Şimdi Ara

bu hardisk laptop için uygun olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • anyalamadım bir yardımcı olabilir misiniz.
    www.hepsiburada.com
    WD 320GB 7x24 7200RPM 3.0Gb/s 3.5" 8MB SATA2 WD3200AVVS Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/wd-320gb-7x24-7200rpm-3-0gb-s-3-5-8mb-sata2-wd3200avvs-p-hbv00000jgbdf

sen onu laptopa sokamazsın ararken laptop hardıskı dıceksın 2.5 ınc yazana bak ama hepsı uymaz zaten kımısının dış kabı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 30 Mayıs 2020; 15:37:26 >
  • _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: unraveling

cahilim bu konuda sağ ol hocam.
    https://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-2-5-500gb-sata-2-0-8mb-onbellek-5400rpm-harddisk.html

vatandan al yada sıfır al

2.el 300 tl vermıstım hemde magazadan 2.el aldım,,ayrıca sıfır kabloda 70 tl ye baska magazan aldım

once kablo yandı sıgortalar attı..daha sonra kablodan sandık ve dıskı arkadasın pc ye taktık hersey yandı dıskte yandı

adamlar oyle bır satıyorkı heryerı yakıyor,2.el işi ıyı degıl hemde magzadan canlı olarak almıstık

içi açılmıs oynanmıs toplama yapılmıs voltaj artmıstı,elınde yanıncada hak ıdda edemıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 30 Mayıs 2020; 15:46:6 >

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    vallah çok uygun süpermiş de hepsiburada'dan çok korkuyorum bir şey olacak diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.