Şimdi Ara

Bu Harddiski PS3 le kullanan var mı hiç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hiç WD Elements 2,5" kullanan var mı PS3 le. Yalnız resimdeki yeni seri olması önemli.

Niye soruyosun derseniz, eski seri (alttaki resimdeki yani) WD elements i sorunsuz kullanıyordum, ama bu yeni seriyi görmüyor alet. Aynı şekilde TV de görmüyor. Acaba genel bir sorun mu yoksa benim HDD de mi bir sorun var diye merak ediyorum.

Eski seri:

• onu belirtmeyi unuttum, PS3 FAT32 gerektiriyor, o yüzden FAT32ye formatlayıp deniyorum ona rağmen sorun var
  • google den fat 32 format diye aratırırsan ..
    küçük bir programcık bulursun...
    o program ile yeni eski bütün harici harddiskleri fat32 ye çevirebilirsin ...
    ben misal 3 tb lik harici harddiskimi ps3 ümde kullanıyorum ;)
  • Zaten fat32 olarak kullaniyorum onda sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef o hdd ps3de çalışmaz bendede vardi aynisindan calismiyo aslında wd markasının çoğu calismiyo usb 3 lerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah allah çok ilginç
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Allah Allah iyice karıştı şimdi kafam, başka bi yerde bi arkadaş şöyle demiş:

"hem yeni seri hem eski seriden elimde var eski seri olan fat32 tek part yeni seri olan 1tb 2 part ntfs ve fat32 sorunsuz calışıyorlar"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

Allah Allah iyice karıştı şimdi kafam, başka bi yerde bi arkadaş şöyle demiş:

"hem yeni seri hem eski seriden elimde var eski seri olan fat32 tek part yeni seri olan 1tb 2 part ntfs ve fat32 sorunsuz calışıyorlar"

O KİMSE yalan atıyor eski seri calısıyor dogru ama yeni seri calısmıyor ps3 kafemde 5 tane aldk 500gb ve 1tblk hepsinh iade ettm calısmıyor usb 3.0lar bazı modelleri calısmıyor ama işin ilginci slim kasalar da calısmıyor ama fat eski kasalar da sorunsuzca calısıyor harddiskler

quote:

Orijinalden alıntı: trclocker_satis

google den fat 32 format diye aratırırsan ..
    küçük bir programcık bulursun...
    o program ile yeni eski bütün harici harddiskleri fat32 ye çevirebilirsin ...
    ben misal 3 tb lik harici harddiskimi ps3 ümde kullanıyorum ;)

ayrıca 3tb hdd hangi makinada calıstırdınız 3tb likler sadece eski kasalarda calısıyor fatlerde slimlerin hiçbirinde calısmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 25 Ekim 2013; 14:36:19 >

• Arkadaşımda aynısı var hiçbir türlü görmüyor cihaz. WD'lerin çoğunda bu sorun var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.