Bildirim
Bu kız nasıl 16 yaşında ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben gidiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konusu açıldı -
Çöp + çocuk diyenler +lasın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konusu açıldı ayrıca 2000li duruyor zaten yeni nesil böyle yani çok büyük duran bi tarafı yok kızın surat liseli suratı başka birşey yok zaten kızın vücudunda ? -
ulan yeter artik yeter az olgun olun bu kadar abazalik yeter yakinda 2003 lu kizlara sulanacaksiniz sürekli konusu aciliyo bu kizin ülkedeki insanlarin durumuna bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ailesine çok iş düşüyor dikkat etmeleri lazım. Ses var ama. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dragon9
ulan yeter artik yeter az olgun olun bu kadar abazalik yeter yakinda 2003 lu kizlara sulanacaksiniz sürekli konusu aciliyo bu kizin ülkedeki insanlarin durumuna bak.
Abazalıkla ne alakası var bir tane abazalıkla ilgili mesaj göster ? tatava yapma -
Çevremizde bir sürü örnek var hala böyle konular açılıyor -
yerim -
16 yaşındaki her kız böyle beyler? Boyu 1.65 miş, kilo da max 50-52..Yani garip olan bi durum yok, ki bu yaşta böyle bu işlere soyunan kız yok başka sanırım Türkiyede..Fizik olarak hiç bir farklılığı yok, klipte boyu uzun dursun diye bot giydirmişler hatta, ve sex objesi olarak gözüksün diye dar pantolonlar, kumaş parçası..Ses kesinlikle var, güzel iş çıkarmış..Eleştirmiyorum vaziyeti ama bi garipliği yok, şans yüzüne gülmüş almış yürümüş oradan
Zara Larrson'da 18-19 yaşında dünya starı, asıl ondaki fizik ve ses ne :) -
quote:
Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali
16 yaşındaki her kız böyle beyler? Boyu 1.65 miş, kilo da max 50-52..Yani garip olan bi durum yok, ki bu yaşta böyle bu işlere soyunan kız yok başka sanırım Türkiyede..Fizik olarak hiç bir farklılığı yok, klipte boyu uzun dursun diye bot giydirmişler hatta, ve sex objesi olarak gözüksün diye dar pantolonlar, kumaş parçası..Ses kesinlikle var, güzel iş çıkarmış..Eleştirmiyorum vaziyeti ama bi garipliği yok, şans yüzüne gülmüş almış yürümüş oradan
Zara Larrson'da 18-19 yaşında dünya starı, asıl ondaki fizik ve ses ne :)
Kızı aratıyım dedim bu çıktı
-
quote:
Orijinalden alıntı: delgado.11
quote:
Ahahsjdkasdh bacağına prezervatif geçirmiş bi ara, prezervatifi cinsel organlarına küçük bulan erkekler için
-
türkiye'de de başlandı sex kölesi kızlar yetiştirmeye -
quote:
Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz
türkiye'de de başlandı sex kölesi kızlar yetiştirmeye
Sende mia khalifa yaptın hemen kızı -
2014'ün sonunda şarkı söylemişti yetenek miydi acunun bir programıydı hatırladım bunu -
quote:
Orijinalden alıntı: Aoe-Bulletz
türkiye'de de başlandı sex kölesi kızlar yetiştirmeye
Irak'a geri dön. -
quote:
Orijinalden alıntı: Revion
konusu açıldı
Hatta 95'liyim her türlü'' yazmıştın. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: delgado.11
quote:
Ahahsjdkasdh bacağına prezervatif geçirmiş bi ara, prezervatifi cinsel organlarına küçük bulan erkekler için
Kız mahmutlara gönderme yapmış. Bizde ülkede kezbanlarla uğraşıyorz
Benzer içerikler
- iran kızları
- mersin nasıl bir yer
- kum ocağı açma maliyeti
- ankara mutlu son masaj
- twitter +18
- discord açıldı mı
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X