Şimdi Ara

Bu kız neden böyle yapıyor ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kızdan hoşlanıyorum orası başka şimdi onu olaya dahil etmeyeyim beyler bunun sevgilisi kısaca serseri, komünist bdp yi destekliyor devrimci ayağına, okuldan atılmış, vücudunun her yeri dövme ile kaplı, babasının kredi kartıyla 3000 bin lira çekip silah almış biri, ayrılma sebepleri de bu çocuk bunu bir kaç kızla aldatmış beyler kızı görseniz oyunlardan anlıyor, yabancı dizilerden anlıyor, cahil değil her şeyin farkında fakat anlamıyorum niye bu çocuğu bu kadar seviyor çocuk bunun ayrılma mesajını bile okumayıp geçiştirmiş biri hala peşinden koşuyor bu da benim sinirlerimi bozuyor kız la gizlimiz saklımız yoktur herşeyimizi biliriz anlatır fakat bu konu da niye böyle yapıyor anlamış değilim kızın ilk ciddi sevgilisi bu arada

kızla, eski sevgilisinin yaşı 15 ben 16 yaşındayım neden böyle sizce beyler ?

• No SS No Tavsiye
  • up
  • Cevap sorunun içinde gizli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kezban

• Boşver, işin ucunda silah varsa ciddi problem çıkar. Aradığın tipte kız çok yok ama globalleşen dünyadan nasibini alan bir ülke olarak o kız tipi her geçen gün artıyor. Uğraşma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunlardan anlıyor, yabancı dizilerden anlıyor, cahil değil her şeyin farkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Boşver, işin ucunda silah varsa ciddi problem çıkar. Aradığın tipte kız çok yok ama globalleşen dünyadan nasibini alan bir ülke olarak o kız tipi her geçen gün artıyor. Uğraşma.

ulan bende anlamıyorum kız acayip tatlı zeki biri herşeyin de farkında neden hala böyle yapıyor ya
  • Oyunlardan ve dizilerden anlamamak ne zaman cahillik oldu
  • Yeşil Sokak Holiganı Y kullanıcısına yanıt
    Demek ki tahmin ettiğin kadar değilmiş işte kabullen artık. Ne tiplerden ne tipler, karakterler kasıyor. Dünyada sadece o kız yok, kaptırırsan olan sana olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nobody Cares

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedikleri gibi kiz cok takinti haline getirme

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü daha ergen.

• Cevap net: 4 S KURALI .

• Nice uni mevzunu insanlar var henuz aklen birsey idrak edemeyip sacma sapan bir olay icinde kosup duruyorlar. Yada bos iliskiler ve bos arkadaslik kazanmaya calisiyorlar.
    Dostum bir kere kendini test edersen , diyelim kiz cocuktan ayrildi bir gun. Eee sen bu kizi sevebilecek misin? Bu kiza guvenebilecek misin? Yanlis anlama hic birsey bilmiyorum o kizla ilgili ama eger dedigin gibi kiz ayrilmak istemiyorsa " o tarz bir cocuktan" anla ki bu kizin sosyal yasami ve egitimi sevilebilecek yada duygu paylasicak bir sevgiliye yada bunun gibi biri (adini sen koy)oldugunu sanmiyorum.

• 15
    On beş
    Fifteen

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Nice uni mevzunu insanlar var henuz aklen birsey idrak edemeyip sacma sapan bir olay icinde kosup duruyorlar. Yada bos iliskiler ve bos arkadaslik kazanmaya calisiyorlar.
    Dostum bir kere kendini test edersen , diyelim kiz cocuktan ayrildi bir gun. Eee sen bu kizi sevebilecek misin? Bu kiza guvenebilecek misin? Yanlis anlama hic birsey bilmiyorum o kizla ilgili ama eger dedigin gibi kiz ayrilmak istemiyorsa " o tarz bir cocuktan" anla ki bu kizin sosyal yasami ve egitimi sevilebilecek yada duygu paylasicak bir sevgiliye yada bunun gibi biri (adini sen koy)oldugunu sanmiyorum.

çocukla ayrıldılar zaten ama hala barışma çabası gösteriyor çocuk yine tınlamıyor böyle bir kızdan asla beklemem çocuk zaten ergenin teki öyle yakışıklı biri de değil anlamıyorum neden böyle yapıyor kızın ailesel problemleri var babası vefat etmiş annesi başka biriyle evlenmiş ondan çocuğu var beraber yaşıyorlar üvey babasına baba diyor falan biraz durumlar karışık

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil Sokak Holiganı

quote:

Nice uni mevzunu insanlar var henuz aklen birsey idrak edemeyip sacma sapan bir olay icinde kosup duruyorlar. Yada bos iliskiler ve bos arkadaslik kazanmaya calisiyorlar.

çocukla ayrıldılar zaten ama hala barışma çabası gösteriyor çocuk yine tınlamıyor böyle bir kızdan asla beklemem çocuk zaten ergenin teki öyle yakışıklı biri de değil anlamıyorum neden böyle yapıyor kızın ailesel problemleri var babası vefat etmiş annesi başka biriyle evlenmiş ondan çocuğu var beraber yaşıyorlar üvey babasına baba diyor falan biraz durumlar karışık

Eger oyleyse Ben yerinde olsam onunla sadece arkadas olmaya calisirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil Sokak Holiganı

quote:

Eger oyleyse Ben yerinde olsam onunla sadece arkadas olmaya calisirim.

neden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.