Şimdi Ara

Bu kombimin modelini bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece Ferroli marka ve yoğuşmasız olduğunu bildiğim ama modelinin ne olduğunu bilmediğim bu kombimin modelini nereden öğrenebilirim?

Hiç bi model numarası falan yazmıyor ve ben şu sıralar oda termostatı alacaığım için alacaığım termostatın bu kombi ile uyumlu olup olmadığını öğrenmem gerek.

Bilen var mı bu modeli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuykil -- 23 Aralık 2017; 15:49:25 >

• Ferroli domiproject (D yani dijital olmayan modeli)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok çok teşekkür ederim.

Başlıkta yazdığı gibi oda termostatı araştırıyorum ve sizin yazılarınızı bolca okudum.

Hazır yakalamışken size sormak istiyorum;

Honeywell Cmt727 ve General kablosuz termostatları arasındaki fiyat farkı Honeywell için değer mi?

Söylediğim Honeywell modeline mi gideyim yoksa General kablosuz termostatta işimi görür mü? Ya da sizin başka bi tavsiyeniz var mıdır?

Cevaplarsanız çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuykil -- 23 Aralık 2017; 16:10:1 >
  • Tuykil T kullanıcısına yanıt
    Oda termostatının mucidi honeywell dir ben olsaydın honeywell alırdım almak istediğiniz model güzel bir ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Siparişi verdim Honeywell Cmt727.

Bu benim bu resmini paylaştığım kombiye uyar değil mi bu model, bi sorun çıkmaz?

Bir de bu bağlantı işini kime yaptırabilirim? Servisi var mıdır? Ücreti ne olur acaba?

Cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuykil

Cevap için çok çok teşekkür ederim.

Başlıkta yazdığı gibi oda termostatı araştırıyorum ve sizin yazılarınızı bolca okudum.

Hazır yakalamışken size sormak istiyorum;

Honeywell Cmt727 ve General kablosuz termostatları arasındaki fiyat farkı Honeywell için değer mi?

Söylediğim Honeywell modeline mi gideyim yoksa General kablosuz termostatta işimi görür mü? Ya da sizin başka bi tavsiyeniz var mıdır?

Cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Honeywell ile General'i karşılaştırmanız Şahin ile Mercedes'i karşılaştırmak gibi olmuş.
    Arkadaşında dediği gibi Honeywell termostatın mucididir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuykil

Siparişi verdim Honeywell Cmt727.

Bu benim bu resmini paylaştığım kombiye uyar değil mi bu model, bi sorun çıkmaz?

Bir de bu bağlantı işini kime yaptırabilirim? Servisi var mıdır? Ücreti ne olur acaba?

Cevaplarsanız sevinirim.

kombine her marka model kuru kontak oda termostatı uyar servis ne kadar ücret alır bilmiyorum
    kombinin anakartında köprü yapılmış noktaya kablonun uçlarını bağlayacaksın diğer iki ucu da oda termostatına bağlayacaksın,kombinin sigortası kapalı olacak.açtığında kombide kalorifer devresi açık olacak,o şekilde oda termostatı çalışır

ferroli kombilerin anakartında oda termostatı bağlantısı genelde resimdeki gibidir.

resimdeki kombi senin kombinin D versiyonu yani dijital lcd göstergeli ve dokunmatik tuşlu versiyonu.anakartı muhtemelen aynıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 25 Aralık 2017; 13:43:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARACI BİLEN VAR MI ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Çok teşekkür ederim. Ürün gelir ve beceremezsem tekrar sizi rahatsız ederim. Ya da servis ile hallederiz artık :).
  • Kombi, ısı, yalıtım, oda termostat konularını okudukça daha başka sorular da aklıma geliyor. O yüzden size tekrar bi sorum var. Rahatsızlık vermiyorumdur umarım ama bu tip soruları gelecekte de yaşayacak olanalr için de en azından internette bi referans da olmuş olur diye düşünüyorum.

Şimdi benim yaşadığım bina 3 katlı bi bina. Güney ve kuzey cephesine bakan, montalaması yapılmış, 20 senelik bi bina.

Kombi evin dışında ve bu yüzden kablosuz ot ilk kata konulacak.

İlk katta 2 petek, orta katta 3 petek ve 3. katta da 3 ayrı oda içinde birer tane petek var. Orta katı neredeyse hiç kullanmadığımız için ordaki petekleri hiç yakmıyorum. Sadece ilk kattaki ve 3. kattaki iki yatak odasında yer alan petekleri kullanılıyoruz.

Ot aldıktan sonra yine bu şekilde mi yakalım petekleri? Yoksa tüm petekleri mi açalım?

Orta kat ve hiç kullanılmayan oda peteklerinin kapalı olması mı, yoksa açık olması mı bize fatura için bi fayda sağlar?

Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum zahmet olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuykil -- 25 Aralık 2017; 16:39:2 >

• Tuykil T kullanıcısına yanıt
    orta katta kapattığınız odalar diğer katlara soğuk hava köprüsü oluşturup soğuk göndermiyorsa kapalı olmasında sakınca yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.