Şimdi Ara

Bu insanlarda ne motivasyon var anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazen tusta derece yapıcam hacettepeye gidicem falan diyorum da sonra düşünüyorum ne olacak ki yani tusta derece yapınca.Gerek burda gerek çevremde o kadar inek insanlar görüyorum ki adamların tüm hayatı dersten ibaret.Bu dünyada emekle hiçbir yere gelemezsin yani okuyarak zengin olunsaydı Aziz Sancar ın milyar dolarları olurdu demi halbuki adam her gün kalkıp işine gidiyor ve sabit maaşını alıyor.Bana göre bir garsonla bilim adamının hiçbir farkı yok sadece kendilerine göre bazı artı ve eksileri var.Bilim adamı daha yüksek maaş alıyor ama 25 yaşında maaş almaya başlıyor garsonsa 18 yaşında.Bilim adamının çalışma koşulları daha rahat ama ilkokul,ortaokul,lisede garson gezip tozarken o masa başında dirsek çürütüyordu,garsonun işi zordur ama kafası rahattır yaptığı iş bellidir bilim adamı ise sürekli stres altındadır ömrü şu sınavı geçicem mi sene uzatıcam mı vs dertleriyle geçer.

• cesmedeki evlerde doktorlar oturuyor,sadece özelde çalışan degil devlette calisan da dolu.zenginlikten kastin milyarderlik degilse,garsonun yasicagi hayattan daha iyi hayat yasiyosun.okuma bittikten sonra doktorlar hastanelerde calisirken beynini kullanmiyor zaten ezbere ilac yazip kovuyorlar,hicbirinin kendi alanı dışında en ufak fikri yok

aziz sancarın makarası bir seyler ortaya koymak hayata bir sey katmak,parayla satin alinabilicek bir sey yapmiyor bu adamlar,hayatta keyif aldiklari yapmakta olduklari sey bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlıkları can sıkıntısından mi aciyosun yoksa ciddi ciddi böyle mi düşünüyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anadoluda millet birbirine veriyor senin bundan nasiplenememen hâla cok garip geliyor extra olarak.izmirden bi kiz arkadas var vana okumaya gitti ilk haftadan doktor bi arkadasa endexlendi

• hayat siyah ile beyaz değil. milyarder olamıyorsam her şey boş kafasından çıkman lazım.

bu arada uğur şahin'in babası almanya'da işçiymiş, şu an 57 milyar dolarlık bir şirketin sahibi. bilimi paraya dönüştürebilirsen asıl orada dehşet para var. aziz sancar idealist, parada gözü yok, çoğu başarılı bilim adamı öyle zaten. bu arada bilim adamları 30 yaşında para kazanmaya başlıyo o yaşa kadar eğitim hep. anca 3 kuruş doktora bursu falan alıyorsun.

yav onu bunu geçtim milyarder olsan ne yapacaksınBu insanlarda ne motivasyon var anlamıyorum 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F12949217 -- 15 Haziran 2025; 16:52:6 >
  • faize atip her gun et döner yer dhye baslik acar

• Aziz Sancar da Uğur Şahin de Arap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jwthh kullanıcısına yanıt

Bana ayda 500 bin kazanan bir esnaf mı olmak istersin yoksa 1 milyon kazanan doktor mu desen direkt esnafı seçerdim.Stajda ameilyata girdim 3 saat ayakta durabildim sonra midem bulandı falan diyip çıktım 50 yaşında adam 8 saat aralıksız ayakta ameliyat yaptı su bile içmedi bu adam üniversite sınavında ilk 100 e girmiş lisansı da uzmanlığı da cerrahpaşadan.Bu çileyi çektikten sonra villada otursan son model mercedese binsen ne yazar o paranın keyfini anca çocuğun sürebilir.

• vinteuil kullanıcısına yanıt

Bunlar hayatın gerçekleri yavrum,yks de geçiyor instagramdan ekle de konuşalım.

• Jamser kullanıcısına yanıt

olm konu ile alakası ne :D

steve jobs da suriyeli :D

• Jamser kullanıcısına yanıt

kürtler aziz sancar bizim diyordu harbi arap mi kahkaha atarim

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

500k kazanan esnaf daha mutludur zaten kafasında daha çok saç vardır o ayri mevzu

• Tamam bırak tıp fakültesini inanalım samimiyetine

• Öylesine bir bilgiydi.

Daha ilginci de Uğur Şahin gibi Nusayri Araplar banko CHP oy verirken Aziz Sancar gibi Sünni Araplar çoğunlukla MHP olmak üzere Cumhur İttifakı üyelerine oy verirler. Aziz Sancarın Merih Demiral ile bozkurt yapmasının sebebi de buydu.

Bu insanlarda ne motivasyon var anlamıyorum

Aziz Sancar, Arap kökenlidir ama yoğun bir Türk milliyetçisidir. Aziz Sancarın kendisinden yaşça küçük amcası olan Mithat Sancar, HDP Eş Genel Başkanlığı yaptığından dolayı kendisinin Kürt olduğu ile ilgili bir yanılgı oluşmuş olabilir.

• diamante35 kullanıcısına yanıt

5.sınıfa geçtim 25 yaşına giricem.Ayrıca garsonluk daha iyi demedim ikisi de kötü dedim.

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Tıp gayet iyi 2 yıla 100k Alcan garsonlar 25 30k ile surunuyo

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

150k alacak

• sukretmeyi hatirlatiyorsun bana kirmizisortlee

Mardin'li arap kökenli, kürt falan değil lmao. Ayrıca kendisi bir türk milliyetçisidir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.