Şimdi Ara

Bu kadar pislik bu ülkeye nasıl geldi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kadar pislik kötülük bu ülkeye nasıl geldi sanıyorsunuz, televizyon medya internet bu pisliklerin bilinç altına sokulması için yeter de artar, kurt adam, zombiler, vampirler böyle saçmalıkları izle izle eni sonu birisi uygulamaya geçmişhttp://dunya.milliyet.com.tr/insan-yedirten-uyusturucu/dunya/dunyadetay/07.06.2012/1550477/default.htm?ref=yahoo

forumda da zombi konuları açılmıyor mu arada bir. Gerekli şeyler öğrenin arkadaşlar, açılan konularda Türkler şöyle Türkler böyle diyerek hep kendimizi olmadığımız gibi bireyler yapıyoruz, madem kötüyü çirkini görüp farkına varıyorsunuz eleştiri yapıyorsunuz o zaman kendinizide eleştirip neler yapabileceğinizi bu ülkeye neler katabileceğinizi düşünüp faydalı olun. Benim burada bunları yazmam bile hiç bir şey yapmayıp ben mi kurtaracağım bu memleketi düşüncesinden daha iyidir.

Ben durup düşünüyorum böyle olayların yaygınlaşmasını, insanların bu hale düştüğünü görünce ve neler yaptığıma bakıyorum, faydalı işler yapmam için illa siyasete girmem büyük işler başarmam nutuk vermem gerekmiyor, insanlara sadece duruşumla bakışımla konuşmamla hareketlerimle örnek olduğumun farkına varıyorum, çünkü insanlarla diyaloğa girince ister istemez sizi örnek alıyorlar iyi ve kötü davranışlarınızı, siz iyi olursanız toplumda iyi olur, siz kötü olursanız sizi örnek alanlarda bu davranışlarınızı benimser. Durup düşünün bugün varız yarın yokuz, sadece yaptıklarımızla anılacağız devamlı olarak birilerini örnek vermek yerine, şu olsaydı bu memleket adam olurdu demek yerine neler yapıp yapamayacağınızı masaya yatırıp potansiyelinizi ortaya çıkartın, bu zaman bizim zamanımız, bu devir bizim devrimiz en önemli şey hayatta zamandır ektiğimizi biçeriz, bunları bilmeyen yoktur aslında fakat bilmek yetmiyor ciddi ciddi düşünmek ve uygulamak çoğumuzun aksattığı bir iş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.