Şimdi Ara

BU KANAL TÜRKTEKİ OLAYI BİLEN VARMII

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BANADA bi arkım söyledi de tam anlatamadı yarım kaldı ney bu gündem deymişşş bilgisi olan varmıı biz kaç kişiyiz diyee

• Benim gözümde apo'dan sonra bir numaralı vatan hainidir tuncay özkan. Yazdıklarının hepsi saçma sapan sözler, ben akp'yi savunmuyorum, ama onlar iktidara geldikten sonra suç oranlarında da büyük oranda azalma var. Geçenlerde ntv'de gösterdi. Benim gözümde bunlara prim verenler demirkırat faşistlerinden farkları yok .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpertunga -- 15 Eylül 2007; 20:10:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpertunga

Benim gözümde apo'dan sonra bir numaralı vatan hainidir tuncay özkan. Yazdıklarının hepsi saçma sapan sözler, ben akp'yi savunmuyorum, ama onlar iktidara geldikten sonra suç oranlarında da büyük oranda azalma var. Geçenlerde ntv'de gösterdi. Benim gözümde bunlara prim verenler demirkırat faşistlerinden farkları yok .....

Ne alakası var ya, ülkeyi batıranalr ortada ve sen apodan sonraki kişi diyosun. O zaman ya sen 15 yaş altısın ya da hiç bir şeyden haberin yok. Tek diyeceğim yazık!
  • quote:

Orjinalden alıntı: NonStop®

http://www.bizkackisiyiz.com/

kaç kişisiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate_1905

quote:

Benim gözümde apo'dan sonra bir numaralı vatan hainidir tuncay özkan. Yazdıklarının hepsi saçma sapan sözler, ben akp'yi savunmuyorum, ama onlar iktidara geldikten sonra suç oranlarında da büyük oranda azalma var. Geçenlerde ntv'de gösterdi. Benim gözümde bunlara prim verenler demirkırat faşistlerinden farkları yok .....

Ne alakası var ya, ülkeyi batıranalr ortada ve sen apodan sonraki kişi diyosun. O zaman ya sen 15 yaş altısın ya da hiç bir şeyden haberin yok. Tek diyeceğim yazık!

dostum benimle yaş muahbbetine girdiğine göre senin yaşında akıl sınrının altında. Asıl sana yazık. Yakın geçmişden haberi olmayan adamların gelecek hakkında iyiser olmayalarını beklemem hata olur zaten. Bildiklerini söyle bende bilim ??????

• quote:

Orjinalden alıntı: speedman

quote:

Orjinalden alıntı: NonStop®

http://www.bizkackisiyiz.com/

kaç kişisiniz?

siteye tıklasan yazıyı görürsün

118.514
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu üyeyi bileniniz var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sorunların var heralde bi doktora görün
  • Tuncay Özkan ülkemizde bolca bulunan rüzgar nerden eserse oraya dönen tiplerden birisidir,tek farkı hitabet yeteğeniyle milleti gaza getirebilmesi,milli duyguları,vatanseverliği sömürüyor...
  • quote:

Haklısın kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz

Tuncay Özkan ülkemizde bolca bulunan rüzgar nerden eserse oraya dönen tiplerden birisidir,tek farkı hitabet yeteğeniyle milleti gaza getirebilmesi,milli duyguları,vatanseverliği sömürüyor...

para kaynakları kesilince sesi çıkmaya başlıyo bunun gibilerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canavar2052 -- 15 Eylül 2007; 20:47:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.