şiddetli bi kavga ettim öyle kendime geldim, umarım bu sefer böyle şeyler olmadan düzelir içimdeki şey

• quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

Yaz yaz bitmez...

Yaz abi yaz, dertleşelim be. Pek bi derdim yok yani çok şükür ufak tefek sorunlarım var ama öyle kasvetli bi havadayım ki, yaz bi de senin için üzüleyim yaz gözünü seveyim

Sınav stresi var. Çok Şişmanım. Para durumu yine Allaha şükür iyi ama çok da iyi değil, kardeşimin geleceği ile ilgili endişeliyim, çekingen bir insanım bu çok sorun yaratıyor hayatımda insanlarla iletişimim çok iyi değildir Allahtan okul derdim yokta asasyol gibi hissetmiyorum kendimi. Okulda çok yalnızdım artık kendimi berbat hissediyordum ama çok şükür bitti o sıkıntılar. Durum böyle. Yine çok sıkıntım yok ama kafamda hep sınav olduğu.için bayağı stresliyim

• quote:

quote:

quote:

Yaz yaz bitmez...

Sınav stresi var. Çok Şişmanım. Para durumu yine Allaha şükür iyi ama çok da iyi değil, kardeşimin geleceği ile ilgili endişeliyim, çekingen bir insanım bu çok sorun yaratıyor hayatımda insanlarla iletişimim çok iyi değildir Allahtan okul derdim yokta asasyol gibi hissetmiyorum kendimi. Okulda çok yalnızdım artık kendimi berbat hissediyordum ama çok şükür bitti o sıkıntılar. Durum böyle. Yine çok sıkıntım yok ama kafamda hep sınav olduğu.için bayağı stresliyim

Kilo sorunu bende de var. Sınavdan dolayı stresten sürekli yemek yiyorum ve şişman olduğum için zayıflamam gerek zayıflamam gerek dememe rağmen kendimi sürekli -stresten dolayı- buzdolabı önünde falan buluyorum.

Artık her strese girdiğimde yemek değil suya yöneleceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaz yaz bitmez...

Kilo sorunu bende de var. Sınavdan dolayı stresten sürekli yemek yiyorum ve şişman olduğum için zayıflamam gerek zayıflamam gerek dememe rağmen kendimi sürekli -stresten dolayı- buzdolabı önünde falan buluyorum.

Artık her strese girdiğimde yemek değil suya yöneleceğim.

şu ygs yi güzel bir şekilde atlatsak yeter ilk 100-110 k gelsin mükemmel olur.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.