Şimdi Ara

Bu kızla nasıl barışırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 yıl önce komşumuzun kızıyla iyi dost olduk neredeyse hergün konuşuyorduk sonra ben kıza aşık oldum ve açıldım red etti sonra durum karıştı 1 2 ay hiç konuşmadık sonrasında barıştık,ama hiç dışarıda görüşmek istemedi hatta telefonla görüşmeyi bile istemediğini söyledi bir süreliğine ne zaman biteceğini sorduğumda belli olmaz cevabı nı aldım hep biraz zaman sonra kötü bir tartışma sonrası olan dostluğumuzda bitti kız şuan evinde (üniversite okuyor başka şehirde tatile gelmiş) ailesinde yarın misafirliğe çağırdı bizi bende gidicem ayıp olmasın diye

Kıza mesaj attım dedim böyle böyle bende gelsem rahatsız olurmusun gibisinden yok dedi tabiki bu kesin tekrar arkadaş olmak istediğini göstermez ama tersleyebilirdi yada hiç cevapda vermeye bilirdi

Beyler kıza karşı cinsel olarak bir düşüncem yok,sadece pırlanta gibi bir insan kendisi tekrar arkadaş olmak istememin sebebi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seviyorsan seviyorsundur tekrar barışsa gene açılacaksın bence uzak dur
  • Barışma olmadı da diyelim ki çatışma oldu, o da olumlu.
  • Olmuyorsa olmuyordur,üstelememelisin bence. Kaçan kovalanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşka uçan kanatlar yanar
  • quote:

Orijinalden alıntı: smelly cat

Seviyorsan seviyorsundur tekrar barışsa gene açılacaksın bence uzak dur

Uzun zaman önce kıza karşı hislerimi bitirdim sadece arkadaş olmak amacım

• quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus !

Olmuyorsa olmuyordur,üstelememelisin bence. Kaçan kovalanır.

Hocam açıkçası hayatıma giren her kızı kaybettim dost sevgili fark etmedi şuan hayatımda hiç kimse yok çevremde olmadığı için başka bir kız çıkmaz karşıma durduk yere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu gibi durumlarda en önemli şey özgüvendir. İllaki karşına çıkar neden çıkmasın? Yeter ki kendine güvenini kaybetme. Neden seni elde etmek isteyenler olmasın? Olacaktır da. En umulmadık zamanda karşımıza çıkar aşklar veya dostluklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav kendinizi bu kadar alçaltmayın sen kızın üzerine gittikçe kız daha çok hayır dicek dedikçe gururlanıcsk hatta arkadaşlarına bile söyler dalga geçer sal gitsin yalnız gez ama kuyruğun dik gez git başka kız yap kıskandır.

kısaca bırak o kızı konuşma salla gitsşn

• hoşlandığın insan ya sevgilin olsun ya çevrende olmasın
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Aşka varamayınca kanat neye yarar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.