Şimdi Ara

BU KADAR DA REZİLLİK OLMAZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yer : Sarsala koyu

Bu koy Türkiye nin en güzel koylarından biridir diğer bir çok koya göre oldukça doğaldır. Uzun zamandır gitmediğim için bir değişiklik olsun dedim ve sarsala koyuna gittim.. almanı rus u ingilizi Türk ü herkes sakin sakin denizine giriyor güneşleniyor tatil yapıyordu.. Ta kii, öğlene doğru 5 suriyeli sığınmacı ve başlarında bir de diyarbakırlı rehberleri gelene kadar... Sahile inmeleri ile sağı solu rahatsız etmeleri bir oldu..Önce ingiliz turist grubunun yanına doğru gittiler.. el kol şakaları itişme kakışma ile karışık bağırtılar.. Rahatsız olan ingiliz grup plajdaki eşyalarını alarak 30 metre kadar ileriye havlularını serdiler..

Bende daha gelişlerinden itibaren dikkatimi çektikleri için çaktırmadan bunları izliyorum..

Dağ adamı kılıklı olan biri ki sanırım yaş olarak en büyükleri kendi dillerinde bir şeyler bağırıyor diğerleri de el kol işaretleri ile tartışır gibi cevap veriyorlardı.. Sinirlenen o yabani kılıklı gidip önce birine sağlam bir tokat attı.. sahilde o civarda olan herkes şok olmuştu.. neyse ben önce bu yabni diğerlerini sakin olmaya davet ediyor olabilir diye düşündüm ama yanılmışım... bir ara bu yabani gözden kayboldu bende kitabımı okuyordum ki ileriden bir sesler feryat figan yükseldi..meğer bizim yabani gitmiş orada rus kadınları taciz etmiş.. Rusca bildiğim için kadının neler söyledğini duyabildiğim kadarı ile anladım.. Sonra içlerinden rehberleri olduğunu tahmin ettiğim ( ki o zaman şahsın diyarbakırlı olduğunu göcek te garsonluk yaptığını bilmiyordum) genç kendisine gelen bir telefona türkçe cevap verince tamam bu dilimizi biliyor dedim.
    rusların olduğu bölgede gerginlik devam ediyordu. kadının kocası yada sevgilisi her kim ise deniz de açıkta imiş çıkmış hadiseyi anlamak için önce sorular sormuş sonra da gitmiş yabaniyi yumruklamış.

Bunun üzerine bunlar topluca rus adama saldırdılar araya birileri girdi bunları ayırdılar vs herkes kendi havlularının olduğu yere gitti.. sonra o rus tekrar bunların olduğu bölgeye gelince bizim diyarbakırlı kalktı buna bozuk ingilizcesi ile grubun Türk olduğunu söylemeye çalışıyor hatta gitti çantasından nüfus cüzdanını aldı rus a gösteriyor..
    Rus rusca küfürler ederek yerine döndü..Ama o arada birisi jandarmayı aramış olacak ki jandarma aracı göründü.. rehber jandarmayı uzaktan görünce bunlara bir şey söyledi hepsi toplanıp sahilden ayrıldılar.. jandarma sağa sola ne oldu diye sordu sonra rus ların olduğu bölgeye gitti.. bende dayanamadım hadiselere şahit olduğum için bir de rusca bildiğim için kalktım bende gittim.. Jandarma assubayı rusca kimlerin rahatsız ettiğini sordu önce.. adam yok bir şey dedi .. Jandarma rahatsız edildiler ise ve şikayetçi iseler bunu söylemesini istedi ama rus şikayetçi değilim dedi çıktı.. o arada rehber görünümlü garson da gözden kayboldu.

Bunların gitmesinden sonra her şey normale döndü.. jandarma sahile 2 görevli bıraktı diğerleri ayrıldılar.. Neyse akşam oldu yemeği dalaman da yedik çayı da göcek de içeriz diye göcek e geçtik.. aaa birde ne göreyim cafede garsonluk yapan bizim rehber görünümlü eleman orada.. Sipariş vermek için bunu çağırdım geldi.. siparişi verdim ve kendisi ile konuşmak istediğimi söyledim.. o da "tamam çayları getireyim konuşuruz" dedi.. O esnada bir başka masada yabaninin tokatladığı oksijen israfını farkettim.. diyarbakırlı garson çayları getirince kendilerini bu gün sarsala da onu ve grubunu gördüğümü, yaptıklarının hiç olmadığını söyledim.. o da buna karşılık "abi bunlar suriyeli geldiler bizi gezdir dediler bende bunların dillerini iyi kötü biliyorum aldım ücreti oraya götürdüm" dedi.. bende bunun üzerine niçin turistlere nüfus cüzdanını gösterdiğini , niçin grubun Türk olduğunu söylediğini sordum.. "Abi Türk demesem adam beter saldıracak.. o sayede başı derde girmesin diye vazgeçti" demez mi ... ölür müsün? öldürür müsün?.. O rus için artık tüm Türkler o dağ adamı tipli sakallı yabani ve arkadaşları gibi olacak... Birde malumunuz bunların genel alışkanlıkları kötü bir işe bulaşınca hemen Türküz derler, çamur Türk!e atılı kalır..

Sonra şeytan dürttü şunları jandarmaya ihbar edeyim dedim... 156 yı arayıp öğlen sarsala da olan hadiseyi yapanların şu an göcek te olduklarını söyledim ve tipleri tarif ettim.. Biraz sonra iki sivil giyimli şahıs geldi masalara uzaktan önce şöyle bir baktılar sonra bariz belli olan tiplerin yanına giderek önce kimlik gösterdiler sonra onların kimliklerini istediler.. bunun üzerine bir kavga da orada başladı.. adamlar sivillere saldırdı garsonlar da o yaratıklardan taraf oldular gelen görevlileri dövüyorlar.Diğer masalardaki insanlar ne yapacaklarını şaşırdılar ben de dahil.. müdahale etsek sayıca kalabalıklar birde bunlar normal insan değiller bıçak silah her tür pisliği yaparlar... neyse tartışma sürerken bir minibüs dolusu üniformalı jandarma daha geldi bu yaratıkları minibüse doldurup götürdüler.. sonra ne olduğunu bilmiyorum..Bana telefon numaramdan dönüp bir şey sorarlarsa şahit olmamı isterlerse olacağım. O an olduğum yerdeki savcılığa giderek ifademi yollayacağım.

Şimdi gelelim işin asıl yönüne.. Bu insana benzer ama insanlıkla uzak yakın ilgileri olmayan yaratıkları niçin ülkemize dolduruyorlar.. Başımızdaki belalar yetmez gibi bir de yenilerini getiriyorlar.. Az önce gazeteleri okuyunca devlet 500.000 göçmen aldık diye beyanat vermiş.. Dalaman ile ilgili internet sitelerine baktım hadise ile ilgili haber var mı diye ama göremedim Ancak 500 kişilik suriye li kürd grup için dalama sınırları içinde yeni bir köy oluşturulduğunu okudum... Yani artık bundan böyle en turistik yörelerimizde bunlardan çok daha fazla göreceğiz.. Hiç kimse karısı kızı ile denize gidemeyecek yada bu vahşilerin saldırılarını göze alacak.. Dilerim hiç kimse bu canilere uyup onlarla kavga etmez başını belaya sokmaz ama gördükleri ilk pis davranışlarında polis yada jandarmayı ararlar.

Hadise oldukça can sıkıcı idi şu an bile ülkemize bu belaları musallat edenlere söyleniyorum

• hocam çok haklısınız burası ile doğu öbür uç. ama gel gör ki sayıları bizden fazla.siz en iyisini yapmışsınız.
  • sıkılmadan okudum haklısın kardeşim bizi rezil ediyorlar sonra türkler kötü oluyor
  • Ben kendi doğrularım çerçevesinde bunlarla mücadele adına elimden geleni yapacağım.. Tahmin ediyorum ki benim gibi vatanını milletini seven , ülkesini belaların en büyüğü olan insan (silüetindeki) belasından korumaya çalışan çok sayıda başka arkadaşımız da vardır..
  • Helal olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar yerleştiler gitmezler artık Allah'tan bizim burda bunlardan yok İranlılar var onlar bunlar kadar zararlı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yürüyenmerdiven -- 5 Eylül 2013; 21:58:44 >
  • Bu arapların alayı böyle hepsinin köküne kibrit suyu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum eline sağlık yemin ederim benim burada içim soğudu en doğrusunu yapmışsın defolsun gitsinler umarım bir gün bunların ülkeden çıkmak zorunda kaldığı günleri görürüz. Gaziantep ve Mersin de bunlar yüzünden pert. Sayıları çok hızla artıyor. geçen gün de yazdım evi olan halk bunlara ilkin çok sevindi çünkü deli gibi ev tutuyorladı fakat şimdi hepsi pişman bir evde 2-3 aile zibil gibi kalıyorlar. Mersinde yazlık siteler vardır bilen bilir, böyle müstakil evler değl de 5-20 katlı bloklardan oluşan denize sıfır siteler, oralardan ev tutup paşa paşa yaşıyorlar fakat son zamanlarda flamingo 4-8 gibi sitelerde suriyelilere ev kiralamanın yasaklandığı duydum çok da iyi yapmışlar.
  • Birader kesinlikle haklısın. Bende ukraynada yasıyorum burda'da buraya sex turizmi için gelenler olsun. Türkiyeye gelip tatsız olaylar yuzunden donenler olsun bunların yuzunden Turak diye deyimleri var bizdeki kro gibi. Birisi saçma sapan bişey yaptıgında napıyosun turak gibi alay ediyorlar. Allahın belası cahil herifler yuzunden bazen işimiz gücümüz bile etkileniyor. Hele ilk geldiğimde çok güzel kiralık ev bulmustum binbir takla atmama dil dökmeme ragmen Türk oldugum için vermediler evi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Dostum eline sağlık yemin ederim benim burada içim soğudu en doğrusunu yapmışsın defolsun gitsinler umarım bir gün bunların ülkeden çıkmak zorunda kaldığı günleri görürüz. Gaziantep ve Mersin de bunlar yüzünden pert. Sayıları çok hızla artıyor. geçen gün de yazdım evi olan halk bunlara ilkin çok sevindi çünkü deli gibi ev tutuyorladı fakat şimdi hepsi pişman bir evde 2-3 aile zibil gibi kalıyorlar. Mersinde yazlık siteler vardır bilen bilir, böyle müstakil evler değl de 5-20 katlı bloklardan oluşan denize sıfır siteler, oralardan ev tutup paşa paşa yaşıyorlar fakat son zamanlarda flamingo 4-8 gibi sitelerde suriyelilere ev kiralamanın yasaklandığı duydum çok da iyi yapmışlar.

Hocam aynısını İran'lılarda yaptı Birleşmiş Miletlerden mi ne maaş alıyorlarmış emlakçılar veya ev sahipleri istedikleri paradan verdiler evleri İran'lılara sonrasında evlerin hali içler acısı çöp kavramı yok adamlarda nereye bulurlarsa oraya atıyorlar Mersin Limonluda taraflarında da mı yerleşti bu Suriyeliler

• Geçen cumartesi Taksimdeydim.Abartısız söylüyorum 4 insandan 1 i arapça konuşuyor her transın çevresinde araplar saçma sapan giyiniş tarzı rahatsız edici derecede renkli dar pantolonlar afedersiniz bütün mal ortada.Bütün kızlara salça olmalar cidden çileden çıkıyor insan
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Neredeyse Mersinin büyük kesimine hakimler fakat yalan olmasın benim gözümle gördüğüm yerler tece-çeşmeli-kargıpınarı-tömük, limonlu biraz daha uzak kalıyor fikrim yok genelde de yeni yapılmış siteleri tercih ediyor zevk sahibi kardeşlerim.
  • AKP'nin işi, başka da bir halt değil. Amerika'nın ulaşmış olduğu bir istatistiğe göre; seçime 2 hafta kala, ülkemize milyonlarca insan geliyormuş, seçimden sonra gidiyorlarmış. 75 milyonluk nüfusumuz 80 milyona ulaşıyormuş.
    Emine Ülker Tarhan zamanında bu konu hakkında dert yanıyordu, gazetede bile haber oldu, bu tür konular neden gündeme getirilmiyor diye.
    PKK'lıları da yine bu şekilde soktular buraya binbir dolapla. Şimdi Kürdistan kurulmuş durumda, bayrağı dikilmiş durumda, hatta ölen PKK'lılar için mezarlık yapılmış durumda. Peki hani medya?
    Böyle böyle ele geçiriyorlar bizi, içten fethediyorlar.

Daha bugünkü gazetede durduk yere Başbakan Esad'a misilleme yapıyordu.
    Obama, Esad'a "Suriye'ye saldıracağız" diyor.
    Esad, "O zaman biz de Türkiye'yi, İsrail'i ve -3.yü hatırlamıyorum- bombalarız" diyor.
    Bizim Erdoğan da geçmiş "biz her şeye hazırız, hazırlıklıyız" diyor.
    Zaten savaşın başlamasını istiyordu.

Bizim Türk milletinin en büyük sorunu, bu "misafirperver" iltifatını kim çıkartıp yaymışsa, bununla övünmesi oldu.
    Türk aileleri ve insanı genellikle hep dışa dönüktür. Ama nasıl? "Başkaları ne der?" anlamında.
    Misafir geldiğinde onu rahat ettirme çabası..
    Oysa kendi ailesine dönse yüzünü; ne kocası böyle hödük olacak ne çocukları psikolojik sorunlar yaşayacak ne de kendisi hayatı boyunca köle gibi hizmet etmeye mahkûm olacak.
    Biz kendi ailemize dahi sahip çıkamadık, kaldı ki ülkemize sahip çıkalım.
    "Aman nasıl da misafirperveriz, heh heh heh" diye diye, vatanı milleti başkalarına kaptırdık.

• elemanın karısı arap diye Türkiye yi arap ülkesi haline getirmeye çalışıyor.. Bu kadar da hanım köylü, kadının ağzının içine bakan bir başka erkek görmedim, duymadım. Bir de o mevkilere gelmiş (yada getirilmiş desek daha doğru olacak galiba)
  • Arapları hiç sevmem zaten böyle bir şey yaptıklarını okuyunca da şaşmadım. Zaten iyice asimile olacaz. Sağolsun hükümet bizi Arabistanın bir parçası yapmakta çok kararlı
  • Dalaman'ın yerli magandaları vardı vakti zamanında, hala var mıdır bilmiyorum, bazen fütürsuzca hareket ederler ortalığı birbirine katarlardı ama konu kim kime dayılık yaptı yan baktı hesabı... Ama pek görmedim milletin karısına kızına sarkıntılık yapıp rahatsız etmelerini, öyle yapan biri olsa maganda da olsa bizzat dahil olup ağız burun bırakmazlardı... Eğer öyle bi köy kurulmuşsa ve arkadaşın anlattığı gibi bir olay olursa yerli halka karşı, bizim oranın insanı bu tür olayları hafife almaz, linç minç olayları duyarsanız şaşırmayın...
  • turakmug T kullanıcısına yanıt
    DOLDURDULAR TÜRKİYEYE BUNLAR VE BUNLARA TC VATANDAŞI YAPIYORLARMIS OYLARI AKP YE GEÇTİGİNİ BİLİYORMUSUNZ PARKLARDA YATIP KALKIYORLARMIS BİRDE PİS PASAKLILAR ULAN ! AH ATANIN KEMİKLERİ SIZLIYOR
  • Benim basıma gelseydi yani el kol yapsalardı gider gördüğüm her adamı toplar linc ederdim ırk isin icine girerse hepsi gelir 14 yaşındayım gider abi su suriyeli bole bole yaptı diye diye topla dov

• turakmug T kullanıcısına yanıt
    batıya da geliyor onlar merak etmeyin alsancak garın yakınlarında sucunun biriyle konuşuyorum adam anlamadı başta arapça bişeyler söylüyo bi ara suriye falan dedi oradan çaktım suriyeden gelmiş o da mülteci.
    o zarar gören ruslarla konuşmadın mı sonra taciz eden grubun bizden olmadığını da suriyeli olduğunu söylerdin hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foleyisgod

batıya da geliyor onlar merak etmeyin alsancak garın yakınlarında sucunun biriyle konuşuyorum adam anlamadı başta arapça bişeyler söylüyo bi ara suriye falan dedi oradan çaktım suriyeden gelmiş o da mülteci.
    o zarar gören ruslarla konuşmadın mı sonra taciz eden grubun bizden olmadığını da suriyeli olduğunu söylerdin hem.

Maalesef konuşmadım.. keşke konuşsaydım diye de düşündüm aslında.. Ama sarsala da hadise nedeniyle zaten ortam gergindi.Ben sadece jandarma uzman çavuşa kısaca anlattım o da baksana adam şikayetçi olmuyor ne yapacağız bu durumda dedi. o sırada zaten komutanı seslendi yanına gitti sonra iki askere plajda güneş almayan ağaç altında bir yerde beklemelerini söylediğini duydum..
    Keşke bir daha karşılaşma imkanı olsa da, söylenebilse... ama onlar turist, ben gezgin.. bir daha nerede görüp nerede söyleyeceğim.. Şimdi siz yazınca bir kez daha hata yaptım, üslübu dairesinde açıklasam iyi olurdu diyerek üzülüyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.