Şimdi Ara

Bu konu cr-v 4 ceker sistemi hakkindadir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan kartalkayada tatildeyim buraya 2 araba geldik ben suana kadar heryere girip cikabildigim nokian kar lastigi kullaniyorum civic manuel aracimda babam cr-v de dunlop yaz latigi 40 bin km de disleri bayagi bitik.

Yolda tipi seklinde kar bastirdi sicak zemin yaklasik 10 cm kar tuttu karin alti cilk kar.

Hicbir arac kar lastigi ile cikamadi hatta bircok rampada zincirle cikmak bile aşağıdan hizlanmak gerektirdi bende zincirle cok zor ciktim. Bircok 4 ceker sahibi 4 tekere birden zincir taktirdi. Babam bazi rampalarda dans etsede hicbiryerde kalmadan benden 30 dakika once zincir vs aparat takmadan geldi.

Bu saatten sonra hickimse gercek yol sartlarini gostermeyen abuk subuk sistemlerle bu araca bok atan videolarla insanlari kandirmasin lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eniştemde de cvr vardı ,araba vasat genişlikte 2005 model ve çekişi berbattı,arka koltuğa 4.kişi zor sığıyordu ona suv denmez o araba bildiğin sedandan farksızdı hiçbir özelliği yok ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

eniştemde de cvr vardı ,araba vasat genişlikte 2005 model ve çekişi berbattı,arka koltuğa 4.kişi zor sığıyordu ona suv denmez o araba bildiğin sedandan farksızdı hiçbir özelliği yok ayrıca

4 kişi iyi bile almış SUV bu ne bekliyorsunuz. 10 kişi mi alsın

• HONDA SALES TEAM MEMBER DETECTED
  • teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç inandırıcı gelmedi.

Tamam crv rahat bir şekilde çıkmış olabilir ama crv'nin çıkamadığı yere kar lastiği ile çıkamayan 4*4 araçlar neler? Markası ne olursa olsun kar lastikli 4*4 bir suvun çıkamadığı yere kar lastiksiz crv'nin çıkacağına ben inanmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

eniştemde de cvr vardı ,araba vasat genişlikte 2005 model ve çekişi berbattı,arka koltuğa 4.kişi zor sığıyordu ona suv denmez o araba bildiğin sedandan farksızdı hiçbir özelliği yok ayrıca

4 kişi iyi bile almış SUV bu ne bekliyorsunuz. 10 kişi mi alsın

4 kişi zor sığıyordu yazdım farkındaysan almış demedim,dışarıdan öyle güzel görünen aracın içersi o kadar vasattıki
  • Yaz lastiğiyle orayı nasıl çıkar ya
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Kia sportage de 4 lastige zincir takti adam belkide kendine guvenemedi belkid3 dans ederek gitmektense daha guvenli gitmek istedi ancak sonucta 4 zincir takti.lastiklerinin kar lastigi oldugunu soylemedim. Bilmiyorum. Oyle olsa gayet guvenle çıkardı hic sanmiyorum. Siz nereden cikardiniz kar lastigini? Niye yalan atayim ki ben mi uretiyorum hey allahim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 13 Ocak 2016; 16:03:15 >
  • Birçok 4*4 dediğiniz sadece kia sportage mı? 4*4 olduğuna emin miyiz? Crv'nin rakibi sportage mı?

Zincirle hızlanmadan çıkamayanlar varmış. Kusura bakmayın ama en iyi kabak yaz lastikli 4*4 bile olsa zincirli tek çeker aracın çıkamadığı yere çıkamaz.

Yani abartmayın ya da sallamayın derim. Bu şekilde insanları ancak cr-v'den soğutursunuz :)

Bakın şu video'da arazi canavarı olarak geçen toyota land cruiser bile zincirli herhangi bir aracın kaymayacağı yerde nasıl kayıyor.

• Abartıda son nokta, nokian lastikli subaru foresterler yolda kalmıştı deseydin bari
  • Bu is sirf araba isi degilki soforlukte onemli. Daha once jic kar uzerinde araba surmemis adam zorlanirken digeri cikabilir. Tabi ozellikle bubtarz yerlerde yazlikn lastikle gelip durursam kalkamam diye dusundugunden hic durmadan cikanlar var ki bunlar durmamak icin diger insanlarinnhayatini tehlikeye atiyorlar durmamak icin ani serit degistirmeler garip sollamalar vs. Yani cikilmis olmasi soforler ayninolmadiktan sonra iki araba arasindaki farki gostermez.

• Lodos dolayisi ile sicak zemindeki cilk kar yada tuz uzerine birden yagan yogun kar durumunu bilen arkadaslarin harici beni anlamanizi beklemiyorum.

Saygilarimla

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

Suan kartalkayada tatildeyim buraya 2 araba geldik ben suana kadar heryere girip cikabildigim nokian kar lastigi kullaniyorum civic manuel aracimda babam cr-v de dunlop yaz latigi 40 bin km de disleri bayagi bitik.

Yolda tipi seklinde kar bastirdi sicak zemin yaklasik 10 cm kar tuttu karin alti cilk kar.

Hicbir arac kar lastigi ile cikamadi hatta bircok rampada zincirle cikmak bile aşağıdan hizlanmak gerektirdi bende zincirle cok zor ciktim. Bircok 4 ceker sahibi 4 tekere birden zincir taktirdi. Babam bazi rampalarda dans etsede hicbiryerde kalmadan benden 30 dakika once zincir vs aparat takmadan geldi.

Bu saatten sonra hickimse gercek yol sartlarini gostermeyen abuk subuk sistemlerle bu araca bok atan videolarla insanlari kandirmasin lutfen.

İnandırıcılık için babanızın crvsi, sizin civic ve kış lastikli grand vitara, forester vb. Araçlarla karlı yokuşta kalkis, buzlu yokuşta kalkis vb. video kaydı gösterin.

• Valla niyetim sizi yalanlamak değil ama kabak lastikli 4 çekerde olsa zincirli araçların çıktığı yeri çıkamaz.

• Okumayın honda virali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bosver hondayi sen. Bizim yerimize de kay. Malum, yazin bile cikamiyoruz biryere.

• Uludagda filan arabalar hep kayarken birbirlerini siyirip geciyor ama carpan da oluyor.uludaga kis lastigi bile fayda etmiyor zincir takmak şart

• Bunlar hep düzelecek seyler kafaya takma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.