Şimdi Ara

Bu İşlemci Beni Öldürecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar amd 6000 İşlemcim Var.Normal Stok Fanıyla Sogumuyordu Bende OCZ Nin Ocz Vendetta 92MM Fanlı Intel/AMD İşlemci Soğutucusu Modelini Aldım.Gene Sıcaklık tepelerde.Macunda En Kalitelisinden Termaltake. Sogutmak İçin Anlayacagınız Dünyanın Parasını Verdim.Geçenlerde Şu İşlemcinin Normal 1,4 Volt Olan degerinini 1,275 Yapayım dedim Nede Olsa Fazla Voltaj fazla Isı Diye Düşündüm Ve Oldu.Everestle Stabilize Testi yaptım tık Yok. Şimdi Sorum Voltajı Bu Seviyede Kullanırsam Performasında Bir Sıkıntı Yaşarmıyım .Teşekürler.

• 1.4v olarak zaten o anakart işlemcinin voltajından fazlasını vermiş. 1.275 sorunsuz çalışacaktır işlemciniz.Hatta 1.25te de bir denemenizi tavsiye ederim
  • İnternetten Amd nin Sitesinden 1,4 Diye Görünüyor.
    http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=34&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f11=&f12=&f13=
    Şimdi Hocam Biosdan Voltajı Manuel Olarak Aşagıya Çekiyorum Sonra Cpu Z De %100 Yük veriyorum Voltaj Manuel degerini vermeme ragmen Yükseliyor 1,4 Lere Geliyor.Bu Normalmi.

• yük altında anakartınız işlemciye daha fazla voltaj verebilir, bu doğal bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantum_aso -- 2 Mart 2010; 18:50:53 >
  • Bildiğim kadarı ile yeterli güç çekemeyen işlemci kitlenir yoksa böyle bir problem kullanabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pazardakiartist

Bildiğim kadarı ile yeterli güç çekemeyen işlemci kitlenir yoksa böyle bir problem kullanabilirsiniz..

Böyle bir şey olmaz. Güç çekemeyen işlemci mavi ekran verir. O dediğin ram problemidir. Milletin kafasını karıştırmayın.
  • Eğer anakartın Am3 işlemcileri destekliyorsa , fanı aldığın yere iade et üstüne para ver Athlon II X3 425 al. 140 tl gibi bir fiyatı var işlemcinin. Elinde boşa çıkan amd 6000 işlemciyi de 55 -70 tl ye satsan ikinci el de , iade ettiğin fanın fiyatını da ekleyince üzerine bence az biraz daha para vererek 45nm dahaz az ısınan , 3 çekirdekli bir işlemcin olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.