Kadro kötü arkadaşlar dünyanın en iyi teknik direktörü de gelse değişmez bu takımın hali
Forvet-Orta saha-Defans bunların hepsi iyi düzeyde olmalı, futbolcular iyi futbol oynamalı
Bir taraf aksarsa her taraf aksar
Köklü değişimler yapılmalı
Onun için suç şahsi değildir.Ancak suçun büyük bir bölümü yöneticilere sonra futbolculara ve teknik direktörlere aittir.
Bu benim düşüncem katılmayan katılmaz
Renktaş ortada bir kadro yok maalesef, takım eski sorunlu zamanlarına geri dönüş bu kadar topçu var ama hiçbir işe yaramıyor, en büyük sorunumuz defans. Bu takıma 10 tane mancini getir birlikte çalıştır hiçbirşey olmaz.
donanımcı123
kullanıcısına yanıt
Hem fikiriz kardeş,10 kişi kaldı ya adamlar 10 kişi.
Fırsat elimizdeyken değerlendiremedik eğer bu Fatih Terim döneminde olsaydı Fatih Bey'e yapılabilecekleri düşünemiyorum.
Manciniyede suç bulmuyorum yanlış anlaşılmasın ama bu maçla beraber anladık ki mesele Teknik direktör meselesi değil
Bu kadroyla maca cikiyorsun 4 yedigine dua et bence. Rakibin Madrid 2 kisiyle hucum ve defans yapamiyorsun bunu anlamak cokmu zor. Bruma, amrabat gibi adamlarin oynadigi bölgeler cöküyor, defans ve orta sahaya katkilari yok siz hala kadro konusun. Yönetim aldigi karara saygi duyarim ama Futbolan anlayan bir yönetim ve baskan hocayi kovup ismi var diye birini alip getirmez ya ara gecis yaparsin yada yerli olabilir, Türkiyede calismis bir ismi alirs getirirsin. Bu tarz kadroyla ciktigin anda yenilmen garantiydi. Kadroya suc bulmayin evet kadroda olmamasi gereken adamlar var en basta Umut, Amrabat, Bruma sonrasinda madem D5rogba ile basladin Burak 50 60 arasi girerdi. engin, Yekta, Emre colak gibi adamlarin orta saha pres ve tekniginden yararlanmayi bilmeyen kisiden hoca falan olmaz.
xakah74X
kullanıcısına yanıt
Önemli olan isimleri önceki kariyerleri değil şimdi şuan ki halleri oyunları nasıl büyük takımlar nasıl büyük takım oluyor.Öyle önceden iyiydi sonra iyi olurdu deyip beklemiyorlar.Tak bileti keserler.Biz birilerine saplanıp kalıyoruz.Tamam önceden iyi oynayabilir ama şimdi oynamıyor
Sonuç olarak Uefa kupası aldığımız kadromuza baktığımızda dünyada ünlü yıldızımız yoktu ama adamlar iyi top oynuyordu hemde bütünüyle orta saha, defans,forvet uyum içersindeydi ve hakkını vererek oynuyorlardı.
Yıldız oyuncu alırsın ama kadronda uyum yoksa bir tarafın aksıyorsa hiçbir yararı olmaz futbol takım oyunudur
Takımda o kadar çok çöp oyuncu var ki... Ya bazen düşünüyorum; diyelim ki yönetimin aklı büyülü bir şekilde başına geldi ve bu çöp oyuncuları göndermeye karar verdiler, hangi takıma gönderecekler? Kim alacak bu adamları? Hadi Allah bizzat olaya el koydu ve bu oyuncuların hepsi elden çıktı diyelim; bu adamların yerine alacağımız adamların parasını nasıl ödeyeceğiz? Bu sezon aldığımız yenilgilere çok üzülmüyorum, ama geleceğe umutla bakamadığım için çok üzülüyorum beyler.
quote:
Orijinalden alıntı: ~kasva~
Önemli olan isimleri önceki kariyerleri değil şimdi şuan ki halleri oyunları nasıl büyük takımlar nasıl büyük takım oluyor.Öyle önceden iyiydi sonra iyi olurdu deyip beklemiyorlar.Tak bileti keserler.Biz birilerine saplanıp kalıyoruz.Tamam önceden iyi oynayabilir ama şimdi oynamıyor
Sonuç olarak Uefa kupası aldığımız kadromuza baktığımızda dünyada ünlü yıldızımız yoktu ama adamlar iyi top oynuyordu hemde bütünüyle orta saha, defans,forvet uyum içersindeydi ve hakkını vererek oynuyorlardı.
Yıldız oyuncu alırsın ama kadronda uyum yoksa bir tarafın aksıyorsa hiçbir yararı olmaz futbol takım oyunudur
Gecen sene takimin daha az siritmasida Hamitin begensekde begenmesekte sag acik oynamasina ragmen orta sahaya yardimiydi bu sene oda olmayinca iyice battik hatta Riera bile Juventus macinda ters bölgede oynamasina ragmen defansa yardim ettigi icin Amrabat girene kadar fazla pozisyon vermedik. Bruma, amrabat 2 calim atar ama bu adamlar futbolu takim halinde oynamayan adamlar kisisel top gelirse oynayan isimler. Bu isin ilaci falan yok sol bekten tutun defansa kadar komple degisseniz gene Selcuk ve Melo bu yapiyi kaldirmaz belli maclar harici. Hamit sakat olduguna bakarsak Engin öbür tarafta Emre colak ile oynayacaksin bunun baska yolu yok Sneijder sakat olmadigi dönemde orta sahaya cekip Selcuk ile yanyana oyniyacaksin ve tek forvete döneceksin. Taraftar Drogba icin fantezi kuruyor ama bu adam bazi maclarda gol atabilir kalitesi vardir ama Gs takiminin gol yükünü sürekli tasiyabilecek durumda degil zaten o durumda olsa bizde olmazdi su anda. Tek forvet oynamak demek defans oynamak degildir, orta saha hakimiyeti sana mac kazandirir. Yukarda yazdiklarin dogrular ama maleseg Gs taraftari anlamiyor bazi seyleri.