Şimdi Ara

bu havalı tabanca güzel mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tanfoglio witness 1911 havalı tabanca almak istiyorum.fiyatı 300-350 tl civarı aranızda kullanan bilen var mı ? İnternetten araştırdım çok gerçekçi duruyor sizce nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tabancanın bildiğim kadarıyla iki modeli var biri plastik . İncelediğim kadarıyla resimdeki tabanca gayet güzel ve kullanışlı bir tabancaya benziyordu.
    Yine aynı markanın yapmış olduğu GSG 92 modelinide incelemeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamac_34 -- 29 Eylül 2012; 10:05:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yamac_34

Bu tabancanın bildiğim kadarıyla iki modeli var biri plastik . İncelediğim kadarıyla resimdeki tabanca gayet güzel ve kullanışlı bir tabancaya benziyordu.
    Yine aynı markanın yapmış olduğu GSG 92 modelinide incelemeni öneririm.

Hocam tanfoglio witness 1911 mekanda inceledim.Full metall çok güzel ve gercekçi geldi.Gsg 92 gördüm ama boyu küçük modeli vardı.ondan pek incelemedim .
    Edit:bu arada benim incelediğim modelde resimdekiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek hakkın VAR..! -- 29 Eylül 2012; 22:26:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ARKADAŞIM HAVALI TÜFEK OLARAK O KADAR ÇOK MODEL VARKİ KAFAYI KIRARSIN AMA HATSANI TAVSİYE EDEBİLİRİM SANA MODELLERE BAKMAK İSTERSEN LİNKİNİ ATIYORUM

http://www.gungorav.com.tr/kategori/havali-tufekler.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Arkadaşlar tanfoglio witness 1911 havalı tabanca almak istiyorum.fiyatı 300-350 tl civarı aranızda kullanan bilen var mı ? İnternetten araştırdım çok gerçekçi duruyor sizce nasıl?

Ona vericeğin parayla hatsan mod 125 sniper havalı tüfek al daha mantıklı. tabi bu benim kendi görüşüm. para senin karar senin :) Ben fikrimi söyledim sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekocire

ARKADAŞIM HAVALI TÜFEK OLARAK O KADAR ÇOK MODEL VARKİ KAFAYI KIRARSIN AMA HATSANI TAVSİYE EDEBİLİRİM SANA MODELLERE BAKMAK İSTERSEN LİNKİNİ ATIYORUM

http://www.gungorav.com.tr/kategori/havali-tufekler.aspx

Biliyorum hocam seçenek çok zaten şu an aklımda olan tanfoglio witness 1911 ve hatsan mod 125 sniper düşünüyorum hayırlısiyla bu ara ikisinide alıcam.Cevap için tesekkurler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Deniz*

quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Arkadaşlar tanfoglio witness 1911 havalı tabanca almak istiyorum.fiyatı 300-350 tl civarı aranızda kullanan bilen var mı ? İnternetten araştırdım çok gerçekçi duruyor sizce nasıl?

Ona vericeğin parayla hatsan mod 125 sniper havalı tüfek al daha mantıklı. tabi bu benim kendi görüşüm. para senin karar senin :) Ben fikrimi söyledim sadece

Sağol hocam benim aklımda da o var zaten arastırdım.Alan kişiler memnun kalmış.Nasipse alıcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende geçen hafta aldım evde yatıyo öyle :)
  • Bende alıcaktım havalı tabanca, bu modeli düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.