Şimdi Ara

BU KIZLAR YEMİN EDERİM NOKTA NOKTA NOKTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnstada geziniyorum bakıyorum en lüks mekanlarda oturmuş o çizgi filmlerdeki leziz pastalardan yiyorlar.aşağı iniyorum profilde bakıyorum evinin orda arkadaşı mı kimse onla bloomberg yapmış evi görüyorum diyorum bu baba belli ne zorluklar yaşıyor bi de sen şu kıza bak!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş konu güzel ama cümlelerde sıkıntı var
  • Virgül virgül virgül desen daha iyiymiş

• Ünlem ünlem ünlem

• peki sende namus var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoYk

peki sende namus var mı?

Hadi bu adamda namus yok diye herkes namussuz olmak zorunda mı peki? Bu nasıl zihniyet burdan onu mu çıkarmaya çalışıyorsun?

Sorunun amacınıda anlamış değilim hayatımda gördüğüm en saçma yorumu yaptın tebrik ederim

• bloomberg ne lan sdfdsds
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu forumda tek tipsiz benim
    4 yıl önce açıldı
    bu resimdeki şey ne..
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoYk

peki sende namus var mı?

ne alaka lan namusla

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzden kız çocuk istemiyorum . Zaten çocukları genel anlamda sevmem . 1 çocuk sahibi ya olurum ya olmam . Kız olursa da elimden geldiğince namuslu yetiştirmeye çalışırım . Fakat günümüz dünyasında çok zor ... En Tuhaf ı da kalbim bu denli kirlenmeden önce hep kız çocuk isterdim . Çok Şirin gelirdi

Şimdi gelip bana demeyin sen düzgün yetistirirsen vs ... öyle olmuyor işte . 18ine kadar çok düzgün yetişip çevre ile tanısınca aileden uzaklasinca öyle olmuyor işte ...Ben durmadan onun çilesini mi çekcem? Şimdi düşündüm de çekilir dert değil .Bunlar benim düşüncem kardeşim . Kimse bana cevap yazmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14D640FEB -- 6 Ağustos 2017; 1:10:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.