İŞLEMCİSİ de : :AMD Phenom II X6 1055T 2.8GHz / 3.3GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci :(360 TL DEGERİNDE) RAM'i de : 6GB KİNGSTON DDR3 1600MHZ
TEK BİR TANE 500 GB HARDDİSK
KLAVYE+MAUSE: MİCROSFOT
A4TECH WEB CAM
19."LCD MONİTOR
Hp photosmart c4280 hediyesidir.
TOPLAM 1000 TL SİZCE 2.EL OLARAK ALAYIM MI EKRAN KARTI DDR 5 diye duydum ancak şuan kullandığım Hd 4650 128 BİT de dahi Pes 2011 Full çözünürlükte oynayamıyorum.Sizce bu kasayı aldığımda Pes 2011,Fifa 2011 ( bu yıl çıkacak 2012 leri ) Gta IV gibi oyunları normal çözünük düşürmeden veya Full detay oynayabilir miyim? İnceleyip yardım eder misiniz? almalı mıyım
hd5670 pek iyi kart değildir,eğer bütçeniz uygunsa hd5770 ve dengi bir kart öneririm..
ayrıca x6 bir işlemciye gerek yok.işlemciyi phenom 2 yapıp artan parayı ekran kartına yatırırsanız hem daha dengeli olur hemde sistemde darboğaz oluşmaz
KARDEŞ BÜTÇE 1000 TL PEŞİN. İKİNCİ EL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM GÜZEL OLSUN DA HEMEN ESKİMESİN İSTİYORUM ALMIŞKEN DE EKRAN KARTLI ALMAK İSTİYORUM MALUM GÜZEL EKRAN KARTLARI DA ÇOK PAHALI ŞU ALTTAKİ LİNKTEKİNİ ALSAM EN AZ 2 YIL PİYASADAKİ OYUNLARI OYNAR MIYIM? İ7 BANA ESKİMEYECEK İŞLEMCİ GİBİ GELİYOR TABİKİ i7 YE GÖRE OYUNLAR ÇIKMADI ANCAK SEN PHENOM x2 de bile sağlam olur diyorsun i7 yerine i3 daha oturur diyeceğini tahmin ettim.Şuan Pentium 4 3.06 işlemci ve 3 gb ram 1 gb 4650 ati 128 bit ekran kartım var.Pc puanı 3.9 :S full detayı bırak bazen normalde dahi kasıyor.İşlemcim eski bu pc yi kardeşlerime bırakacağım ona göre bana yardımcı olursan çok makbule geçecek.
KARDEŞ BÜTÇE 1000 TL PEŞİN. İKİNCİ EL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM GÜZEL OLSUN DA HEMEN ESKİMESİN İSTİYORUM ALMIŞKEN DE EKRAN KARTLI ALMAK İSTİYORUM MALUM GÜZEL EKRAN KARTLARI DA ÇOK PAHALI ŞU ALTTAKİ LİNKTEKİNİ ALSAM EN AZ 2 YIL PİYASADAKİ OYUNLARI OYNAR MIYIM? İ7 BANA ESKİMEYECEK İŞLEMCİ GİBİ GELİYOR TABİKİ i7 YE GÖRE OYUNLAR ÇIKMADI ANCAK SEN PHENOM x2 de bile sağlam olur diyorsun i7 yerine i3 daha oturur diyeceğini tahmin ettim.Şuan Pentium 4 3.06 işlemci ve 3 gb ram 1 gb 4650 ati 128 bit ekran kartım var.Pc puanı 3.9 :S full detayı bırak bazen normalde dahi kasıyor.İşlemcim eski bu pc yi kardeşlerime bırakacağım ona göre bana yardımcı olursan çok makbule geçecek.
HÊPİNİZİN YAPMAYA ÇALIŞTIĞI YARDIMLARA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM .
ben phenom derken aslında phenom2 x4 demek istemiştim aslında.
linkini verdiğin kasa fena değil.seni 2 yılda götürür 3 yılda,bu senin tercih ettiğin oyunlar ve oynadığın çözünürlük ve detaylarla alakalı.gta4 oyununu full detayla oynayamazsın mesela,biraz çözünürlüğü düşürür oynarsın hepsi bu.amaç oyun oynamaksa o kasa işini rahat görür.i7 konusunda sana katılıyorum.uzun süre kullanılır o işlemci