Bildirim
Bu kazada kim suclu (ssli )

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
B aracı ne kadar haklı da olsa kontrol etmeden döndüğü için onda da suç var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatalı sollamadan A suçlu ama B aracı da sağına soluna bakmadan çıkıyo onda da var bir tutam suç. B aracı sensin demi?
A aracının tali yol ayrımına yakın yerde sollamaya çıkması yanlış , B aracının ise gerekli kontrolleri yapıp yapmadığına ve yola aniden çıkıp çıkmadığına göre onda da suç olabilir. -
Yok ben a araciyim b aracida arkadasim koca sehirde birbirimizi buldukquote:
Orijinalden alıntı: Pipisipispis
Hatalı sollamadan A suçlu ama B aracı da sağına soluna bakmadan çıkıyo onda da var bir tutam suç. B aracı sensin demi?
B suçludur. Tali yoldan ana yola çıkıyor anayoldaki aracın geçiş üstünlüğü var bu bir ikincisi sağdaki her araç her zaman geçiş üstünlüğüne sahiptir.
A suçludur. Kavşak mı nedir orası çözemedim çizgiler kesik olmaz yani sollama yasaktır.
C suçludur. Ne işin var la orada
Eğer b aracının bulunduğu yolda ana yola çıkış uyarı levhası yoksa Muhtemelen tramer a aracına %50 b aracına %50 kusur belirler
Bence 50-50 kusur var ama resmi olarak nasıl olur bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tali yol bağlantılarında sollama yapılmaz. sollama yapan arkadaş suçlu. -
bence suç 100 de 100 b ye verilecek kontrolsüz girmiş.a aracı belki dönecek belki park edecek sola vs. diye gider.b aracı kontrollü çıkmalıydı -
a %100 suçlu, hatta orda c sola girmek istese a ya yandan girse yine a suçlu -
50-50 verilecektir büyük ihtimal.
A aracı suçlu. Tali yola gelirken sollama yapılmaz. B aracının solu kontrol edip dönmesi zaten normal presedür. Çünkü sen onun yoluna girmişsin.
Düşünsene, cadde de gidiyorsun çok kalabalık bir cadde. Karşıya bakıyorsun gelen yok o anda, dur şunu son gaz kökleyip geçeyim diyorsun, o anda sokaktan adam, kendi şeridinde araç var mı diye bakıp, emin olup tam dönecekken sen pat diye adama vuruyorsun.
A aracına %75 B aracına ise, yavaşlayıp, iki tarafı da kontrol etmediği için %25 verecekler. Çünkü kuralda, ambulans, itfaiye, polis vb araç geçebilir diye madde yazacak ona da.. teoride b suçsuz ama kural bu şekildedir. Yaşadığım için demiyorum, mantık yürüttüm. Sonucu yazarsanız görmüş oluruz..
Ekleme: A aracı B aracının hasarının %75'ini karşılayacak. B aracı da A aracının %25 hasarını karşılayacak. Yani A aracı kalan masrafı cebinden verecek sigorta haricinde. Araç servisine giderseniz büyük fark çıkar. Sanayide daha uygun olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 9 Haziran 2018; 7:6:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sollama yapılamaz çizgisi varsa A suçlu
yoksa B suçlu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X