Şimdi Ara

Bu kız nasıl 16 yaşında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız 2000'liymiş. yaşıtları rotringle sivilcelerini patlatırken bu profesyonel single çıkarıp 2 haftada 10 milyon izlenmiş. Justin bieberin kız versiyonu

• Ben gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konusu açıldı
  • Çöp + çocuk diyenler +lasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusu açıldı ayrıca 2000li duruyor zaten yeni nesil böyle yani çok büyük duran bi tarafı yok kızın surat liseli suratı başka birşey yok zaten kızın vücudunda ?
  • ulan yeter artik yeter az olgun olun bu kadar abazalik yeter yakinda 2003 lu kizlara sulanacaksiniz sürekli konusu aciliyo bu kizin ülkedeki insanlarin durumuna bak.

• Kardes zaten kiz kucuk

Tipik lise 2 li iste ben lise 2 deyken bakimli kizlar bu tipdeydi zaten.
    Lutfen gidin oksijen alin disarda az.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bu kız nasıl 16 yaşında ? Bu kız nasıl 16 yaşında ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ailesine çok iş düşüyor dikkat etmeleri lazım. Ses var ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon9

ulan yeter artik yeter az olgun olun bu kadar abazalik yeter yakinda 2003 lu kizlara sulanacaksiniz sürekli konusu aciliyo bu kizin ülkedeki insanlarin durumuna bak.

Abazalıkla ne alakası var bir tane abazalıkla ilgili mesaj göster ? tatava yapma
  • Çevremizde bir sürü örnek var hala böyle konular açılıyor
  • yerim
  • 16 yaşındaki her kız böyle beyler? Boyu 1.65 miş, kilo da max 50-52..Yani garip olan bi durum yok, ki bu yaşta böyle bu işlere soyunan kız yok başka sanırım Türkiyede..Fizik olarak hiç bir farklılığı yok, klipte boyu uzun dursun diye bot giydirmişler hatta, ve sex objesi olarak gözüksün diye dar pantolonlar, kumaş parçası..Ses kesinlikle var, güzel iş çıkarmış..Eleştirmiyorum vaziyeti ama bi garipliği yok, şans yüzüne gülmüş almış yürümüş oradan

Zara Larrson'da 18-19 yaşında dünya starı, asıl ondaki fizik ve ses ne :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali

16 yaşındaki her kız böyle beyler? Boyu 1.65 miş, kilo da max 50-52..Yani garip olan bi durum yok, ki bu yaşta böyle bu işlere soyunan kız yok başka sanırım Türkiyede..Fizik olarak hiç bir farklılığı yok, klipte boyu uzun dursun diye bot giydirmişler hatta, ve sex objesi olarak gözüksün diye dar pantolonlar, kumaş parçası..Ses kesinlikle var, güzel iş çıkarmış..Eleştirmiyorum vaziyeti ama bi garipliği yok, şans yüzüne gülmüş almış yürümüş oradan

Kızı aratıyım dedim bu çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

16 yaşındaki her kız böyle beyler? Boyu 1.65 miş, kilo da max 50-52..Yani garip olan bi durum yok, ki bu yaşta böyle bu işlere soyunan kız yok başka sanırım Türkiyede..Fizik olarak hiç bir farklılığı yok, klipte boyu uzun dursun diye bot giydirmişler hatta, ve sex objesi olarak gözüksün diye dar pantolonlar, kumaş parçası..Ses kesinlikle var, güzel iş çıkarmış..Eleştirmiyorum vaziyeti ama bi garipliği yok, şans yüzüne gülmüş almış yürümüş oradan

Ahahsjdkasdh bacağına prezervatif geçirmiş bi ara, prezervatifi cinsel organlarına küçük bulan erkekler için

• türkiye'de de başlandı sex kölesi kızlar yetiştirmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

türkiye'de de başlandı sex kölesi kızlar yetiştirmeye

Sende mia khalifa yaptın hemen kızı
  • 2014'ün sonunda şarkı söylemişti yetenek miydi acunun bir programıydı hatırladım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz

türkiye'de de başlandı sex kölesi kızlar yetiştirmeye

Irak'a geri dön.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

konusu açıldı

Hatta 95'liyim her türlü'' yazmıştın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Ahahsjdkasdh bacağına prezervatif geçirmiş bi ara, prezervatifi cinsel organlarına küçük bulan erkekler için

Kız mahmutlara gönderme yapmış. Bizde ülkede kezbanlarla uğraşıyorz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.