Şimdi Ara

Bu klima'nin ünitesi aliminyum mu ? bakir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ogrenmeye çalışıyorum bi foto çektim dışı alm içi bakır gibi bu nedir ?
     Bu klima'nin ünitesi aliminyum mu ? bakir mi ? Bu klima'nin ünitesi aliminyum mu ? bakir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanDURSUN -- 21 Temmuz 2016; 10:26:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evaparatör işte... Sıvı veya gazın dolaştığı boru bakır, kanatçıklarda alüminyum olur.Sendeki boruda bakır gözüküyor...

• janjarre kullanıcısına yanıt
    Bakır dediğimiz olay bu yani öylemi ? İç üniteler alm diyorlar ya bunun alm değil ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanDURSUN -- 11 Temmuz 2016; 11:56:16 >
  • Diyenlerin çoğu ne dediklerini biliyorlarmı acaba ben onu merak ediyorum... İstisnai üretimlerde kanatçıklar bakır olur ama ben şimdiye kadar hiç uygulanmışını birebir görmedim...

Analdim en iyisi garantisi uzun olan birini almak

• Yani... Bu önemli tabi.... Aynı zamanda Servisi kaliteli hizmet veren markaları seçmekte önemli... İklim koşulları çok zorlu bir ilde oturmuyorsanız orta halli iyi bir markada karar kılın gitsin... Yoksa " vay efendim içinden aluminyum boru seti çıktı, vay efendim kondenseri 3.sınıf alüminyum, neymiş bunu gree üretmiş onu midea yalamış" yani takılmayın bu kadar detaylara...

• Piyasadaki hemen hemen tüm klimalar böyledir zaten. Ben kanatçıkları Bakır olan bir klima görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ferrari kullanıcısına yanıt
    Eyv zorlamanin manası yok iyce tadı kaçtı zaten

• Eklediğim resimdeki dış ünite ĹG markasıdır... ilk bakışta kondenser alüminyum gibi gözüküyor ama değil.Görüldüğü gibi ikinci resimde alüminyum kanatçıkların boru yuvalarını syırdığımız zaman boruların bakır olduğunu görüyoruz...

O klima yaklaşık 10 yıldan fazla bir süredir yaz kış hizmet veriyor... Tabi her yıl bakımlarıda nizami şekilde yapılıyor Alüminyum olan kanatçıklarda ve bakır borunun geçtiği alüminyum yuvalarda en ufak bir korozyon yok... Dolayısı ile ben ustayım diyen her çakalın lafına itibar etmeyin...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bu klima'nin ünitesi aliminyum mu ? bakir mi ? Bu klima'nin ünitesi aliminyum mu ? bakir mi ?

• Klimalarda herzaman içeride dolaşan borular bakır üzerine saran aleminyumdan oluşur.
    Bunun sebebi komple bakır olsa hem maliyet açısından hemde maden yoğunlugu veya agırlık bakımından firmayı zora sokacagından aleminyum tercih sebebi firmalar tarafından.

Teşekkürler sırf bu karistirmalardan dolayi bu sene klima almiyorum seneye de artık gidip pat diye alicam arastirmiyacam

• Hayırlısı olsun kardeş... Önümüzde sıcak bir ağustos ayı var, boşuna kendine zulüm etmesen daha iyi olurdu ama tabiki karar senin...

Bu arada müsadenle senin açtığın bu bakır alüminyum konusunda ara ara bazı paylaşımlarda bulunacağım... Konu başlığı çok güzel, millet faydalansın...

Önümüzdeki ay tatile cikicam oyüzden oda o şekilde gider diye düşünüyorum..
    Buyrun konu sizin kafanıza göre kullanın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Eklediğim resimdeki dış ünite LG markasıdır... ilk bakışta kondenser alüminyum gibi gözüküyor ama değil.Görüldüğü gibi ikinci resimde alüminyum kanatçıkların boru yuvalarını syırdığımız zaman boruların bakır olduğunu görüyoruz...

O klima yaklaşık 10 yıldan fazla bir süredir yaz kış hizmet veriyor... Tabi her yıl bakımlarıda nizami şekilde yapılıyor Alüminyum olan kanatçıklarda ve bakır borunun geçtiği alüminyum yuvalarda en ufak bir korozyon yok... Dolayısı ile ben ustayım diyen her çakalın lafına itibar etmeyin...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Merhaba,

Bizlerde bu yıl için klima bakıyoruz, LG sessizlik, görüntü ve konfor olarak güzle görünüyor. LG Sirius Deluxe AS-W126J1R0 12000 BTU düşünüyoruz. boru olayını tam bilmiyorum, iç ve dış ünite arasına boru döşenmeyecek, hazır bakır borular döşenmiş durumda,

Bu klimayı önerir misiniz ? alüminyum boru kullanılıyor almayın diyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.