Şimdi Ara

Bu kızı nasıl tavlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 hafta önce fakülte bahçesindeki banklarda oturuyordum. Bir kız yan banka oturdu. Sınavla ilgili soru sordu, bilmediğimi söyledim. Sonra biraz muhabbet ettik, önümüze döndük sonra. Bir şey demedim sınavına çalışsın diye. Sonra arkadaşı aradı, bir yere geçti. İçeri geçiyordu sınavına, bana gülümseyerek yürüyordu ama bir şey demedim. Sonra ben bir yere gidip geldim, o da sınavdan çıkmıştı ve bir kız arkadaşımın yanına oturmuş. Ben de arkadaşımın yan tarafına oturdum onla konuştum, arada ona sınavın nasıldı dedim. Başka konuşmadım. Sonra o gitti. Arkadaşıma sordum manitası vs var mı diye bilmiyorum dedi.
    Geçen hafta fakülte içindeydim, o da karşıdan geliyordu başta tanıyamadım göz göze bakıyorduk gülümseyince hatırladım. 2 dk sonra bankta yanına gidip oturdum hangi sınava geldin falan diye. Gözleri ilk konuştuğumuzda maviydi. Senin gözlerin mavi değil miydi şuan yeşil dedim. O da ışığa göre değişiyor da pek mavi değil zaten dedi. Nasıl mavi değil ya konuştuğumuzda masmaviydi okyanus gibiydi dedim. Nasıl iltifat ama. Sonra gel geçelim içeriye sınav başlar birazdan dedim, içeri geçiyorduk. Bir arkadaşını gördü ben arkadaşıma selam vereyim sen git istiyorsan dedi. Gittim sonra ben.
    Bu pazartesi yine o arkadaşımla konuşuyorduk. Bu kız da napıyonuz diye yanımıza geldi. Arkadaşımla aynı sınavdan çıkmışlardı onla ilgili konuştular 1 2 dk, sonra gitti. Ben tek kelime etmedim. Arada dönüp bana baktı da bir şey demedim.
    Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş gibi konuş bir süre. Ama bff'e gitmesin durum. Tek görüş. Zamanı geldiğinde de kendiliğinden olur hocam.

• Insta'dan falan bulamaz mısın? Çok ortak arkadaşınız varsa sormadan takip et yoksa stalker gibi gözükür instagram kullanıyor musun diye sor gördüğünde. Yazın instadan iletişime geçersin. Duruma göre whatsapp'a geçersiniz zaten.

• İltifat hariç olumsuz bi durum yok gibi geldi bana arkadaş gibi konul kaynaş biraz ama dikkat et kanka olma fazla uzatmadan niyetini belli et ayıp değil birinden hoşlanmak. Bence görebiliyosan da yüzyüze açık et niyetini sanal aleme taşıma özgüvenin yüksek olsun biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saykunn -- 8 Haziran 2018; 10:15:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kızı daha önce hiç görmemiştim ki. Zaten benim de hiç arkadaşım yok sayılır, kızla çok ortak arkadaşımız olmasını geçtim.

Hocam kızı 3 gün görmüşüm, bana ilgisi olsa anlardım sanırım hiç uğraşmaya gerek yok mu acaba. İlk konuştuğumuzda gözleri parlıyordu, bir daha öyle parlayarak bakmadı hiç.

Gerçi farkında olmadan taktik de yapmışım sanırım, kıza bir ilgili bir soğuk davranmışım dimi

kız/kadın güzel oluyo ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saykunn kullanıcısına yanıt
    İltifatım kötü mü?

Bence baya hoşuna gitmiştir okyanus gözlü olduğunu söylemem. Ama önce bukalemun musun demiştim iltifattan önce.

• Saykunn kullanıcısına yanıt
    Sigara içiyordu ben onu söylerken, güldü bir şey demedi.

Kıza bir ilgili bir soğuk davranarak iyi mi yapmışım?

• Anladığım kadarıyla niyetlerinizin iyi olduğunu düşünüyorum. Geç kalmadan bayan arkadaşla vakit geçirmeye çalışman lazım. Ders, hobi, nerde oturuyon gibi sorular sorup yakınlaşmaya çalış, sonrası aniden gelişir. Bende bizzat takip edeceğim. Çekinme, samimiyetini göster. 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLih; -- 8 Haziran 2018; 10:58:25 >
  • Ona de ki “ boş zamanın oluyor mu senin ya?😅 “

• Niyetleriniz iyi demekle ne demek istediniz hocam evlenme falan mı

• Arkadaşım taktikleri stratejileri boşver. Kendin ol samimi ol. Kendine güven. Beraber zaman geçirmen lazım uzaktan izleyerek bu iş olmaz. Gerekirse akşama kadar dolaş oralarda karşılaşacak ortam yarat normal bi şekilde muhabbete gir akşam bi planın var mı de bi kahve içmeye dışarı çağır. Çekinme arkadaşım en fazla hayır der dünyanın sonu değil.

• Kız seni friendzone'a atabilir, böyle davranmaya devam edersen

• İnstasını bul ekle sonra yazarsın sınavlar nasıldı napıyorsun falan diye. Çok kasma rahat ol. En fazla ne olabilir sonuçta.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.