Şimdi Ara

bu hafta şahit olduğum birşey...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar belki inanırsınız belki inanmaz herşeyi sizin taktirinize bırakıyorum şuan oturduğumuz ev çarşının tam göbeği denize 25 metre tam merkez ve gerçekten değeri çok fazla miktarlarla ölçülüyor (önündeki dükkanlar vs. vs.) bu evde daha önce 1989 da babamın dayısı oturuyordu ve ev dedeme aitti babam dedemden evi 1990 yılında satın aldı ve 1995 de ev ileride miras olarak görünür sen ücretiyle alsanda falan dedikleri için ev 4 kez el değiştirdi neyse işin özüne geleyim babamın dayısının evde çok büyük ahı var ve gerçekten nurcu vs. çevrelerde çok geniş çevresi var 1995-96 yıllarınad bir çok servet denilecek bir varlığa sahipken 98-2001 arası çökme dönemine girdik gibi birşey daha sonra muhabbet esnasında bir hocadan bahsedilmiş taa 2001 senesinde hoca aileme büyü yapıldığını ve bir yere gömüldüğünü bunu bozmak gerektiğini anlatmış tabi fazla umursamamışlar daha sonra Allaha şükür geçiniyoruz fakat nasıl anlatayım süper giden işler 2001 senesinden sonra günü geçiriyormuşsun tarzı oldu gelen bir şekilde çıkıyor gelen 100.000 tl olsa bile bi şekilde bi yerden 100.000 tl açık çıkıyor akabinde bende 1 ay araştırdım ve geçen hafta bir kişiyle tanıştım muhabbet ettim adam aynı şeyi dedi sizin eve yapılmış bir muska tarzı bişey var

peki dedim yapmamız gereken ne ben dedi onu çekicem dedi bende tabi para talep edecek diye beklerken senden parada almayacağım dedi ve adam antalyadan fethiyeye geldi kendisinin 3 harflilerinin olduğunu bunlar sayesinde getireceğini söyledi tamam dedik tam 5 kişiyiz odanın içinde adamla beraber 6 kişiyiz adam ceplerini boşalttı ve üstünü aramamı söyledi aradım hiç birşey yok daha sonra boş bir leğen bir adet giyilmiş tshirt ve 1 adet havlu istedi

leğene yarıya kadar su doldurduk içine tshirti attık ve bunları ben yapıyorum içinde hiç birşey yok kendim görüyorum ardından havluyu örttük bunların hepsini ben yaptım daha sonra adam birşeyler demeye başladı en yakın olan benim leğene 1,5 metre fark var sürekli bişyler diyor daha sonra camı aç diye bağırdı bana camı açtım çabuk geri kaç diye bağırdı ve gözleri böyle birşeyi takip ediyor ama biz göremiyoz daha sonra balkon kapısını açmamı söyledi onuda açtım ve 5 dakika geçtikten sonra bu olaydan havluyu kaldır dedi kaldırdım su tertemiz tshirti suya batır çıkar dedi 4-5 defa batırıp çıkardım ve temiz su birden çamurlu su oldu bildiğimiz çamurlu su ve korkudan ölücem elime birşey geldi böyle çook eski kalın bir bez parçası üstüne drima iplik dediğimiz ipliklerden defalarca sarılmış daha sonra birşeyler diyerek ipleri kesmeye başladı içini açtı 10 cm uzunluğunda bir bez düğümler atılmış bir adet uzun bir kağıt üstünde arapça galiba birşeyler yazıyor ve 2 tane haç var hemen 1 kavanoz sirke istedi ve iplerdeki düğümleri aile reisinin çözmesini istedi ip kopuyor o kadr eski daha ne diyeyim daha sonra yapılalı tahmini 15 sene olduğunu her düğümün 5 seneyi tekabul ettiğini söyledi

ardından dediği ise eskiden kalmış şeylere sahip çıkarlar ve bunu yapan kişi bunun yanına bekçiler diker onlarında bir istekleri vardır dedi 6 tane siyah tavuk kesilecek bu tavukların kanları bi kavanozda toplanacak tavuklar kesinlikle yenmeyecek çöpe atılacak kimseye verilmeyecek dedi

şimdi buna inanmayan bir sürü kişi çıkacak aranızda ben gözümle şahit oldum ve adam 5 lira para bile istemedi hadi onuda geçtim deseki 6 tavuğu yicez yada gariban birine verecez onuda demedi

sormak istediğim daha önce böyle birşey yaşayan varmı ?? birebir görmesem hadi len derim ama birebir oradaydım

• Büyüye inanırım, hatta zamanında komşumuzda yaptırmıştı bize o zamanlar herşeyimiz ters gidiyordu.. Ama tertemiz suyun birden çamura bulanması v.s beni biraz şaşırttı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XDaY_WaLkeRX

Büyüye inanırım, hatta zamanında komşumuzda yaptırmıştı bize o zamanlar herşeyimiz ters gidiyordu.. Ama tertemiz suyun birden çamura bulanması v.s beni biraz şaşırttı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: XDaY_WaLkeRX

Büyüye inanırım, hatta zamanında komşumuzda yaptırmıştı bize o zamanlar herşeyimiz ters gidiyordu.. Ama tertemiz suyun birden çamura bulanması v.s beni biraz şaşırttı..
    Amin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Alıntıları Göster
    6 tane siyah tavuğu kestiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpooExi

quote:

Evet

Eeee sorunlar düzeldi mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

quote:

quote:

Evet

Eeee sorunlar düzeldi mi

bilmiyorum ama daha sakin ve pozitifim hani zaten para manyağı olacaksın zengin olacksn kelimesi geçmedi öyle birşeyde yok dedi sadece bazı şeyler düzelir dedi güzelde gidiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454

quote:

quote:

Evet

Eeee sorunlar düzeldi mi

Alıntıları Göster
    şöyle dolandırıcılara prim vermeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionare

Anlamadım. Kim kimi dolandırmış?
  • quote:

Alıntıları Göster
    aynı olayı bende yaşadım aile üzerinde büyü var bu legen olayını bizzat gördüm adam legenden birsürü pislik cıkardı tertemiz sudan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpoyS

quote:

Anlamadım. Kim kimi dolandırmış?

Alıntıları Göster
    Noktalama isareti diye birsey var biliyor muydun?
    Bir konu acıyorsunuz bari biraz ozen gosterin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah-58

aynı olayı bende yaşadım aile üzerinde büyü var bu legen olayını bizzat gördüm adam legenden birsürü pislik cıkardı tertemiz sudan

Alıntıları Göster
    2001 krizi yapmışlar sana, 5 kurbağa kesip 3 kulvallah 1 elham oku, bu mesajı da 10 kişiye gönder bütün sorunların çözülecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThoRiuM

2001 krizi yapmışlar sana, 5 kurbağa kesip 3 kulvallah 1 elham oku, bu mesajı da 10 kişiye gönder bütün sorunların çözülecek.

Alıntıları Göster
    Büyü işi ile babam çok yakından ilgileniyor. Türkiye'de yaşamış en eski kökenli büyücüleri tanıyordu. 3 Harflileri var ve bunların yardımı ile herşeyi yapabiliyorlar... Babam pek bir şey anlatmıyor ama bir sürü bilgi edindik. Kadın vefat etmeseydi beni de götürecekti. İnanmayan arkadaşlar lütfen yorum yazmazsa sevinirim. Size metafizik varlıkların ve büyü'nün gerçekliğini kanıtlayamam, nasıl yapılacağını bilmiyorum ama şahit oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Büyü işi ile babam çok yakından ilgileniyor. Türkiye'de yaşamış en eski kökenli büyücüleri tanıyordu. 3 Harflileri var ve bunların yardımı ile herşeyi yapabiliyorlar... Babam pek bir şey anlatmıyor ama bir sürü bilgi edindik. Kadın vefat etmeseydi beni de götürecekti. İnanmayan arkadaşlar lütfen yorum yazmazsa sevinirim. Size metafizik varlıkların ve büyü'nün gerçekliğini kanıtlayamam, nasıl yapılacağını bilmiyorum ama şahit oldum.

Gerçekten var 3 harfliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpoyS

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Gerçekten var 3 harfliler.

Alıntıları Göster
    Bu tür olaylar oluyor.Arkadaşımın da evine büyü yapılmış annesi sürekli rahatsız ve huzursuzdu.doktorlar çare bulamayınca bu yola koyuldular ve evde muska bulundu.Adamcağız kimin yaptığına kadar söylemiş.Şimdi ise çok şükür huzurlu bir aile yaşantıları var.Felaket dönemlerini atlattılar neyse ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pazardaki Artist

Bu tür olaylar oluyor.Arkadaşımın da evine büyü yapılmış annesi sürekli rahatsız ve huzursuzdu.doktorlar çare bulamayınca bu yola koyuldular ve evde muska bulundu.Adamcağız kimin yaptığına kadar söylemiş.Şimdi ise çok şükür huzurlu bir aile yaşantıları var.Felaket dönemlerini atlattılar neyse ki.

Alıntıları Göster
    Büyü diye bir şey var ama büyü yapan kişinin cennete giremeyeceğini biliyorum yanlışım varsa düzeltin tabi Kuran'dan bilgisi olan kişiler bilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: LarausseMan_tr

Büyü diye bir şey var ama büyü yapan kişinin cennete giremeyeceğini biliyorum yanlışım varsa düzeltin tabi Kuran'dan bilgisi olan kişiler bilirler.

Alıntıları Göster
    Büyü vardır ama kullanılması sakıncalıdır. Yapan, yaptıran iyiye gitmez derler.
  • quote:

camı aç diye bağırdı bana camı açtım çabuk geri kaç diye bağırdı ve gözleri böyle birşeyi takip ediyor ama biz göremiyoz daha sonra balkon kapısını açmamı söyledi onuda açtım ve 5 dakika geçtikten sonra bu olaydan havluyu kaldır dedi

Camı açmadan çıkamıyor mu? illa kapı pencere açık mı olacak?
    Bir şeyler var veya yok bunun tartışmasına girmeye gerek yok dinimizce bu tür şeyler yasak olduğu gibi inanmak ve uğraşmakta haramdır. Ötesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 16 Şubat 2010; 21:55:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LarausseMan_tr

benimde bildiğim kadarıyla büyü iyilik içinde kötülük içinde kullanılamaz. tam olarak bilmiyorum ama.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.