Şimdi Ara

Bu kadar tatlı bi jant+lastik uyumu yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
35.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben hayatımda bu kadar tatlı bi jant+ lastik uyumu görmedim.
    Jant MArkası:
    Modeli:
    Ebadı:
    LAstik MArkası:
    Modeli:
    Ebadı:
    bilen varsa cevabını esirgemesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 7 Ocak 2008; 15:43:39 >

• ps mi var
  • bu jantın markası borbet genelde modlu bmw lerin üzerinde görmeye alışık olduğumuz bi jant ama ofset normalde arkalarda bu kadar geniş oluyo bu adam hem arkaya hem öne geniş ofset takmış ebat 18 olabilir lastik markası pek önemli diil ama taxi için lastiğede bi jant parası vermemiştir heralde lastikte 225 sanki ama yanak pek belli diil ya 30 ya 35 ...
  • Lastik fazla önemli değil.Fakat bu lastiğin yanağının bu şekilde oval olmasının sebebi janttan mı yoksa lastikten mi kaynaklandığını merak ettim?
    Acaba Hangisinden kaynklanıyor?

Bide offset kaç inç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 8 Ocak 2008; 13:14:15 >
  • Güncel.
  • offset 8 veya 8,5 olabilir şahine girermi bilmiyorum ama nasıl sokmuş onuda anlamadım yanak çok az dediğim gibi 30 35 yanak var ondan dolayı bide lastiğin ebadı janta küçük gelmiş açıkçası çünkü bmwler bu janta 255 265 fln takıyolar o ovallikte bu 2 sebepten bence
  • Pek gözükmüyor ama Borbet olabilir..Genelde tek kapılı E30 çakal kasalarda görmeye alışkınız bu jantları

Eğer orjinal sıfır Borbet ise jantlar ldüzgün bir lastik kombinasyonuyla bu aracın fiyatının yarısını bulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben borbet jant gördüm buralarda.
    Ama hiçbiri bu kadar tatlı durmuyordu.
    Acaba başka bi model olabilir mi?
    Borbetlerin ortası o kadar güzel görünümlü değil bence.
    Bu fotografın profilden görünümü yok.

Aynı jantın başka bi fotoğrafında lastikler kare gibiydi.Hiç hoş değildi onun için sordum
  • berbat
  • jantlar borbet
    lastikler
    225 40 16
  • Bütün şahin doğan kartal türevi araçlar bu tarz takılıyor zaten istanbulda ankarada ender demekki bunlar
  • sanırım keskin diye bir jant firması borbet jantların aynısını yapıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan dh -- 11 Şubat 2008; 21:05:49 >
  • jantlar borbet lastikler toyo proxes t1-r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 12 Şubat 2008; 21:51:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzyouz

berbat

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa-80

quote:

Orjinalden alıntı: ozzyouz

berbat

aynen

• arkadaslar bende bır sahınde gordum bunlardan ankaraya gıttıgımde ankarada herhalde moda ben kayserılıyım burdada uc bacak moda ama sahıne cok yakısmıs jant lastıkler 215/40 yanak artı jant 16 inç bence cok super olmus kayserıde olsa mılletın agzı acık kalır ben ıkı gun once ankarada gordugumde agzım acık kaldı en yakın zamanda arabama taktıracagım ama fıyatı ne kadar onu bılmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Bütün şahin doğan kartal türevi araçlar bu tarz takılıyor zaten istanbulda ankarada ender demekki bunlar

o dediğin cms40 jant
  • lastikler toyo proxes jantlar borbet
  • jant lastiğe uyumsuz, lastiğin yanakları dışa doğru açılmış. normal olarak yanakların hafif içe doğru gitmesi gerekir.

en az 1 veya 1.5 inch geniş bir jant takılmış.
    bu durumda lastiğin tabanı yere homojen bir şekilde basmaz,kenarlar ortaya göre daha çok basacaktır.çok yanlış bir uygulama olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi

jant lastiğe uyumsuz, lastiğin yanakları dışa doğru açılmış. normal olarak yanakların hafif içe doğru gitmesi gerekir.

en az 1 veya 1.5 inch geniş bir jant takılmış.
    bu durumda lastiğin tabanı yere homojen bir şekilde basmaz,kenarlar ortaya göre daha çok basacaktır.çok yanlış bir uygulama olmuş.

Bencede dışa açılmış yanak virajda lastiklerin katlanma direncini artıracak yol tutuşunu düşürecektir.

Ayrıca bence o janlar borbet degildir bir şahin taksiye borbet takılacağını sanmam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.