Şimdi Ara

Bu Kadarı da Olmaz!!(GREECE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün önce thieflik yapıyordum Bi konvoy gördüm arkadaşın nicki King_imotep ti bende Türk müsün dedim Türksen saldırmayım dedim adam ve yanındakiler Türküz dediler bende saldırmayıp yoluma devam ediyordum bi de baktım onlar bana saldırmış ve beni öldürmüşler Biz oyunda Türkler arası dostluğu kurmaya çalışırken adamların yaptıklarına bakın!!
    Benden tavsiye Greecede peace_tr den uzak durun
    KİNG_İMOTEP ten ÖZÜR DİLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realwasabi -- 2 Temmuz 2006; 15:32:10 >

• sen insanlık yapmıssın arkadaşım tebrik ederim

bu bir oyun sonuçta tamam ama Türk olarak birbirimizi kovlayalım bencede ya herkes birbirine saldırsın yada hiç girişmeyelim destek olalım
  • adamın adı peace_tr ise nie türk müsünüz die soruyon be kanka sende de akıl yokmu hiç konuşma git ordan bu kadar adam belki sana kıl oldu tr görüpte türkmüsn die sorduğun için
  • Peace_tr nın ALAYINA ŞALGAM SUYU ya yeter kardeş 20klık malımı indiriyo yetmes gibi bende öldüm geçen sayesinde
  • beyler ayrıca peace_tr yeniceriler guildinde burda yenicerilerden gereginin yapılmasını rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realwasabi -- 27 Haziran 2006; 15:08:25 >
  • kardeş kervanı yapan kişinin nicki King_imotep di peace_tr öndeydi ben sordum Türkmüsünüz diye evet falan dediler arkamı döndüğümde peace_tr hunter kıyafeti giyip saldırdı
    quote:

Orjinalden alıntı: _H@DES_

adamın adı peace_tr ise nie türk müsünüz die soruyon be kanka sende de akıl yokmu hiç konuşma git ordan bu kadar adam belki sana kıl oldu tr görüpte türkmüsn die sorduğun için
  • var böyle şerefsizlik yapıp insanlıktan anlamayanlar.takma baba sen kendi doğru bildiğin yolda dwm etböylelerine lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peacele bi anımı anlatım size lvlim 26 janganın orda thief olarak geziom baktım jangansouth gate tam onunde mal var aldım scroll bastım beklıyorum bu peace denen geldi 1defa ata vurdu turk oldugu icin bisiy yapmadam bidaha vurma dedim ne olur vurusam dedi ve bana daldı bende bunu kestim ordaki turklerde olayı gordu neden yaptı bilmiyorum buadamı gorunce thıef yada huntersanız arkanızı sakın donmeyin
  • şunun bi kulağını çekiim ben yarın
  • bi daha vurursa glavie ni kırarım dersin (amca topumuzu atsana : kesecem huleyn )
  • 2side arkadaşım ve 2side çok iyi taş atmayın millete lannnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• em kinge sordum onlar öldürmemiş yeniçeriler guildenden biri öldürmüş bilip bilmeden konuşma lennnnnnn
  • Fatallord Kardeş seni oyunda gördüm ama hiç slmımız falan olmadı King_imotep isimli arkadaşın pis pis sırıtırken bu peace_tr nin karşısında olduğuna gelmez!!!ve ayrıca eğer arkadaşınla konuşmasaydım benden ne özür dilerdi ne başka bişey olurdu Yani savunulacak bişe deil
    quote:

Orjinalden alıntı: A-F-e

em kinge sordum onlar öldürmemiş yeniçeriler guildenden biri öldürmüş bilip bilmeden konuşma lennnnnnn
  • ikiside arkım benim yavvv ikiside ole bisi yapmaz

yeniceriler olarak turklere dalmıyom
    hatta bugun tiflik yaparken baska bi tifin bi turke npc lerini saldırttıgını gordum onuu korudum(adamın tifleri bana kırmızıydı)
    sonra adam bena ing ne bicim tifssin dedi ama boswer :P

calanca hicbi turke saldırmayızzzzz

bide peace ne yaptı ki? nie hunter olsun o tif :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberberkay -- 28 Haziran 2006; 23:11:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyberberkay

ikiside arkım benim yavvv ikiside ole bisi yapmaz

yeniceriler olarak turklere dalmıyom
    hatta bugun tiflik yaparken baska bi tifin bi turke npc lerini saldırttıgını gordum onuu korudum(adamın tifleri bana kırmızıydı)
    sonra adam bena ing ne bicim tifssin dedi ama boswer :P

calanca hicbi turke saldırmayızzzzz

bide peace ne yaptı ki? nie hunter olsun o tif :P

Kardeş Bİz kafadan mı atıyoruz yani??Peace_Tr saldırdı King_imotep de dalga geçti daha ne olsun 2side arkadaşınsa yapmıcak anlamına gelmiyor!!işte sizin guildden peace_tr saldırdı King_imotep te şahittir!!!!

• öncelikle A-F-e den şu "lan & lenn" li konuşmalşarından wazgeçmesini istiyorum,
    konuya gelince ARKADAŞLAR her TÜRK ün yeniceriler OSMANLI ws şeklinde guild adı olcak weya nicki türk olucak diye bi kural yok oyunda benm "1071" nickimi gören çoğu TÜK anlamaz bile, dün başıma geldi 4* trade yapıyordum 32.lvl olaraktan.. bi hunter geldi yanıma 36+ işte yabancı bi arkadaş yardım edeyim dedi.. sonra bende ok benm çin sorun diil dedim we hatta İNANILMAZ bi biçimde vietnamlı biri bile ravine de yardım ettii.. nyse ravine de ilerlerken birden 42+ thf geldi yanıma arkadan geldi ben ice based olduğum için bunu dondurdum baktım bu da okunu gerdi ws vurdu tbii 3300 küsür hp old için en fasla 1k wurabildi.. nyse bu sırada hunterda daldı tabi blade olduğum için bu thf arkadaş buzdan çıkamayınca 2.str charı alamadı (nick; LionesS tir burdaysa tekrar özür diliyorum).. birden wisp geldi bana ben sana böylemi yaptım diye.. ne oldu dedim ben sana wurmadım dedi ama birden yanıma geldin thf olarak we 4*mal war trk old. bilseydim zaten bişey yapmazdım ki onunda bişi yapıcağını zannetmiyorddum, sonra özür diledim gel istersen PT ye alim dedim bişey demedi..
    burdan şunu anlatmak istiyorum gerçekten her TURK ncki GLD i türkçe olmak zorunda diğil, yani bende hata yapıyorum ama sonuçta elimden geldiğince de telafisini yapıyorum ardından..

not: bu arada sonra yolda FBI_666 bişey _666 GLD i toplu halde bana daldılar, elimden geldince direndim ama arkadaşalardan bir 64+ biri 52+ biride 42+ old için pek hayırlı olmadı :(((

• ben turk yada gavur ayırmıyorum dalıyorum kım gelırse ^.^ oyun nasıl olsa ama cogu turk arıkadasın yardımını gordum yigidi öldür hakkını yeme su an ki tek düşmanım oyunda Athena bişe oldumu styLe e bi pm atıom gelio athenayı kesiverio saolsun ^.^
  • çok pardon ss almışım koyayım en azından.. team_azn666 imiş GLD..
    buyrun kanıt...

[img=http://img501.imageshack.us/img501/150/gitti49kd.th.jpg]
  • beyler ben yeniçeriler guildindenim peace hep thieflik yapar ve agresif birisidir.ama orda nolmuş bilmiom yanındaki admıda tanımıom.sonuç olarak tabikide türklerin birbirini kollaması gerekirdi.1071 beni eklesene msn adresine senle konuşmam gerekn bişiler var.yokumm@hotmail.com eklersen konuşcak şeylerim var
  • BNM lvl 10 ARKDASLAR AMA % 99,99 da takıldı dunden beri 50 tane Water Ghost kestım - Tomb lardan kesdım yok 11 olmuo bı care please

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.