Fiyatları biraz pahalı geldi ama merak ediyorum 2 sini de. Kütüphanede bulunsun tarzı kitaplar biraz da işlevsel
İlk kitaba kitapçıda biraz göz atmıştım. İlk sayfalarına baktım ansiklopedi gibi bir kitap gibime gelmişti ki gerçekten öyle galiba. Yani akıcı bir şekilde okunacak bir kitap olduğunu sanmıyorum. Zaten ağır ve büyük bir kitap olduğu için ilk sayfalarına baktıktan sonra çok karıştırmadan geri yerine koymuştum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Zebercet kardeş, "Okunması Gereken 501 Kitap" ve bir üst modeli "1001 Kitap" a D&R'da göz gezdirmiştim. İçerik olarak ikisi de aynı, kitap ismi ve konusu, başarıları, nobelli mi falan bunların yazdığı bir başvuru ansiklopedisi diyelim.
Bence almaya hiç gerek yok, internetten araştırırsan ingilizce olarak listeleri bulabilirsin, sonra Türkçeye çevirip kitabı alabilirsin. Hatta D&r sitesinde de vardı İngilizce listesi ama bilmiyorum. Amme hizmeti;
bakmış olduğunuz her iki kitapta tüm kitapcılar ve buyuk magazalarda her zaman olması gereken kitaplardandır ayrıca okunması gerekn 501 kitap listesi her zaman günceldir yani yazarlarımızın kitapları hangi ay ve hangi yıl çok satmış ise ona göre yorumları yapılır ve değerlendirilir.belli başlı yapıtlar vardır zaten sürekli satar ve okunur tavsiye ederim bulamaz veya satın almak isterseniz de yardımcı olurum uygun fiyata tedarik edebilirim adresinize kargo yaparız.