Şimdi Ara

Bu iş trajikomiklesmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Hürriyette gördüm ibo Tatlises bile vurulmasinin suçunu gulene attı. Geçmişte kim ne halt ettiyse neden ceza aldıysa başına ne iş geldiyse buna atmaya başladı.yine üç gün önce sözde ses kaydı vardı ekside,Yazıcıoğlu'nun da güya infaz emrini vermiş.rus uçağını bunlar düşürmüş.Hatta hüseyin uzmeze komplo kurmuşlar. Rus uçağı düşünce meydanlarda halka seslenip yine olsa yine yaparız.diyen adamlar dansöz gibi suçu bunlara atıyor.Artık moda bu.düşmanın bile olsa böyle Alçakça iftira yağmuruna Tutamassin.Tamam hep dedim bu coğrafyada insanlar cahil,zayıf akıllı ama son günlerde gördük ki düşene tekme atmaya can atan ,kindar,yönlendirmeye açık ve iftiraciymista.Ben hayatımda kendisine yapmadığı bu kadar sey isnat edilen birini görmedim.Buna Hitlerde dahil.Bu kin pkk ya apoya gösterilmedi bu parti ve bu halk tarafından.Devir her halti yap suçu paralele at devri.Ha bir de kandırıldık moda oldu.Bu kelimecik yetiyor her günahtan suçtan sıyrılmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METMETALLICA -- 6 Ağustos 2016; 9:59:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fetönün hepsinde parmağı olduğunu sanmıyorum ki imkanı da yok zaten. Adamın günahını ala ala günahsız gönderecekler öbür tarafa
  • Bir ara her şeyin altından Ergenekon çıkıyordu.

Şimdi de FETÖ çıkıyor.
  • Kim düşmüş? Düşene vurmak değil ki bu. Suçu başkasına atmak desen ki demişsin buna diyecek sözüm yok. Hak veriyorum sana ama paralel safsata diyenlerde çok fazlaydı, yok öyle bir şey diyenlerden geçinmiyordu. Hadi bunlar kandırıldı, kandırıldık dedikleri halde arka çıkanların suçu ne olmalı öyleyse? Evime bir hırsız giriyor dostum bildiğim birisi. Sonra başka bir arkadaşa diyorum ki bak bu hırsız çıktı, hain çıktı. Bu arkadaş düşmanımın düşmanı dostumdur mantığıyla yada bana inanmayarak gidip hırsız ile işbirliği yapıyor. Bu kandırılmanın da ötesinde bir şey bana göre. Bahçeli'de dalga geçiyordu sonra paralel demeye başladı. Devlet bunları bulmaktan ve hain olmayanlardan ayırmaktan aciz değil yapılması gerekende bu. Suçlu aramak değil, suç yüklemek değil sadece suçu bulmaya odaklanması gerekiyor devletin, hükümetin. Yargı diyeceğim ama yargıda hukukta hiçbir şey kalmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.