|
Bu kadar dolusu bana bile fazla “Asus ROG Strix Scar G733Q incelemesi“

-
-
Güzel incelemeler yapıyorsunuz... gel gelelim bu pc Asus’un hiçbir zaman f/p ürünleri olmadı kendi adıma moster pc almak daha mantıklı özellikle griş postları olarak çok daha zengin ve bence kart okuyucu olmaması büyük eksiklik belki bir kere işinize yarar ama yinede bu fiyata sunulmalıydı ve web cam olmayan pc ilk defa gördüm desem yeridir ki 30 bin verdikten sonra zaten bu konfigürasyonları her marka bana sunacakken asusta bunların eksik kaması bence büyük handikap
Malzeme kalitesi olarak incelemeye göre kötü benim 2009 model packart bell pc bile daha kaliteli duruyor yanında.
Şahsım adına parasını hak etmiyor ama amd nvidia ikilisini bulmak zor oyuncular için daha iyi seçenekler var ki bu fiyata fazlasını bile alabilirler ama işlemci isteyen işler için rakibi az...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 1 Mart 2021; 20:13:52 > -
Fazlaysa almazsın -
MSI GE76 buna basar.
-
Kardeş bir git Allah aşkına.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MSI'ın GT76 veya Alienware'in M51 serisinde yaptığının aynısını bu konfigürasyon için de yapmasını bekliyorum.
Masaüstü 5800 veya 5900, harici 3080 ile güzel bir titan veya Area modeli çıkarırlarsa gözünün yaşına bakmam alırım.
Bende seviyorum Titan, Mothership filan.👊
Ben Monster Semruk'a RTX 3080 bekliyorum, en son rtx 2080 super masaüstüne baya yakındı hatta ufacık bir overclock ile masaüstünü geçer gibiydi. -
fiyatını bilmiyorum ama bunu oyun için yanımda taşımam. gider bir masaüstü ve bir tane de normal laptop alırım.
-
38 Bin TL...
-
bu kadar paraya uyduruk plastikten, işçiliğine özenilmemis, 4k ekrani bile olmayan kalitesiz görünümlü, almak için heves bile ettirmeyen baştan savma bir garabet. şöyle dell alienware gibi bir kaliteyle gel asus. -
Oyun için dizüstü alacaksan kasa kalın, ekran 17 inç, port çıkışları da bol, ekran 4K - 120 hertz, masaüstü işlemci ve ekran kartı olmalı, 3 veya 4 SSD ve HDD takılabilmeli.
Tamam fiyat olarak masaüstüne göre çok daha pahalı ama bu özellikle Türkiye için geçerli. Yurtdışında bu kadar büyük fark olmuyor.
Amd bu nesilde işlemciyi tutturdu, Nvidia da ekran kartını. Sene sonu veya önümüzdeki sene başına iyi bir model çıkar umarım.
Hocam bu cihazlar sırtına atıp taşınacak, yanınızda her yere götürülebilir cihazlar değil.
Masaüstü alternatifi cihazlar sadece. Kasa ve harici ekran ile uğraşmak istemeyen benim gibi kişiler için.
https://rog.asus.com/us/laptops/rog-strix/2021-rog-strix-scar-17-series/spec
Asusun sayfasında 4 farklı modeli var bu serinin, tek modeli 300Hz ekranlı ama onda da RTX3070 ekran kartı mevcut. Diğerleri 165Hz ve 360Hz görülüyor.
-
Benim port konusunda beklentim sadece HDMI
ekran konusunda da 4K 120HZ laptop bir MSI GE76 (yurt dışı modeli) bir de ASUS ROG ZEPHYRUS DUO GX551.
Bence 4K 120 Hz e gerek yok çünkü o kadar güçlü değil ekran kartları.
Benim isteğim şöyle 200-250w masaüstüne yaklaşabilecek bir rtx3080. -
Bu 3070 ekran kartı ile 4k ekranda 300hz ve 300fps mi bekliyorsun? 4k ekran olsaydı oyunu bilgisayarı değil tasarımcı bilgisayarı olurdu.
Plastik konusuna katılıyorum. metal olabilirdi. Ama ağırlık tasarrufu edilmiş.
-
Bu paraya masaüstü topl... tamam vurmayın
-
özelliklerine bakmadım bile 38'i gördüm gidiyorum
-
Burak Şolt; Bir üründe ışıklndırma varsa ilk değindiğin rgb ışıklandırmanın özellikleri oluyor ki, çoğu kez ürünü ikinci planda bırakıp ürünün esas değinmen gereken özelliklerini göz ardı ediyorsun. Bu durumda ben incemelerini sonuna kadar izlemeyi bırakıp kapatıyorum. Kişisel olarak rgb yi sevebilirsin eyvallah. Ama incelemelerinde rgb yi ön plana çıkarmasan daha iyi olur bence. Kolay gelsin iyi çalışmalar
-
Thunderbolt 3.0 veya 4.0 bile yok ... Neresi dolu dolu allasen ...
En Beğenilen Yanıtlar

38 Bin TL...
|
fiyatını bilmiyorum ama bunu oyun için yanımda taşımam. gider bir masaüstü ve bir tane de normal laptop alırım.
|
Benzer içerikler
- adresimde kimler var
- grup isimleri
- whatsapp neden çalışmıyor
- elektrik aboneliği iptali
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X