Şimdi Ara

Bu kadar karamsar olmayin simdi TEK YUMRUK olma zamani !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takimin oynadigi futbol malesef ki ortada. Eskisehir karsisinda bile nasil oynadigini gorduk fakat pazar gunku mac icin takima inancli olmamiz gerekiyor. Ne olursa olsun kostek degil destek olmaliyiz. Ben diyorum ki pazar gunu futbolcular kendilerini affettirecektir.!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek maçla kimi, neyi affettiriyorsun ? O tek yumruğu A.K ağzına sokasım var. Tabi onun talebelerine de.
  • evet haklısın gs'yi yenersek süper bir sezon geçirmiş olacagız
    road to gs galibiyeti
    road to ztk
  •  Bu kadar karamsar olmayin simdi TEK YUMRUK  olma zamani !!
    Haydin dostlar...

İşin şakası bir yana inanılmaz bir bölünme var fb taraftarında,aykuta hiç birşey diyemem ama A.Yıldırım'ın Türk futbolundan uzaklaşmasının yararlı olacağını düşünüyorum bir futbol izleyicisi olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

Bu kadar karamsar olmayin simdi TEK YUMRUK  olma zamani !!
    Haydin dostlar...

İşin şakası bir yana inanılmaz bir bölünme var fb taraftarında,aykuta hiç birşey diyemem ama A.Yıldırım'ın Türk futbolundan uzaklaşmasının yararlı olacağını düşünüyorum bir futbol izleyicisi olarak

Kesinlikle katılıyorum.

Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman sayesinde taraftarlar bölünüyor.Hala bu iki ismin neyini savunuyorlar,onu anlamıyorum ben.

• arkadaşım ne taraftarlara kendilerini affettirmesi ya, 1 değil 2 değil 2 senedir bunlar toparlanamadı gitti. Tarihin en önemli maçında bile oynadıkları futbola bak. (Benfica deplasmanı)

Her seferinde bu mac iyi oynayacaklar diye izliyorum ama hiç şaşırtmıyorlar, bu lanet futbolu istikrar edinmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

Bu kadar karamsar olmayin simdi TEK YUMRUK  olma zamani !!
    Haydin dostlar...

Kesinlikle katılıyorum.

Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman sayesinde taraftarlar bölünüyor.Hala bu iki ismin neyini savunuyorlar,onu anlamıyorum ben.

E sen de bölüyorsun işte mac sırasında destekleyin sadece,macı sabote edince gidecek mi Aziz Yıldırım?macta oyle yapalım boyle bağıralım diyorlar bugün metrobuste duydum gfb tayfası heralde,kime ne faydası olacak bunun?gidecek mi yani AY?
    Neyse sakinim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kiz olmak nasil bir duygu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz inanmayın cocuklar,road to Amsterdam dediniz road to urfa ztk oldu.hafta sonu macı biz alıcaz sonra üzülüp stadı yakıyosunuz

• Tek yumruk olup Aziz ve Aykut'a vurmamız lazım.
  • Tek yumruk olup bizim oyunculara vurmayın da maçtan sonra:D
    Fark da yeseniz aman sakin, buz gibi bir maden suyu için gevşemeye çalışın. Su değil özellikle maden suyu olacak ama.

• Protesto edince gitmeyecek o zaman protesto etmeyelim destekleyelim. Mantığa bak abuda kalk. Kimler yaşıyor şu yerküre üzerinde gerçekten çok yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Tek yumruk olup bizim oyunculara vurmayın da maçtan sonra:D
    Fark da yeseniz aman sakin, buz gibi bir maden suyu için gevşemeye çalışın. Su değil özellikle maden suyu olacak ama.

şişesi lazım herhalde malum maden suları cam şişede oluyor

Seviyeye bak ya şundaki, evet şişede oluyor o şişe de bana girsin yani tamam mutlu oldun mu, çok pis laf soktum be diye sevinebilirsin orada, şu mesajından sonra aferim böyle devam.

Küfretmek istiyorsan açıkça edebilirsin, o döt varsa tabi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.