Şimdi Ara

Bu kasa O.c olur mu 1200 tl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar sistemin son hali bu bazı arkadaşlar g3258 stok fan ile 4.4 ghz görür diyorlar bu anakart ile stok falna 4.4 stabil o.c olur mu.

Birde sistem için max 1200 verebilirim daha ekranda alcam çünkü.

1200 e bu değilde şu daha iyi olur veya o parçayı şunla değiştir diyen var mı ?

• Arkadaşlar yorumları esirgemeyin.
  • Ayni sistemi topladim bende ekran karti ile monitoru sonra alacagim da benimde aklimda o.c sorunu var ben 4.0 düşünüyorum stok Soğutucu ile zorlamamak lazım ama cevap veren olsa iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart en kötü ssd'den kısılıp pc mate olsun seçtiğiniz anakart overclock için sizi yolda bırakabilir.
  • gigabyte h81m s2pv al 4.1 falan olur :)
  • Birkaç kişi stok fanla 4.4 gördü diye senin de göreceğinin garantisi yok. Zaten o ekran kartı için işlemcinin stok değerleri yeterli.
  • O islemciye cok oc yapmaya gerek yok yeterli zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocma bu p33 anakarttada o.c genie 4 teknolojisi varmış ama bu hız aşırtma anakartta tam olarak ne ile alakalı çiğset ile mi ?

266 tl pcmate verirsem diğer performanslardan kısmam gerekir. g3258 anlamı kalmaz. geleceğe dönük olur belki ama şuan yalan olur.

bi kişi değil ni çok kişi 4.3 4.6 arası alabilio stok fan ile işlemci o.c a tam elverişli rekor sanıyorum 6.8 ghz di.

4.2 ve üzeri elde edebiliceksem eğer p33 ile almaya değer açıkcası
  • bywankedi kullanıcısına yanıt
    H81 chipsetle oc çok kolay olmaz ama 4 ghz görürsün sanırsam üstünüde arama saten.Oc yazılımla yada anakartın kendi bios ayarlarıyla yapılmaz stabil oc istiosan ocyi sen yapcaksın bir tuşa basıp anakarta yaptırmıcan fazla voltaj verir ısınma yapar hem anakartın hem işlemcinin ömründen yer,Gigabyte h81ms2pv al dememizin sebebi 8 pin cpu beslemesi var oc de işine yarar ama 3.8-4 ghz üstünü pek zorlama bahsettiğimiz anakartlar oc ye o kdar uygun değil gerek faz yapısı gerek mofset soğutucuları bakımından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.