Şimdi Ara

Bu kadarına da pes diyorum artık !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu yapan nasıl bir zihniyettir ? O saç nasıl bir şekil almış öyle ? Alın bölgesindeki 1 cm kalınlığındaki bölge de neyin nesi ? 2. bir kaş mı yoksa ? Hele o bakışa ne demeli ? Anladığım kadarı ile duygusal yapmaya çalışıyor ama bana birisi öyle baksa arkamı dönmeden kaçarım. Sanki öldürecek gibi bakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri Alço -- 8 Nisan 2008; 21:37:56 >

• aga bunlar alman emosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 8 Nisan 2008; 21:34:27 >
  • Bu videolar 2.saniyede tıkanıyor ve ses yok nedne acaba?
  • arkadaşlar dalga geçmeyin eleman özürlü galiba
  • 1dk ya bunlar böyle erkek erkeğe

gaymı bunlar
  • Oda kendini öyle ifade ediyo.
  • Bende videoyu 40 saniye falan izleyebildim. Ciddi bir şekilde sinirim bozuldu ya hafiften elim falan titredi ciddi ciddi.

Birazda sizin siniriniz bozulsun dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • El hareketleri çok komik, ne yapmaya çalışıyor. Şakrıda arebeskmi yoksa rap mi anlamadım. Pek bi kavram karmaşası olmuş.
  • kızlar bayılır buna. bi konser verse kaset çıkartsa. Ama biz adam giyinip doğru düzgün işler yapsak bi Allahın kulu bakmaz
  • 1.30 dayanabildim
  • Yolun açık bahtın kapalı olsun.
  • Aaa tamamını izledimde Türkmüş la bu adam. koptum bu kadar komik duruma düşürür bi insan kendini. Ahahaha, o arkadaşına sevgilisin fotosunu verip sora bitti demeye getirirkenki el hareketleri yok mu komedi ahaha.
  • Almanya'da sapıtanlardan buda
  • Almanya'ya gidip de Türkçe veya Almanca Arabesk-Fantazi icra eden omurgasız yaratıklara, pardon bu fazla abartılı oldu, hücre - doku arası geçiş formu türündeki ilkel canlılara bunlar örnek verilebilir. Cankan, İsmail YK gibi diğer türler de mevcuttur.
  • cankan ı ilk gördüğüm anı ve ilk duyduğum anı düşünüyorum da
  • söv söv bitmiyor yahu konu acıldıgından berı bu herıflere sovuyorum anca bitti walla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

arkadaşlar dalga geçmeyin eleman özürlü galiba

• 2:22 deki adamın tipine öldüm ya.
  • rekorum 1.28 anca bu kadar dayandım
  • Şakami Abi Bunlar

Tarz Yapicam Diye Girmedikleri Kılık Kalmıyo Pessssss...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.