Şimdi Ara

Bu Kazanma Oranları Nedir Böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu oranlara son güncelleme dahil değil, son güncellemede de Taliyah, Vladimir ve Reksai nerflendi diye biliyorum.

http://www.lolking.net/charts?region=all&type=champion-loserate&range=weekly&map=sr&queue=1x1&league=ranked

Sırf turnuvada 2-3 profesyonel oyuncu güzel oynadı diye %46 kazanma oranı olan Azire art arda nerfler geldi kazanma oranı %40 ve sürekli azalıyor
    Faker Ryze ile milleti ipe dizdi diye mahvettiler karakteri şimdi ki kazanma oranına bakın bir de.
    Vladimir rework yaptınız tamam güçlü oldu profesyonel arenada biraz kullandılar ama yine gelen art arda nerfler ile kazanma oranına bakın.
    Taliyah çıktığı ilk yama güçlüydü o zamandan beridir yanılmıyorsam 4 kere nerf yedi. Bir nerf vur tamam yani turnuvada bir adam aldı 8/2 gitti diye her yama karakteri nerflemek de nedir?
    Rek'Sai tamamen turnuva şampiyonu ben doğru dürüst oynayan göremedim şu karakteri ama hala nerf geliyor turnuvada oynanıyor diye.
    Kalista zamanında iyi dövüyordu milleti nerede şimdi kalista kaldı mı hiç eser? Kazanma oranına bakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 14 Eylül 2016; 18:44:54 >

• Bu şampiyonlar sadece şanssız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryzenin bu reworkten önceli reworku bi ara çok optu.
    Azirde cidden kanserdi.Hem lane hem tf herosu olması saçmaydı.
    Şuan durumu kötü kabul ediyorum ama çok çektirdiler şuanki halleri hoşuma gidiyor.
    Bide riot ryze konusunda saçmaladı artık.
  • Son yama güncellemeleri de dahil. Farkettiysen Taliyahın kazanma oranı günden güne düşüyor 43% seviyesine ulaştıkça duracak.
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    5 eylül 12 eylül arası diye belirtmiş tarih olarak, buradaki 12 eylülü de 11 eylül 00.00 anı. yamanın geldiği gece yani
  • Bu site 2 gün geriden geliyor. Yani 2 gün geç güncelliyor. Taliyahın kazanma oranı 43 civarlarında 2-3 güne o orana iner ve sabitlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 14 Eylül 2016; 20:10:03 >
  • Ulan şu turnuvalarda farkşı şampiyonlar göremeyecğiz heralde.
    Azir-viktor
    Cass-vlad
    Malzahar,cass son zamanlarda hep bu eşleşmeler oldu yeter artık fizz,lb,zed,orianna,yasuo,ahri gorelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel kardeşim benim bu karakterleri genel olarak oyuncular için değil profesyonel arenadaki oyuncular için nerfleyip yada bufflıyorlar adam izliyor turnuvadan aa taliyah ne güzel karakter baksana ne kadar da iş yapıyor kendisi alıp oynıyamadığında win rate i düşüyor, daha ilk maçı dereceli oluyor el alışkanlığı bile olmadığı karakterle kazanmayı bekliyor turnuvalarda ise adamın o oynıyamadığı karakterlerle o kadar iyi işler çıkartıyor ki her maç ban lı geçiyor
    O yüzden genel win rate bakmıcaksın gerçekten oynadığında hala gerektiğinden fazla yada az iş yaptığına göre gelicek güncelleme

• Fubel kullanıcısına yanıt
    Bjergsenin Azirle soloqdaki kazanma oranı 48%. Şimdi Azir güçsüz şampiyon değil mi? Kusura bakma da çok saçma şey söylemişsin. Turnuvaya göre nerflemek sadece çeşitlilik amaçlıdır. Yoksa çoğu şampiyon op ya da broken olmadan nerfleniyor. Turnuvada takım odaklı oynandığı için her şampiyon aynı işi görmez ve aynı etkiyi yaratmaz. Sen Pantheonun kazanma oranını 58%e çıkarmadığın sürece seçilmez çünkü hiç takım odaklı bir şampiyon değildir veya Tryn veya Morde. Sırf turnuvalarda yeni şampiyon görmek amacıyla bu şampiyonlar nerflendi güçlü olduklarından ya da normal oyuncuların onların gücünü kullanamadığından değil. Yoksa Reksai soloqda gayet normal bir şampiyondu sırf oynanma oranından dolayı nerflendi. Düşük kazanma oranına sahip şampiyon genel olarak zayıftır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 14 Eylül 2016; 21:06:01 >
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Baya güldüm ya okuyunca
    Güzel kardesim benim reksai turnuva dışında çok da oynanmıyor senin mantığına göre buff yemesi lazım he şunuda söyliyim şimdi sen dersin plat üstü devamlı oynanıyor evet ama oyunun %50sinden fazla gümüş ve bronz
    Benim dediğim iş yapma mevsuzu takım içinde gerekli örneğin pantheon evet bire bir çok iyi ama söz konusu Takım savaşı olduğunda durum rezalet

• Rakın rolu bende severim

• azir oyundan silinsin bir de ekko ciddiyim

• Azir o nerfleri hakediyordu adama yaklaşamadan ölüyorsun askerlerle acaip bi dürtme potansiyeli var farm yaptırmıyor birde üstüne slow veriyor tepesine çöksen ultiyle kule altına sallıyor yine ölüyorsun zaten gayet güçlü şampiyon halada güçlü win rate bir şey ifade etmiyor

Taliyahda hala sadece taş hasadını adam akıllı tutturursa yarı can alıyor combosu direk tekliyor earlydede latedede güçlü ultisi çok kritik durumlarda tf kazandırabiliyor hala güçlü nerfleride hakediyordu

Reksai manasız hero zaten manasız heroların çok büyük avantajı var bu oyunda turnuvalarda adam 2levelde midine blue salıyor ona rağmen hiçbir sıkıntı çekmiyor gankleride çok etkili tünelle arkadan uçarak geliyor birde zıplatıyor seni ne yapsın yani hero tek atıp herşeyi tanklasın mı

• Anlamadığınız şey ki Riot'un da anlamadığı şey bu oyunu sadece profesyonel arena oluşturmuyor. Altın ve altı ligdeki oyuncular oyunun %70'ini oluşturuyor bu kişilerden Azir Taliyah Rek'sai'yi profesyonel bir oyuncu gibi kullanmasını bekleyemezsin. Verdiğim siteden daha detaylı inceleme yap, Master ve üstü liglerde azirin kazanma oranı %35, Taliyah %38 bu iki karakter şu an kelimenin tek anlamıyla çöp, soraka mid azirden daha çok iş yapar
  • İşte bu çok doğru bir yorum fakat herkes turnuvaya ve ezbere göre konuştuğu için ve çoğu bu oyunun sitelerine ve istatistiklerine bakmadığı için herkese 10dan fazla laf anlatmaya çalışıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.