Şimdi Ara

Bu Kalkan Ne İşe Yarar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Farketmeden benim çantaya düşmüş bende up yaptım +7 ye çıktı tek seferde ama
    Bu kalkan ne işe yarar ne yapar ? Edana'da kaç para eder ? Kimler kullanır ?
    At gitsin işe yaramaz türünden bişeymi yoksa ?

(Forumda aradım bulamadım ne işe yaradığını)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 18 Eylül 2006; 1:48:19 >

• fazla önemli bişey değil benim bildiğim kadarıyla karsıdaki vurduğunda onun da hp si gidiyordu bunun dısında bişey bilmiyorum
  • Oyuna ilk başladığım zamanlarda çok çıkardı hep npc ye atardım şimdi 1 yıldır oynuyorum hala ne olduğunu bilmiyorum +7 ye de çekmiş bulundum.
  • at gitsin keccondan çok çıkıo
  • +10da anca az bişi işe yarar oda reduce ile paper megelere...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

+10da anca az bişi işe yarar oda reduce ile paper megelere...

Güzel de ne işe yarar ? Repel pysical attack ne ? Sword u anladık dagger speak arrow felan ama bu nasıl bir atağa karşı defans yada tepki ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akortsuzgitar

quote:

Güzel de ne işe yarar ? Repel pysical attack ne ? Sword u anladık dagger speak arrow felan ama bu nasıl bir atağa karşı defans yada tepki ?

cok zor sorular soruyon sende yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuş ne işe yarıyor
    17 yıl önce açıldı
    BU SOKET NE İŞE YARAR?
    18 yıl önce açıldı
    Ne işe yarar bu lustral ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiziksel atağı geri teper (püskürtür,uzaklaştırır) diyor türkçe anlamında ama nasıl bir fiziksel atak ? Misal okçunun atağımı ? Spear atağımı ? Geri tepmek derken bana verdiği zarar kadar onada mı veriyor ? Yoksa bir kısmını onadamı yansıtıyor ? Yoksa hertürlü atağı abzorbemi ediyor ? Bir sürü ihtimal var... pfff...
  • madem merak ettin

tak arenada dene araştırmacı ruh lazım biraz dimi :)
  • Yahu çıktım arkadaş diğer arkadaşada zarar verir diyince durmadan ama karşı tarafa zarar verdimi vermedimi diyecek bir arkadaşım dahi yok oyunda :D Hep tek başıma lvl kasmışımdır çoluk çocukla yada zihniyeti bozuk insanlarla muhatap olmamak için o yüzden pek kimseyi tanımıyorum (Ama 59 rogue 52 priest 52 de bir mage yaptım 2 ayda itemleride fena değil hani ufağından reklam edeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 18 Eylül 2006; 2:26:26 >
  • harpy gibi hayvanlar fiziksel atak yapar onları azaltır yane magelerde harpi kestiklerinden orada ise ama bence degmez bile at gitsin bosuna up yapmıssın
  • Bak bu güzel oldu çünkü priestimle tek başıma harpi kesiyorum tek tek :) Şimdi tek el sağlam bir str silah bulmak lazım bilen varmı böyle bir silah ? Birde harpy gibi derken hangi tür hayvanlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 18 Eylül 2006; 2:28:23 >
  • quote:

+10 unu malesef int mageler diil hiç bi mage giyemio ztn paperinde intinde str leri aynı

ayrıca reduce ile bu kalkanın sadece +5 i giyilio kendimden biliorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 18 Eylül 2006; 2:40:03 >

• onu bilmemde o kalkana str bas pot taşırken lazım olur
  • ßu Kalkan Rezistans Veriyor(Flame ,Lighting ,Glacier) Ama Kaç Verdiğini ßilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akortsuzgitar

Fiziksel atağı geri teper (püskürtür,uzaklaştırır) diyor türkçe anlamında ama nasıl bir fiziksel atak ? Misal okçunun atağımı ? Spear atağımı ? Geri tepmek derken bana verdiği zarar kadar onada mı veriyor ? Yoksa bir kısmını onadamı yansıtıyor ? Yoksa hertürlü atağı abzorbemi ediyor ? Bir sürü ihtimal var... pfff...

Atros ve Attila Fiziksel Atak ile saldırır onların ataklarından korunmak için kullanılabilir. Atros DeAttacker bir monsterder Attila ise Attacker dır. Yani sadece Attilada işe yarayabilir kesmyeceksen kaçarken kullanabilirsin ...
  • bu kalkan sana atak yapan a %10 gıbı karşı tarafa yansıtır ama bu atak lar asas warrıor prıest tarafından yapılan ataklardır
  • Kalkan hiçbir işe yaramamaktadır arkadaşlar oyundaki gereksiz itemlerden biri daha... Denemiş 2 gündür kafayı yemiş durumdayım (Hiçbir şekilde hiçbirşeye faydası yok)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoZ_AyI

madem merak ettin

tak arenada dene araştırmacı ruh lazım biraz dimi :)

:)))
  • Hangi serverde çıktı bana getir ona 100m vereyim.!!!!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.