Şimdi Ara

BU Kızın Amacı ne ? ( popüler kız konusu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bi kız var benden hoşlandıgını biliyorum ama aynı zamanda eski ilkokul arkadaşlarıyla ( cogu erkek ) konuşuyor böyle ama hafiften yakına giden konuşmalar ve kız ilgi görmeyi çok seviyor mesela benle konuşurken başkasıyla gözüyle anlaşıyor falan veya böyle şeyler..yani evlensek 2 güne katil olurum anlayacagınız :) ve konuştugu kişiler de bayagı düzgün cocuklar yani rakip olarak görüyorum her ne kadar ilkokul arkadaşı da olsalar hem ben de ilkokul arkadaşlarımla şuanda hiç de öyle arkadaş değilim yani eğer konuşuyorsam eski günlerin hatrına değil onda bi çıkarım var diye bence cogu kişide de böyledir..

Şimdi siz olsanız benim yerimde naparsınız böyle kızla baş edilmez mi yoksa yine de direnmelimiyim ??

Edit: Kızla yakınlaşmak niyetindeyim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonvictMuziK -- 27 Mart 2012; 1:48:33 >

• Sen onlari degil onlar seni rakip olarak gormeye basladiginda o kizi belki elde edebilirsin ama anlattigin sartlarda sansin cok dusuk. Bol sanslar.
  • O kızla çık. Sonra onu perişan et yoluna devam et. Böyle kız tüplerinden gıcık olurum.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikolog M. -- 27 Mart 2012; 2:35:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın derdi ne?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.