Şimdi Ara

Bu İnsanLar Bizden oLamaz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BeyLEr Manes te HitokiriBattusai Adında 70 LwL Bi Asasın Kurduğu AnTiHuman adLı cLana Girdim.Atı KEsecektik.Girdik Başka cLan Vardı.Ben Tek kaLdım Orda YabancıLAr VArdı Biri Atatürke ve Allah'a Küfür Ediyordu SOnra Dışarı Çıktım.Baktım ADam cLanda..Atın fLn Dedim BöyLe böyLe Yaptı Dedim.Hiç Biri Takmıyor.Hepsi Hadi Atı keseLİm Hadi healle daL Diyordu.Adam Ataturk=ga. Dedi BunLAr haLA Takmadı haLA Atı kesseLim Diyor.Sonra Allah'a Küfür Etti..10dk Önce haLa BunLar İçerde Bunun Ata daLmasını bekLiyor ...Şimdi de cLandakiLerine Küfür Ediyor HaLa cLanda bekLetiyorLar..SS var Resim upLoad Sitesine EkLeyecem Çok Büyük Diyor DüzeLttiktenn Sonra Atacam

Bu İnsanLar Bizden oLamaz!

Edit:Resim atıLdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammed VeyseL -- 30 Eylül 2007; 20:23:33 >

• 8 kişi okumus ve cvp yok seni kimse takmıor sanırım bende bilirim takılmamayı :S

serefsiz işte sen de kküfür etseydin paso trade atsaydın bişi yaparken
  • sen çık clandan yardım etme
  • Ben Dışarı Çıkarken OnLAr İçeri Girdi.Bide Ata daLmadı..Bide Komik oLan Ne biLiyormUsun Adam Çıktıktan Sonra Başkan Ona Küfür Ediyor.Nie Küfür Ediyorsun Bu Saatten Sonra Dedim Adam cLandan Çıktı Diyor
    Edit:Ztn Yardım Etmedim Ve Çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammed VeyseL -- 29 Eylül 2007; 23:42:22 >
  • keşke keserken yatırsaydın o şerefsizi ........

• sen tepki gösterdinmi peki bu olaya ???sadece clandan atalım demişşin ama ULUÖNDER Atatürkümüzü savunamamıssındogru düzgün en azından bi tepki olarak clandan cıkabilirdin.
  • gay demek yabancılarda

adamım demek tamam mı ingiizceyi öğrende gel

adam yabancıysa lafflar başak tarafa çekilebiliyor yani boşa çen çen yapma

kelimlerin anlamlarını öğrende gel

bide Allah'a ne demişler sölede sana ingilizce dersi verem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerberus67 -- 29 Eylül 2007; 23:43:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bolelerine yardım etmeyecen
  • suç sende yardım etmeseydin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cerberus67

gay demek yabancılarda

sen nediyorsun ya sana göre adam Guy demiş Ve sonra Atatürk Ve Allah demiş ne alaka 2 cümle oku yorum yaz amaç nedir anlamadım

Guy senin dediğin
    Gay HomoSeksüel Gey
    anladın umarım hatanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SusquN_17

Ben Dışarı Çıkarken OnLAr İçeri Girdi.Bide Ata daLmadı..Bide Komik oLan Ne biLiyormUsun Adam Çıktıktan Sonra Başkan Ona Küfür Ediyor.Nie Küfür Ediyorsun Bu Saatten Sonra Dedim Adam cLandan Çıktı Diyor
    Edit:Ztn Yardım Etmedim Ve Çıktım

Yüzüne söleyemeyip korkup arkasından konuşanlara sinir oluyorum.Madem adama küfür etmeye cesaretin war git yüzüne söle.Gerizekalı başkanda atmamaış hemen clandan Tırsak herif.Ben olsaydım anında küfürü basar clkandan atar banlanması için elimden geleni yapardım.Hırs yapıp gold pre alıp dahada zorlayıp banlatırdım.Şerefsizi.

• quote:

gay demek yabancılarda

gay mı guy mu birdaha düşün dostum
  • yerinde olsam keserken adamı yatırırdım
  • uzun açılımını yazsın oda

g... koymuş bırakmış
  • Bakın 1.Gay Dediğimi anLazınız Ztn Ben Yasak oLAbiLir Diye öyLe YAzdım Bide Yazarken Utandım...2..Sadece gay demedi bide f.ck dedi
    3,Ben Hiç Bir ŞekilDe YArdım Etmedim YanLış Düşünmeyin
    4.Ona Trade Atarak Yatıramazdım a)Çünkü Ben İçerde değiLdim b)Ztn ADam daLmadı
    5.Küfür Eden ..... Adı :spriNg3r
  • keşke sen çıksaymışın clandan onlar takmıyosa kesin zaten arkadaşlarıdır ki takmıyolar zaten büyük ihtimalle atı kesince atar bu tipler clandan seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: SusquN_17

Bakın 1.Gay Dediğimi anLazınız Ztn Ben Yasak oLAbiLir Diye öyLe YAzdım Bide Yazarken Utandım...2..Sadece gay demedi bide f.ck dedi
    3,Ben Hiç Bir ŞekilDe YArdım Etmedim YanLış Düşünmeyin
    4.Ona Trade Atarak Yatıramazdım a)Çünkü Ben İçerde değiLdim b)Ztn ADam daLmadı
    5.Küfür Eden ..... Adı :spriNg3r

onu duyduğun zaman clandan siz yalayın adamları diyip clandan çıkıcaktın onlar insansa zaten anlar bu lafı değilse anlamaz anlamazlarsa anlatmaya değmez zaten...
  • quote:

gay demek yabancılarda

adam zaten atatürk le kanka o yüzden adamım diyo salak şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

keşke sen çıksaymışın clandan onlar takmıyosa kesin zaten arkadaşlarıdır ki takmıyolar zaten büyük ihtimalle atı kesince atar bu tipler clandan seni

Yok GüzeL Kardeşim Bu ADadm BiLErek Girdi gaLiba Çünkü Biz İçeri Girince BunLAr Vardı Ben Ztn Çıktım da Adam içerde Hiç daLmamış Sonra Çıkmış..ArkadaşLArı deiLLer
  • öle adamların calcan kutusunu
    tam bir
    o.(kfr etmedım hmen uyarı atmayın modlar)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.