Şimdi Ara

Bu hayattan ne mi istiyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herşeyi istiyorum, en güzel kızla evleneyim, çok param olsun, trilyon dolarım olsun, herkes kapımda kul köle olsun, kaslı olayım, profesyonel olarak sporla uğraşayım, alanımda en iyi olayım, kısaca herşeyi istiyorum.
    Ama gelgelelim yaş 22 oldu, bunların hiçbirisi için ışık yok içimde, umut da yok ama hayal var sadece.
    Az önce yine bir mevzuda geri çekilmek zorunda kaldım, şimdi bu konuyu okurken kendim hatırlamak istiyorum ama olayı buraya yazmak istemiyorum, o yüzden nasıl tarif etsem kararsız kaldım. Herneyse facebookta konuştuğum bir kıza hamle yapmaktan korktum göbekli olduğum için (sen anlarsın kim olduğunu - unutma seni çok mutlu etmişti ama sonra tavır koydu).

İşte öyle beyler, herşeyi istiyorum ama hiçbir şey olmuyor, bu da benim lanetim galiba.

• Unibersite okuduysan ve meslegin varsa meslekte kendini gelistirip para kazanabilirsin trilyona gelince istersen 10 trilyonun olsun o parayi idareli harcamadikca o parada biter gobek icin fitness yapabilirsn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben herşey için çabalıyorum hayallerim için ama hayat tarafından aşamayacağım engeller koyuluyo önüme

lanet değil bu bence,

içimizde var olmanın dayanılmaz ağırlığını yaşıyoruz

dünya hayatı kötü ahiret hayatıda kötü

• Ben de hayalperest insanlara tavim. Daha gobegini eritemiyorsun dunyalari istiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel muhteşem olmasına gerek. Ömür boyu anlaşabileceğim bir eşim olsun.

Büyük bahçeli ormana yakın havuzlu evim olsun.
    Kapısından köpekler hayvanlar filan.
    Subaru- Evo^m olsun.
    Aylık gelirim. 10000 TL civarı olsa yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Ben de hayalperest insanlara tavim. Daha gobegini eritemiyorsun dunyalari istiyorsun

Belki de bu ikisi sebep-sonuçtur.
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorum. Senin kendi kendinle bir problemin vardı. Yıllardır benimde var. Bu sorunu çözdün mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bu nedir böyle bu nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.