Şimdi Ara

BU KADAR DA YAKAR MI BENDE BENZİN İSTASYONU YOK Kİ :::

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan bir süre önce renault clio 98 model otomatik vitesli 1.4 benzinli aldığımı sanırım yazmıştım.Hemen hemen tüm motor bakımını yaptırdım triger kayışı felan değişti ama her nedense aşırı yakıt sarfiyatını engelleyemedim şöyle ki benzinin litresi 4.2 liradan 40 liralık yakıt aldım 110 km yol gidebildim, 40 liralık yakıtla 9.52 liralık benzinle gidebildim bu da km de 360 kuruş a geliyor sanırım bu bu tip bir araç için çok değil mi ne yapabilirim.
    not:tüp takma şansım yok kapalı garaj a koyuyorum.
    mekanik birtakım ayarlar yapsak sarfiyat düşebilir mi ki bu ayarların ne olduğu hakkında bir fikrim yok aydınlatır mısınız.

teşekkür ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 1 Aralık 2011; 9:45:11 >

renault un benzınli modelleri hep boyle yuksek yakıt yakarlar bilgin olsun

bende de dacia var benzinli aşırı derece benzın yiyor namussuz :)) tp taktır olmaz diyosanda sat arabanı ranult un 1,5 85 beygir dizel araç al cok memnun kalacaksn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: colibaly

Çok yakan araç yoktur dar gelirli binici vardır :)

• arkadas 1. versiyon cliolar adamın ocağına incir ağacı diker. otomatik vitesi orman yapar heralde :D
    energy motor fazla yakio :D

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.