Şimdi Ara

Bu kasa nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertt.akcayy

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/gigabyte-gz-aa3cb-sjb-750w-poseidon-310-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=59913 bu kasayı düşünüyorum nasıl bi kasadır ? :)

Öncelikle kullanacağın sistemi bir yaz belki fazla gelecek belki az gelecek.Ayrıca Haf 912 varken neden buna yöneldiniz merak ettim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gktrKrgz

quote:

Orijinalden alıntı: mertt.akcayy

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/gigabyte-gz-aa3cb-sjb-750w-poseidon-310-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=59913 bu kasayı düşünüyorum nasıl bi kasadır ? :)

Öncelikle kullanacağın sistemi bir yaz belki fazla gelecek belki az gelecek.Ayrıca Haf 912 varken neden buna yöneldiniz merak ettim :)

Hafda ses sorunları psudan gelen çekige sesleri vb gibi sorunlar yazan olmuş sen kullanıyosan nasıl bi kasadır

• Hocam ben bu kasayı 1 yıl kadar kullandım eski kasam kendisi.
    Tek kelime ile bulaşma derim aman uzak dur.Tasarımı çok iyi biliyorum ben de ona aldanıp almıştırm.
    Nedenlerini aşağıda sıralıyorum sana
    Eksiler:
    -Havalandırması rezalet(yan kapak mesh ve plexi olarka değişiyo eğer plexi takarsan sistem boğuluyo resmen mesh sayesinde kurtarıyor.)
    -3tane hdd yeri var ve bana yetmemişti 2 tane daha hdd yeri gibi görünenn yer var floppy için ama onlara hdd olmuyor.
    -Kablo toplama özelliği yok.Tüm kablolar karman çorman içerde duruyor.
    -Kasanın içi dar
    -Ekran kartı boyutu sorunlu.özel fanlı gtx280 sığmamıştı o son damla olmuştu onu arkadaşa verip kendime 500r almıştım ozaman çok rahat etmişti.
    Artılar:
    +Tasarım

İlla alıcam diyosan çok güçlü bir sistem toplamicaksan ve kasanın içini tıka basa doldurmicaksan tercih edilebilir.Bana yetmemişti ama.

• Çok saol kardeşim :)
  • en iyi f/p kasa hangisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Aldığım Kasa Nasıl?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kasa400r den bin kat daha güzel. ama kullanışlılığı nasıl o önemli işte hiç bu marka kullananda yokki forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

kasa400r den bin kat daha güzel. ama kullanışlılığı nasıl o önemli işte hiç bu marka kullananda yokki forumda

Eski kullanan olmazmı hocam yazdım yorumumu en üstte.
  • çok pardon dikkat etmemişim şimdi gördüm okudum demek kötü kasaymış hmm

şaşırmadım desem yalan olmaz yani
  • kasa güzel fakat eski bir model usb3.0 lı bir model tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.