Şimdi Ara

Bu Hile Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence hile falan yapmadan normal f5 le kasalım.Çünkü bilmeyen herif 1 yılda 450 m yapıyosa hile bilen 1 ayda bunu yapıyo.Haksızlk bu.İnşallah kapanır.Pokemoncrater adminlerinede resmi bir mesaj yazıyorum böle böle hile var bunu kapatsın diye bir dilekçe.Bence sizde benimgibi yapın.Zaten sadece bir oyun

• ne güzel türkler kazanıyo neden şikayet ediyorsun
    ayrıca doğancan ve emir gibi kimse açgözlü değil +o açığı mr.hoboda kullanıyoro yüzden şikayet etme forumda 100m den fazla kasan yok kasanda 1 kere kasıyo sonra 5-10m yapıo bırakıo anladın mı
    ?
  • Etmem belkide banada haksızlık Benim en fazla exp li pokem 1.5k ama millette maaşlahlah 60m 90m var.F5 e bişey demiyoruzda bune ya böle
  • öyle ise bizede werin bizde kullanalı kardeşim haksızlık deilmi bu apacık haksızlık
  • ya ben çoktan beri buralarda yokum lütfen hileyi verin ne işe yarıyo hile exp hilesimi ben bitek f5 i biliyom bu yeni çıkmış galiba hile lütfennn
  • quote:

Orjinalden alıntı: (_)_LuCu_(_)

ne güzel türkler kazanıyo neden şikayet ediyorsun
    ayrıca doğancan ve emir gibi kimse açgözlü değil +o açığı mr.hoboda kullanıyoro yüzden şikayet etme forumda 100m den fazla kasan yok kasanda 1 kere kasıyo sonra 5-10m yapıo bırakıo anladın mı
    ?

hop laflarına dikkat et ne aç gözlüsü hileyse hile kardeşim istediğim kadar kasarım sana mı sorcam

bu arada tek benle emir deil ozanlar katil_35 gosp07 phortakal ; ; ; ; daa dolu

• quote:

Orjinalden alıntı: doancan44

quote:

Orjinalden alıntı: (_)_LuCu_(_)

ne güzel türkler kazanıyo neden şikayet ediyorsun
    ?

hop laflarına dikkat et ne aç gözlüsü hileyse hile kardeşim istediğim kadar kasarım sana mı sorcam

bu arada tek benle emir deil ozanlar katil_35 gosp07 phortakal ; ; ; ; daa dolu

banada söleyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (SİLİNEBİLİR) Bu ne ya :)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 dsmg ver anlaşalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.