merhaba arkadaşlar ben yaklaşık bir aydır telefon almayı düşünüyorum gerekli araştırmaları yaptım arkadaşımdada var birazda ordan bilgi sahibiyim bütçemede uygun olarak sony xperia arc s telefonunu uygun gördüm , ancak bazı cihazlarda kronik hata bulunuyor diyorlar ekranda sarı lekeler oluşuyormuş. Böyle bir ilan buldum garantiside var anlayan arkadaşlar bana ne kadar yararlı olur bu garanti işi hata çıkarsa hallolurmu distürbitör garantili al falan diyorlardı bilgisi olan lütfen yardım etsin
siyah kasalarında kronik sensor çatlaması oluyor ama garantide değiştiriliyor. Ben beyaz kullanıyorum yaşamadım alırsan beyaz rengi öneririm. Android 4le biraz yavaşlıyor ve hızlı bi net ile kullanmazsan tam verim alamıyorsun. Sarji çok iyi diğerlerine göre.
telefonu alıp da köt cebindeyken futbol oynarsan kaykaya binersen cirit atarsan sensörü çatlar. ben 1 senedir kullanıyorum cirit atmıyorum maça gitmiyorum sensörü çatlamadı.
sensör olayı telefondan mı yoksa kişinin telefonu neresinde taşıdığından mı önce onu bi kararlaştıralım