Şimdi Ara

Bu işe dur demeliler artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taktik belli forumu takip edenler az çok bilir
    Dayım aradı az önce Tiguan buldum dedi ilan numarası ver bakayım dedim
    ana sayfada ilanda 41.500 e görürsün nasıl alınırmı diye soruyor bide baktım ne göreyim

hemen geri aradım dolandırıcı bunlar diye uyardım

adamlar eminim günde 15-20 bin lira kaldırıyodur bu dolandırıcılık ile

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-volkswagen-tiguan-1.4-tsi-199869011/detay

edit: ilanı kaldırdılar hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moxee -- 6 Şubat 2015; 10:49:10 >

• Kim dur diyecek ? Hırsız dolandırıcı olmak suç değil ki bu ülkede.
  • Dur !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben genelde mail adresimi veriyorum zaten adamlar toplu mail atıyor benim gibi mail alanlara mail atıyorum araba dolandırıcılığı diye eşşek değil anlar heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet 2. el işini kendi tekeline alacak başka türlü olmaz
  • Buradaki dolandırıcılık nedir ben onu anlayamadım pek.
    Açar mısınız biraz?
  • Akşam tv de gösterdi 4 milyonluk vurgun yapmışlar, paranızı almadan imza atmayın.
    Eft- havale yalanına inanmayın , hesabınıza geçtiğini görmeden imza atmayın.

• Yahu az kafası çalışan insan ilan sahibinden bi kıllanır zaten. " Eda Dimitoka"
  • Bunlara değil,

İhale yasasını 200 defa değiştirip

Halkın huzurunu bozanlara kılını kıpırdatmayan

Yöneticilere dur demeli

Hatta yazıklar olsun

Demek lazım

• zugasi_berepe kullanıcısına yanıt
    İşte yurtdışındaymış ya hani... Sergei Dimitoka ile falan evlenmiş...
  • Bizim milletimiz uyanık böyle ilanları gördümü hemen atlıyolar.

• Ben bu tür dolandırıcılık meselelerine kızmıyorum. Hadi diyelim gerçekten durum bu. Mail veriyorsun, karşı taraftaki ne der? "Kapora ver işlemler için de iki gün sonra vekalet verdiğim adamla işi yaparsınız" falan der. Veya arabanın parasını WU gibi bir firma ile yollamanızı ister. O noktada ayılmıyorsan zaten para sende durmasın arkadaş! Akıllı olanda dursun.

Beni sinir eden dolandırıcılık mevzuları ise, alıcı gibi geliyorlar, seni son ana kadar oyalıyorlar. EFT yapmış gibi gösterip satış alıyorlar. Adamların dükkanları falan var. Tezgah komple kolpa. Finans işinde çalışmayan biri saat 17.00'ye kadar yapılan tüm eftlerin 15 dakikada hesabında olacağını bilmeyebilir. Bu tongaya düşebilir. Ciddi tezgah kuran dolandırıcılar daha sinir bozucu özetle. Ancak gene, parayı hesabında görmeden neden satış veriyorsun?

Daha da sinir olduğum, "ufak hasardan ötürü ön sağ çamurluk değişti" diyor mesela, 35.000TL'lik araçta 15.000TL kasko ödemesi çıkıyor falan... Km ile oynanıyor. Ciddi kaza düzeltmeleri parça değiştirmeden yapılıyor. Aynı aracın aynı renklisinin ters taraftan hasarlısını bulup gerekli parçaları alıp birleştiren bile var. Boya olmadığı için de anlaşılmıyor. 2-3 lira için bu ucuzluğa, bu bayağılığa düşen insanlar beni daha çok sinir ediyor.

• Artık ne diyeceğimi bilmiyorum..Cehaleti kullanıyorlar işte.
  • kanıp da alana hayırlı olsun
  • Mercedes C180 AMG'yi de 60K civari vardi. Ayni sey telefon yok falan filan. Mail atin ulasirim.

• Mercedes C180 AMG'yi de 60K civari vardi. Ayni sey telefon yok falan filan. Mail atin ulasirim.

• Saat 10:30 gibi arkadaşım bana bir Tiguan linki atmış bak diye, yarım saat sonra gördüm, baktım ilan yayından kaldırılmıştı. Muhtemelen bu ilandı şimdi sorucam.
  • stres attım azıcık

• Bizde keklik çok olunca tabi adamlar malı götürüyor.Dolandırıcıları asla durduramazsın halkı bilinçlendirmek lazım.
  • aracı görmeden vs. kanan olur mu ki bunlara
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.