Şimdi Ara

Bu kız ne yapmaya çalışıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine mi kız konusu diyeceksiniz belki ama bu sefer sizlerden tavsiye almak zorundayım.

Şimdi bizim okulda bi kız var. Onu ilk kez 2 ay önce falan, nöbetçi olduğum zaman görmüştüm. Bir şekilde yanıma gelmişti ve sohbeti başlatmıştı. Çok az konuşmuştuk. O zamanlar DH deki tecrübeli abilerimin söyledikleri gibi kızı hiç takmamıştım. Kaçan kovalanır misali. Konuşurken iplemiyordum falan. Ama bir yandan da hoşlanmıştım yani. O gün konuşmamız da 3-5 cümleden ibaretti zaten. Müdür katında nöbetçi olmak da sıkıcıdır heralde vs demişti bana. İlk adımı da atmış aslında sonradan anladım bunu.

Daha sonra ben bu kızdan hoşlandığımı anladım ve birkaç arkadaşımdan soruşturdum. Kızın nasıl biri olduğunu falan öğrendim.
    Kız çok çalışkan, hep taktir getiren birisi. Geometri matematik vs hep 80-90-100 yani. Zeki de bir kız. Ve daha önce de sevgilisi falan olmamış sanırım. Kendi kendime işte aradığım insanı buldum dedim. Hep zeki, hem güzel, hem de hanım bir kız. Arada koridorda falan rastladıkça göz göze de geliyorduk. Bir yolunu bulup konuşmak istedim. Facebook u olmadığı için ordan da olmadı.

Sonralarda dershanenesinden bir çocuk buna teklif etmiş ve bu da kabul etmiş teklifini. Şu an sevgililer anlayacağınız. Ama biz hala arada göz göze geliyoruz falan. Anlayamadığım olay kız ne yapmaya çalışıyor acaba? Bundan sonra benim ne yapmam gerekiyor? Tecrübeli abilerimin yardımlarını bekliyorum.

Düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nouvelle -- 11 Ocak 2013; 20:58:01 >

• Çek bi kenara konuş.Sana gerçek samimiyetle şuan sevgilim var derse pusuya geç ayrılıncaya kadar bekle,tamam der ayrılırsa zaten yaramaz. Tecrübe.
  • Pat diye pacani sivamissin ya, normal konusmus olamaz mi? Niye bi' kiz biraz ilgi gosterse yanlis anliyorsunuz ki?
  • kaçan kovalanır ne ya kim uydurdu bunu iş işten geçince böyle kalırsın işte kardeşim kıza odun gibi davranırsan ilgisine ilgi göstermezsen pişman olursun kızın yaptığıda bişi yok bence kendine bi pay çıkarma dost değilim ama baya acı söylemiş olabilirim
  • Kızın ilgisi olduğunu aklında kurgulamışsın ama öyle bişey yok olsa başka çocukla çıkmazdı , başka kızlarla ilgilen
  • Yanına gelip seninle konuşan her kızın sende gözü var diye bir önerme yok.
    Göz göze gelmeler çok normal. Bence bir şey yapmaya çalıştığı da yok.
    "Niye yüz vermedim?" diyerek pişman olma. Seven insan, 100 kişi çıkma teklifi etse bile aklındakini bırakmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.