Şimdi Ara

Bu kızın amacı ne? (Yeni gelişmeler var!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba. Daha önce de konu açmıştım, bir kızla aramızda birşeyler olmuştu. Neyse sonra işte ben vazgeçtim, hiç konuşmamaya başladım. Bu sefer o birkaç mesaj attı, ben tersledim. Sonra dedim salla gitsin, bayağı güzel şiir falan içeren bir mesaj attım. Sonra muhabbet başladı, gece gündüz konuşuyoruz. Ama bazı sıkıntılar oldu mesela tatile annesiyle Kaşa gitmiş, orda buna bir çocuk yavşamış, buda hayır demiş bunu bana anlattı, ben cevap vermedim sonra konuyu değiştirdi konuşmaya devam ettik. Neyse sonra akşam gece 1de bu çocukla bara gitmiş ama kanka ayağına. Ben tabi köpürdüm, bayağı kızdım, sonra evine gidene kadar buna sürekli mesaj falan attım. Ertesi gün biraz bana sinirliydi, sonra tekrar normale döndük. Hatta şey oldu bu kız arkadaşıyla bir yere gitmiş, resim attı,resimde ayakkabıları da gözüküyor, bende şakayla karışık arkadaşının ayakkabısına laf attım. Sonra arkadaşı telefonu aldım bana işte terbiyesiz falan diyor ama şakayla tamamen bir sıkıntı yok, sonra şey dedi, ben birde arkadaşımı sana emanet ediyorum! ,helal olsun falan tabii şaka hepsi ama. Birde benim dikkatimi şey çekti, ben mesela çok kitap okurum, arkadaşı bana ansiklopedi kafalı dedi yani ona anlatmış beni. Neyse akşama kadar konuştuk yine çok iyiyiz ama ben kesin oldu falan diyorum. Sonra bir mesaj geldi, o akşam brezilyanın maçı vardı neymar işte gol attı, bu şey dedi ya neymar akıyor aşkım yaa <3 falan dedi ben yine sinirlendim ama belli etmedim. Sonra bayağı konuştuk işte iyi geceler dileyip yattık, Sonra sabah oldu normalde her sabah eften püften bir sebeb bulur mesaj atardı, atmadı. Dedim ben atayım, basket oynamaya gittiğim potanın sahanın falan resmini attım, bu gitti bana eski sevgilisiyle ama sanki sevgili gibi yanyanıydılar okulda resmini attı durduk yere, böyle çocuğun omzuna falan yatmış. Sonra bir iki mesaj attı ben soğuk soğuk cevapladım. Sonra dedim tamam bu kadar, sil artık onu kafadan. Zaten ertesi gün hiç mesaj gelmedi, hatta whatsapp durumuna ''senin için bütün özürler :(' ' tarzı özür dileyen bir şey yazdı, bende herhalde o çocuk istemiyor konuşmamızı diye düşündüm. Neyse sıkıntı yok,salla falan diyorum ben ama içten içe kendimi yiyorum, soğuk soğuk terliyorum falan. Sonra bir mesaj geldi, kız Turgut Uyar' ın bir şiirini yazmış, böyle biz şiir görmedin adlı şiir. Neyse sonra ben takmadım, sonra işte bir mesaj daha attı, yine edebiyatla ilgili birşey sordu, ben yine takmadım. Aynı zamanda durumunu da değiştirmiş onu fark ettim. Şuan mal gibi kaldım ne istiyor ben napacağım hiç bilmiyorum. Sizce ne yapmalı?

Yazı düzensiz ve çok okunaklı olmadı, farkındayım ama telefon da yazıyorum. Kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerotechnic -- 1 Temmuz 2014; 23:14:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok uzun özet geç hocam.

• Özet: Kızla ilk başta alakam yoktu sonra yakınlaştık. Sonra konuştuğu biri olduğu için ben uzaklaştım. O bana yaklaşınca bende ona yaklaştım bayağı samimi olduk. Ondan sonra durduk yere kız, o çocukla olan resmini attı. Üzerine ben konuşmadım o benle konuşmaya çalıştı.Şimdi ne yapayım? Ama daha çok şey oldu yazıyı okumanızda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerotechnic -- 26 Haziran 2014; 2:57:42 >
  • yuz verme şuna. Özellikle eski erkek arkadasiyla cektirdigi fotografi sana yolladigi icin affetme bu karaktersizliktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yol ver gitsin
  • Kiz seni parmaginda oynatiyor. Selam bile verme.

• UP!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O fotoğrafı babasına yolla, ciddiyim
  • Friendzone ! Uzak dur bu kızdan ciddiyim uzak dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: creepi

O fotoğrafı babasına yolla, ciddiyim

^This.
  • Afedersin ama kardesim sasirdinmi sen eski sevgilisi ile foto ne demek yani bence dusunme direk engelle whatsapp tan felan

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspnux

quote:

Orijinalden alıntı: creepi

O fotoğrafı babasına yolla, ciddiyim

^This.

Saol destek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creepi -- 27 Haziran 2014; 15:24:29 >
  • Uplayayım mı ?
  • Eski sevgilisiyle foto atmak nedir ya bunlarda yeni çıktı herhalde?Bence adam gibi konuşun kızla.Senin amacı ne falan diye sor, sende gerçekten hissettiklerini anlat sonrası ne olucak belli olur zaten.
  • Kız madem sen senden ümide kesmiş artık kullanmaya çalışıyor yol ver gitsin
  • Zaten yol verdim beyler. 3 4 kere konuşmaya çalıştı, ben soğuk davranıp kısa cevaplar verdim. Anlamıştır herhalde

• Beyler yeni gelişmeler var. Şimdi olaylar şöyle gerçekleşti. Ben iyice kızı kafamdan silmiştim,yani tamam bitti artık falan diyordum. Canım sıkıldı yine sınıf arkadaşı olduğumuz bir kıza (aynı zamanda benimkinin de yakın arkadaşı) mesaj attım,tamamen alakasız onla ilgisi olmayan bir konuyla. Ve her zaman iyi bir muhabbetimizin olduğu kız bana soğuk davranmaya başladı,aynı zamanda son görülmelere baktım,kızla tamamen aynı yani onla konuşmuş,bundan kesin eminim. Neyse 2 saat sonra bir mesaj geldi, ''X sana fotoğrafımızı atmıştı,ondan beri konuşmadın benle sorun ne? '' diye ben takmadım cevap vermedim,şimdi biraz önce yine mesaj attı '' Bir cevap ver ya'' diye. Sizce ne yapayım beyler? Ne söylemem lazım,nasıl davranmam lazım?

X= Bana fotoğrafını attığı eski sevgilisi.

Edit: Eklemeyi unuttum bu olay olmadan 2 gün önce, yine mesaj atmıştı,bende iyi,evet gibi kısa soğuk cevaplar vermiştim, o bana bir sorun olup olmadığını sordu bende ''yok bir sorun'' diye cevapladım. Ondan sonra 2 gün sonra yine yukarıda ki gibi mesaj atmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerotechnic -- 1 Temmuz 2014; 23:19:13 >

• Bu konunun linkini yolla nasıl bir karaktersiz olduğunu anlasın

Sen her zaman kovalanan ol sağ göster sol vur kızı kaybetsende en azından içine dert olmaz diğer türlü yani bağlanırsan canın çok yanar kardeş

Sen böyle soğuk davranmaya devam et sana daha çok bağlanır sen hep alttan alırsan o seni çatlatmak için her pisliği yapar kızlar garip canlılardır heleki bu yaşlardaki kızlar insanı katil bile yapar o derece yani fazla sallama okuluna önem ver

• Belli ki senle oynamaya çalışmış. Sende onla oyna. Bi kızla resim falan çekil onu at.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.