Şimdi Ara

Bu kıskançlıkla napacağım ben?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir akrabamın sevgilisi oldu, çocuğu hiç sevemedim cidden. Çocuğu görünce bile sinirlerim kalkıyor, haliyle kuzenimi de kırıyorum, napayım sizce?

Ekleme: Konuda yanlış anlaşılmalar olmuş. Abi kardeş gibiyiz onunla, yaşım da 28, o da 21. Çok yakınız birbirimize gerçek bir abi kardeşten daha yakınız...
    Eskiden her bir haltını bilirdim artık pek anlatmıyor bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 9 Mart 2015; 21:10:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence karışma. Eğer kuzenin ve sevgilisi gerçekten birbirlerini seviyorlarsa ve ciddilerse sakın aralarına girme. Bu sekilde devam edersen kuzenini hem daha fazla üzersin hemde eğer kuzenin ve sevgilisi ayrılırsa buna sebep olarak seni göstericekler. Ve bu durumda her akla geldiginde bu olay sen suclanacaksin. Bence aralarina girme. Hem eger ayrilik filan olursa kuzenin sana daha kinli ve öfkeli bir sekilde bakar. Hal-hareket ve tavirlari degisir. Aranizdaki akrabalik bagi zayiflar.

Seven insanin arasina girmeyeceksin. Kavga ederler-barisirlar, sevinirler-üzülürler ama onlar hakli cikar suclu olan sen olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRTaLSouL -- 6 Mart 2015; 1:38:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Bence karışma. Eğer kuzenin ve sevgilisi gerçekten birbirlerini seviyorlarsa ve ciddilerse sakın aralarına girme. Bu sekilde devam edersen kuzenini hem daha fazla üzersin hemde eğer kuzenin ve sevgilisi ayrılırsa buna sebep olarak seni göstericekler. Ve bu durumda her akla geldiginde bu olay sen suclanacaksin. Bence aralarina girme. Hem eger ayrilik filan olursa kuzenin sana daha kinli ve öfkeli bir sekilde bakar. Hal-hareket ve tavirlari degisir. Aranizdaki akrabalik bagi zayiflar.

Seven insanin arasina girmeyeceksin. Kavga ederler-barisirlar, sevinirler-üzülürler ama onlar hakli cikar suclu olan sen olursun

Hocam -maalesef- durum biraz farklı. Elbette karışmak bana düşmez ama ilişkinin geleceği olmadığı 10 km'den belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Bence karışma. Eğer kuzenin ve sevgilisi gerçekten birbirlerini seviyorlarsa ve ciddilerse sakın aralarına girme. Bu sekilde devam edersen kuzenini hem daha fazla üzersin hemde eğer kuzenin ve sevgilisi ayrılırsa buna sebep olarak seni göstericekler. Ve bu durumda her akla geldiginde bu olay sen suclanacaksin. Bence aralarina girme. Hem eger ayrilik filan olursa kuzenin sana daha kinli ve öfkeli bir sekilde bakar. Hal-hareket ve tavirlari degisir. Aranizdaki akrabalik bagi zayiflar.

Hocam -maalesef- durum biraz farklı. Elbette karışmak bana düşmez ama ilişkinin geleceği olmadığı 10 km'den belli.

Hocam ne olursa olsun karisma. Insanlar hata yapa yapa hatalarini duzeltir. Isterse 100 km den belli olsun.

Su sözü çok seviyorum : "Iyilik yap denize at."

Basima geldigi icin karismayin diyorum.
    Kuzenimin bir sevgilisi vardi ben kuzenimle konustum bak boyle boyle bu cocugu gozum tutmadi ama karar senin dedim ama is taa ailelere kadar gitti ailesi izin vermeyince güya suclu ben oldum. Nedeni ise bu konuyu gündeme getirmisim ve ailesi(Teyzemler) karsi ciktigi icin ayrilmislar. Bundan dolayida beni suclu goruyor. Halbuki sosyal medyada iliskisi oldugunu yayinladigi halde suclu ben oldum. Ailesinin de gordugu halde kabak benim basima patladi...
    Onceden cok severdim benim ablam olmadigi icin ablam derdim ama isler degisti artik sadece isleri dusunce ve zorunluluk halinde konusuyoruz.
    Hic kimse bu dunyada iyilik yapilacak kadar masum degil. Her iyilik yaptigin insandan bir kazik yiyorsun. Insanlar nankor be hocam bence karima ama yinede karar verip uygulayacak olanda sensin. Ben hayatimdan bir yasanmis olay kesiti aktardim sana. Var sen ondan hesap et basina gelecekleri.

• Çok sevdiğin biriydi heralde kuzenın o yüzden kıskançlığa yol açmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarBarr50

Çok sevdiğin biriydi heralde kuzenın o yüzden kıskançlığa yol açmış

Aynen.

• Kuzenini seviyorsun galiba kıskançlık başka türlü mümkün değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi, ne yaşınızı nede yaşantınızı nede kuzeninizle ilgili bir şey biliyorum ama bu kadar kıskanmak, kıskanıpta buralara konu açmak bile sizin kuzeninizi sevdiğinizi gösteriyor.
  • Yapacak hiçbir şey yok sadece zaman.
    Bir zaman sonra artık kuzenin senle sıkça konuşmayınca kıskançlığın bitecektir.
  • Kardeşim başlığımız kıskançlık ama yazdıklarıyla çelişen insanlar var.
    YANİ KISKANIYORLAR....
  • Kızın kardeşi değilsin ki, ne bu kıskançlık. Bir arkadaşın dediği gibi herhalde seviyorsun ama bunu dile getirmeye mi korkuyorsun nedir bilemedik. Boşver sanki namusun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda yanlış anlaşılmalar olmuş. Abi kardeş gibiyiz onunla, yaşım da 28, o da 21. Çok yakınız birbirimize gerçek bir abi kardeşten daha yakınız...

Eskiden her bir haltını bilirdim artık pek anlatmıyor bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 9 Mart 2015; 21:06:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.