Bildirim
BU KIZ KİM ( SS'Lİ )
Samsung Viewfinity S9 LS27C902PAUXUF 27 inç 5 ms QHD FreeSync Pivot IPS Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGF9Z89P
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi model söyle biz de kullanmayalım -
2005 Model
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: This_is_Heavy
Hangi model söyle biz de kullanmayalım
-
Model bayatladı -
Eski model
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
FATMAAAAAA -
quote:
Orijinalden alıntı: Cool Storm
2005 Model
Beyler dalga geçmeyin adam gibi soru sorduk adam gibi cevap verin -
quote:
Orijinalden alıntı: Rigor Mortis
FATMAAAAAA
Bravo ismini bildiniz soy ismi ne ? -
Fotoğrafa sağ tık > Bu resmi Google arama motorunda ara -
tatma furgut -
quote:
Orijinalden alıntı: bLackMumbLe
Fotoğrafa sağ tık > Bu resmi Google arama motorunda ara
Siz arayın -
-
solist model -
quote:
Orijinalden alıntı: xSonnyBlackx
tatma furgut
Bravo
Fatma Turgut (d. 2 Ocak 1984, Aydın), Türk rock müzik şarkıcısı.
Biyograf
Fatma Turgut konser esnasında.
İlköğrenimini, Atatürk İlköğretim Okulu'nda, ortaöğretimini ise Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Ana Bilim Dalı Klasik Gitar Bölümü'ne girdi. 2010 yılında buradan mezun oldu. Bu süreç içerisinde gördüğü eğitim bünyesinde; çok sesli koro, şan, Türk Müziği Armonisi, Batı Müziği Armonisi gibi alanlarda çalışmalar yapma fırsatı buldu. Aynı zamanda çeşitli amatör rock gruplarıyla sahne çalışmalarını sürdürdü. 2005-2008 yılları arasında özel bir müzik dershanesinde klasik gitar ve koro öğretmenliği yaptı.
2007 yılında daha sonra Model adını alacak olan "A Due Carmen" isimli rock müzik grubuna katıldı. Model grubu ile birlikte Perili Sirk (2009) ve Diğer Masallar (2011) isimli iki adet albüm yayınladı. Özellikle Sertab Erener ve Demir Demirkan ile birlikte çalışma fırsatı bulduğu "Diğer Masallar" albümünden yayınlanan "Buzdan Şato" ve "Değmesin Ellerimiz" şarkıları ülke çapında büyük ilgi gördü. Birçok şehirde çok fazla sayıda sahne alma fırsatı buldu. Bu yıllar içerisinde yine Model grubu ile birlikte birçok jingle ve reklam müziği seslendirdi. 2013 yılının Kasım ayında Levla'nın Hikayesi adlı albüm piyasaya sürüldü. Günümüze kadar birçok konser veren sanatçı, çalışmalarına Model grubuyla devam etmektedir.
-
Best Model
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sen nerenin rahatsızısın bilader -
quote:
Orijinalden alıntı: Rigor Mortis
amacın ne bilmiyorum ama
bunu yapabilirsin resmi ara
Amacım sizin bilginizi ölçmek MODEL grubunda olan bu sanatçıyı bende VİKİPEDİ'den buldum
-
quote:
Orijinalden alıntı: senatorts
sen nerenin rahatsızısın bilader
Kütahyanın siz nerenin RAHATSIZI'sınız tanışalım belki anlaşırız -
a due carmen diyorum sana
( tki yine sondan yerini aldı )
Benzer içerikler
- alçılı ayakla nasıl banyo yapılır
- b353 sms kodu
- hesap kesim tarihi geldi. ama kesilmedi
- nofap faydaları
- protein tozu olmadan kas yapılır mı
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
- exxen filmleri
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X