Şimdi Ara

BU KABLO ORİJİNALMİ? [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orijinal kablom bozuldu biryerdende elime bu kablo geçti sahtemi sizce

Bir de adaptör orijinal bu kablo sahteyse kablo ile şarj etsem telefona zarar verir mi?
    Birkaç kere denedim bir sorun olmadı yinede size soruyum dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37debdeb37 -- 6 Ocak 2015; 13:49:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Foto gözükmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Foto gözükmüyor.

Ekledim
  • sahte

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

sahte

Aynen bende öyle düşünüyorum orijinal adaptör ve bu kablo ile şarj etsem birşey olur mu?

• Kablo orjinal olsa daha iyi olurdu
    Yine de kullanmanın zararı olmaz
    Sadece gec şarj olur ve şarjı daha çabuk biter

• quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

quote:

sahte

Aynen bende öyle düşünüyorum orijinal adaptör ve bu kablo ile şarj etsem birşey olur mu?

bi kaç defalık şarj et birşey olmaz, devamlı kullanırsan telefonunun kullanılmayacak duruma gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal olanların rengi bu kadar beyaz değil süt rengi gibi..
  • quote:

quote:

quote:

sahte

bi kaç defalık şarj et birşey olmaz, devamlı kullanırsan telefonunun kullanılmayacak duruma gelir

Yahu orjinalı 50 tl.o kadar para vermek ıstemiyorum ttec marka falan alsam olurmu

• quote:

Yahu orjinalı 50 tl.o kadar para vermek ıstemiyorum ttec marka falan alsam olurmu

Hocam telefona o kadar para veriyosunuz, 50 lirayı sakınmayın derim. Yarın öbür gün bir şey olsa 50 liradan çok daha fazla masrafınız çıkar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sahte

Haklısın fakat bu gereksinimi ben kararlaştırmadım.50tl vermeden gidip yan şarjlar kullanırsın 5 gün sonra 1000 liralık telefondan olursun keşke alsaydım dersin.sana kalmış ister orjinal ister diğerini kullan

• Sahte olma ihtimali çok yüksek ios kablo bu kadar kısa olmaz ve renk te canlı beyaz normalde biraz daha mat ve kablonun üstünde elin kaymaz

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Sahte olma ihtimali çok yüksek ios kablo bu kadar kısa olmaz ve renk te canlı beyaz normalde biraz daha mat ve kablonun üstünde elin kaymaz

Hocam 3 hafta sonra alabilirim orjinal kablo o zamana kadar bunla etsem birşey olurmu çok endişeliyim günde 4 kez takıyorum

• Hocam rengi ve uçları baya farklı ki sahte şuan elinizde bulunan 1-2 seferlik şarj edin bir şey olma hep onunla şarj edecekseniz önermem bataryanın Ömrü biter küçük bir ihtimal olsa bile genelde telefon patlamaları sahte şarjlardan oluyor
     BU KABLO ORİJİNALMİ? [SS] BU KABLO ORİJİNALMİ? [SS]

• 2 senedir 4Simi sahte kabloyla (adaptör orjinal) sarj ediyorum ne gec sarj oluyo ne normalden erken bitiyo nede telefona bişey oldu

• 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Kablonun orjinali sahtesi diye birşey yok.Kablo kablodur! Üretim/fiyat scalası eş değer düzeydeki kabloların markaları dışında aman aman farklar yoktur ki sadece elektriği iletirler.Kabloların çeşitliliği ve kalitesi kullanılma amaçlarına büyük farklılıklar göstersede! Bu ürünler için kullanılan kablo kaliteleri açısından büyük farklar yoktur.Çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz eğer kopma,temassızlık yok ise!

Ama iş bu usb kabloların kullanıldığı adaptörlere gelince konu biraz farklılaşıyor.Asıl patlama vb gibi arıza oluşturacak sorunlar bu adaptörden kaynaklıdır.Cihazın beslemesi kapasitesinin üzerinde uygun olmayan adaptör kullanımı,uyduruk ucuz montajlama yapılmış adaptörlerde işçilikden ötürü temassızlık yada kalitesiz iç malzeme kullanımı size sorun çıkartır.

Kablodan ziyade kullandığınız adaptörün sağlamlığından emin olmanız bir nebze yeterli. Yoksa söz konusu kaza ise!kazanın oluşumuna mani olmanız hiçbir koşulda mümkün değildir.

Bu yazdıklarımdan cımbız ile kelime çekip konuyu farklı tarafa çekmek isteyenler olursa özelden tartışsın benimle.Konu "bu kablo"ile ilgili olup söylemim bu konuya aittir sadece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kesinlikle sahte.

ben bir kac gun kullanmistim sahte. kisa vadede problem olmaz bence ama uzun zamanda android gibi patlar matlar mazallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuna bakarsan çakma olduğu 750 mil öteden anlayabilirsin.

• quote:

Orijinal kablom bozuldu biryerdende elime bu kablo geçti sahtemi sizce

Bir de adaptör orijinal bu kablo sahteyse kablo ile şarj etsem telefona zarar verir mi?
    Birkaç kere denedim bir sorun olmadı yinede size soruyum dedim.

Sahte kablo...

Apple online store ürün kablo orijinal bakabilirsin.. Bu sitehttp://store.apple.com/tr/accessories/all-accessories/cables-docks

• Sahte galiba uzak durun bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.