Şimdi Ara

bu hafta şahit olduğum birşey... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tövbe estafurullah sene 2010 hâlâ yok büyüymüş cartmış curtmuş Allah'a dua edin
  • büyü olayını bizzat yaşadım ve inanırım büyük geçmiş olsun

Orijinalden alıntı: yelkowan

quote:

Orijinalden alıntı: SpooExi
    camı aç diye bağırdı bana camı açtım çabuk geri kaç diye bağırdı ve gözleri böyle birşeyi takip ediyor ama biz göremiyoz daha sonra balkon kapısını açmamı söyledi onuda açtım ve 5 dakika geçtikten sonra bu olaydan havluyu kaldır dedi

Camı açmadan çıkamıyor mu? illa kapı pencere açık mı olacak?
    Bir şeyler var veya yok bunun tartışmasına girmeye gerek yok dinimizce bu tür şeyler yasak olduğu gibi inanmak ve uğraşmakta haramdır. Ötesi yok.

Yanlış anlaşılmasın,büyünün olduğunu bilmek/olduğuna inanmak haram değildir,sadece kullanmak haramdır.Büyü vardır,yapanlar çoktur.Fakat zamanla onların durumları kötüye gider.Nasıl mı?Bu kişiler kötü 3 harfli dediklerimizle çalışırlar.Bir zaman sonrada 3 harfli dediklerimizin onlardan bir takım istekleri bulunur.Ki bunlar,tahmin edemeyeceğiniz boyutlara ulaşabilir.Neyse,asıl konu şu.Siz büyüyü unutmayın,fakat uygulamayın.2010 oldu böyle şeyler hala kaldı mı vs demeyin.Umarım kimseye böyle şeyler olmaz,yapanlara da diyecek sözüm,umarım geç olmadan hatalarını anlarlar...

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Büyü işi ile babam çok yakından ilgileniyor. Türkiye'de yaşamış en eski kökenli büyücüleri tanıyordu. 3 Harflileri var ve bunların yardımı ile herşeyi yapabiliyorlar... Babam pek bir şey anlatmıyor ama bir sürü bilgi edindik. Kadın vefat etmeseydi beni de götürecekti. İnanmayan arkadaşlar lütfen yorum yazmazsa sevinirim. Size metafizik varlıkların ve büyü'nün gerçekliğini kanıtlayamam, nasıl yapılacağını bilmiyorum ama şahit oldum.

Hadi bunları anladım da bari sen saçmalama...

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: LarausseMan_tr

Büyü diye bir şey var ama büyü yapan kişinin cennete giremeyeceğini biliyorum yanlışım varsa düzeltin tabi Kuran'dan bilgisi olan kişiler bilirler.

benimde bildiğim kadarıyla büyü iyilik içinde kötülük içinde kullanılamaz. tam olarak bilmiyorum ama.

Evet bende duydum öyle birşey, büyü yapan ve yaptıranlar Kuran'ı inkar ettiği ve Allah'a şirk koştukları için hiçbir zaman cennete giremeyekcelermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki91 -- 16 Şubat 2010; 23:06:33 >
  • Annemin halası var. Galiba onunda cinleri var. Ben inanmıyodum hiç ama şöyle bi olay olunca inandım.

Bi keresinde arkadaşım için kurşun döktürmeye götürdüğümüzde, ilk defa arkadaşım ile tanışmasına rağmen evinin bütün odalarını tarif etmiş ve giysi dolabının altına bakmalarını söylemişti. O dolaptan muska'mıdır nedir öyle bişi çıkmıştı. Şok olmuştum. Bu arkadaşımın hiç evine gitmişliği yok hatta yukarıda dediğim gibi o gün tanışmışlardı. Ama odalardan tut eşyaların yerine kadar söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 16 Şubat 2010; 23:01:16 >

büyünün tutması icin kuranı kerime kutsal şeylere eziyet edilerek yapıldıgını söylemiştir okulda hocalarımız.
    o yuzdenki büyü yapanlar cennete gidemicek bu dogru sanırım..

• ilginç
    bu kadar kişi yaşamış görmüşse bunada ikna olunduysa ötesi yok diye düşünüyorum..(böyle bişeyin olup olmadıgı hakkında)

geçmiş olsun mu denir bilmiyorum ama çevremdede örnek vardıda bu kadar byük derecede degıl
    suyun bulanması vs vs
  • Büyü vardır kurandada yazıyor, bizede yapmışlardı bundan 3-4 sene önce bulduk tesadüfen, muskanın amacı rızkı azaltmak ve ailenin huzurunu kaçırmakmış,bizim vestiyer vardı onun arkasına atmışlar, ilk bulduğumuzda şaşırdık çok acayip bi şekilde katlanmıştı zorla açtık arapça birşeyler yazıyordu sonra bi hocaya gittik muskanın rızık ve aile huzurunu kaçırmak için yapıldığını söylemiş, babam kim tarafından yapıldığını sormuş ama hoca kötü şeyler olabileceği için söylememiş, sonra muskayı naptılarsa bilmiyorum ama muskanın gerçektende etkisi olduğuna inanıyorum çünkü gerçektende aile huzuru yoktu maddi konuda sürekli sıkıntı vardı, çok kazanmamıza rağmen ortada hiçbirşey yoktu neyseki düzeldi, bu tür işlerle uğraşan adamda iflah olmaz zaten uzak durmakta fayda, allah yapanında yaptıranında belasını versin, şuan bunları yazarken bile bi garip oldum bu tür şeyler insanın psikolojisini bozuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Slash

quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Büyü işi ile babam çok yakından ilgileniyor. Türkiye'de yaşamış en eski kökenli büyücüleri tanıyordu. 3 Harflileri var ve bunların yardımı ile herşeyi yapabiliyorlar... Babam pek bir şey anlatmıyor ama bir sürü bilgi edindik. Kadın vefat etmeseydi beni de götürecekti. İnanmayan arkadaşlar lütfen yorum yazmazsa sevinirim. Size metafizik varlıkların ve büyü'nün gerçekliğini kanıtlayamam, nasıl yapılacağını bilmiyorum ama şahit oldum.

Hadi bunları anladım da bari sen saçmalama...

Hocam belki beyinin oynadığı bir oyundur veya başka bir şeydir.. Ama gerçekten köye gittiğimde babam bana 1,2 test ile kanıtladı diyebilirim. Saçma geliyor kulağa ama etkilendim.

• Cin,hayalet büyü vb. hiçbir şeye inanmıyorum.
    acaba hocanın bilgisi varsa bana ulaştırabilirmisiniz Allah rızası için, çok zor durumdayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edit:2010 konusuymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 5 Mart 2020; 21:13:8 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.